Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

BILA SAM NA NASLOVNOJ STRANI SA SAMO 15 DANA! Nikolija šokirala izjavom pa priznala: „Nisam imala momenat kada nisam bila javna ličnost” PEVAČICA OTKRILA KADA JOJ POPULARNOST NIJE PRIJALA

29.06.2024. 18:10 14:47
Piše:
Foto: Kristina Simic

Pevačica Nikolija Jovanović od kako je izdala novi album „Lavina” ne prestaje da nastupa širom regiona, a njene nove pesme postale su hit praktično preko noći.

Tokom predstojećih letnjih dana očekuje je mnogo nastupa, ali, kako nam je rekla, naći će vremena i za odmor za svojom porodicom. Za sada nema u planu da uđe u studio i snima nove pesme, ali će se vratiti studijskom radu odmah po završetku letnje turneje. Tokom jula će, ipak, iznenaditi svoju publiku novom pesmom, jer je, naime, snimila duet sa jednim poznatim reperom, ali detalje ipak nije želela sada da obelodani. Otkrila nam je, ipak, sa kojom poznatom ženskom pevačicom bi volela da ukrsti glas u budućnosti.

– Ukoliko pronađemo adekvatnu pesmu volela bih i sa Milicom Pavlović da snimim duet. Što da ne, nas dve se poznajemo od početka naših karijera. Milica je jedna od, slobodno mogu da kažem,  najvatrenijih i najenergičnijih žena na našoj estradi. Kad god se nađete pored nje ona vas nosi svojim energijom. Kada su dueti u pitanju, uvek je nekako najvažnija pesma, a onda i spoj. Verujem da smo nas dve dobar spoj – rekla nam je Nikolija, koja je, inače, nedavno bila gošća upravo na velikom solističkom koncertu Milice Pavlović na novosadskom Spensu, gde je sa njom izvela svoj veliki hit „Viski”. – Nemam utisak da je novosadska publika stroga, kao što mnogi pričaju. Kada sam objavila album „Lavina” nastupala sam u jednom novosadskom klubu i baš mi je bilo fantastično. Tako da ne bih se složila sa tim konstatacijama.

@vbijelic1

Nikolija i Milica Pavlović u duetu otpevale pesmu Viski

♬ original sound - Vladimir

 

Nikolija je priznala i da posle više od deset godina, koliko je na muzičkoj sceni, razmišlja o svom prvom solističkom koncertu, ali da joj za takav projekat ipak treba još malo vremena kako bi potpuno bila spremna.

– Sigurno će biti i mojih solističkih koncerata. Ne ove godine, ali možda već sledeće možemo da pričamo o tome. Svakako, solistički koncert, pored hitova i albuma koje imam, zahteva jednu ogromnu pripremu, što se tiče kondicije, plesa, scenografije i dosta vremena, koje ja, u ovom trenutku, nisam imala da odvojim za to, ali naravno da će biti prilike. Do sada sam čekala da imam dovoljno albuma i da bude pravi trenutak za koncert. Takođe, moje drugo dete je još uvek malo tako da nisam imala godinu dana da se posvetim samo tome, ali deca rastu tako da, hvala Bogu, biće i vremena – priznala je popularna pevačica.

Nikolijin suprug Relja Popović nastupio je pre nekoliko dana na beogradskom festivalu „Red Bull SoundClash” gde se muzički „sukobio” sa Marijom Šerifović, a koncept tog nastupa podrazumevao je da se dva različita izvođača i njihova publika na istom mestu ukrste. Nikolija je kazala da joj se takav koncept festivala izuzetno dopada, te da je ovaj pomenuti veoma važan projekat i za našu muziku.

– Volela bih i ja da se „sukobim” na sceni (smeh), mogu i da vam dam predlog sa kim (smeh). Ne volim poređenja, to znate i sami, ali mislim da bi bilo spektakularno da vidite mene i moju mamu Vesnu Zmijanac na toj bini. Pitajte organizatore zašto se to već nije desilo – rekla je kroz smeh Nikolija.


Mamurluk posle tridesete teško podnosim

Nikolija se našalila na svoj račun i rekla da joj odlasci u noćni život posle tridesete sve teže padaju, te da retko izlazi sa prijateljima, pogotovo što joj oni ne prijaju zbog čestih nastupa u klubovima.

– Volim laganija druženja, ručkove i večere. Što se tiče alkohola ponekad može pre nekog nastupa. Posle 30 godine mamurluk se jako teško podnosi ili je bar tako u mom slučaju (smeh). Tako da sve što je više od dve čaše ja fizički ne mogu da popijem. Stvarno mi ne prija. A i volim lepo da izgledam, a kada pijete puno alkohola ili kada jedete nezdravo oteknete, a meni se to ne dopada – kazala je pevačica.


Pevačica je potom dodala da je važno da naši izvođači eksperimentišu sa muzikom, te pohvalila Cecu Ražnatović koja je snimila duet sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

– Ceca je vrlo muzikalna, mislim da odlično može da pliva u svakom žanru, jer kada je neko talentovan, kad neko ima glas i stas, mislim da je sve dozvoljeno. Isto je i sa Vojažom, on je talentovan da napravi pesmu i za sebe i za Cecu i za koga god. Oni su za sve i to je potpuno legitimno – istakla je pevačica, koja je među prvima, na početku svoje karijere, kombinovala različite žanrove i bila, kako se prisetila, u jednom trenutku neshvaćena. – Drago mi je što je i modernija muzika dostigla veliki uspeh. Mogu da kažem da moderna muzika sada može da parira folku i meni to lično odgovara. Naravno, ovo je Balkan i uvek će biti folka. Ja u svojim pesmama volim da šaram žanrovski i da dodajem neke primese folka, ali definitivno se i trep i rep i pop dosta uzdigao u poslednjih deset godina.

Nikolija i njen suprug vešto kriju privatni život od očiju javnosti, pa ne poziraju sa decom pred kamerama i ne otkrivaju mnogo o tome kako izgleda njihova svakodnevica. Pevačica nam je priznala da je za nju to formula za srećniji privatni život.

– Mislim da je tako lepše čuvati privatnost samo za sebe. Ne mislim samo da javne ličnosti treba to da čine, već i sve druge osobe na ovom svetu. Ne mora komšija da zna baš sve o vama, vašem partneru i detetu – rekla je Nikolija, pa se prisetila svog odrastanja uz majku koja je u tom trenutku bila jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu. – Sigurno je bilo momenata u mom odrastanju kada mi nisu prijale kamere, definitivno je bilo toga i moguće da je i to uticalo na moju odluku na zaštitim svoj privatni život. Bilo je svega, u nekom momentu oguglate na natpise u novinama, ali kada ste dete ne možete da imate potpuno razumevanja za to. Boleli su me naslovi koji su izlazili o meni, jer se ja tada nisam bavila muzikom, a, boga mi, bila je jedna velika hrpa žute štampe. Mama to naravno nije čuvala. Odlazak u Atinu na studije mi je olakšao ceo taj period, a tako je i dan-danas - kada želim da se isključim ja odem (smeh). Prija mi ponekad pogotovo što sam bila na naslovnoj strani sa 15 dana, morate to da razumete, ja nikada nisam imala momenat kada nisam bila javna ličnost. Za drugo ne znam. Prija mi kada Relja i ja odemo na neki odmor a niko tamo ne zna za nas.

V. Bijelić

Autor:
Pošaljite komentar