Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

POZNANICA MAJKE DEČAKA ČIJA SU TELA PRONAĐENA U PETROVARADINU OTKRIVA Promenila se otkako je otišla iz Bačkog Petrovca

04.03.2024. 17:38 10:04
Piše:
Izvor: Dnevnik

Žitelji Bačkog Petrovca, odakle je rodom Martina P. S. (23), majka dečaka čija su beživotna tela pronađena u subotu u Petrovaradinu, nekoliko sati nakon što je držeći se za ruke sa suprugom Lavom P. S. (25) skočila u smrt sa 16 sprata solitera na Limanu 2, šokirani su tragedijom koja je zadesila porodicu njihove nekadašnje sugrađanke.

Komšije iz Ulice Oktobarske revolucije o mladoj ženi imaju samo reči hvale.

- Ona je po završetku gimnazije otišla u Novi Sad kako bi se školovala i nije se vraćala u Bački Petrovac, nažalost, ispostavilo se zauvek - kaže sagovornik „Dnevnika” i dodaje da je Martina bila je uzorna devojka, koju je interesovala umetnost, pre svega slikarstvo.

- Koliko znam, ona nije dolazila ovde oko pet godina, a nije se ni oglašavala na društvenim mrežama. Neko je komentarisao da sve ovo što se dogodilo ima veze sa nekakvom sektom, mada je, po meni, ona nespojiva s tim. Dok smo bile u kontaktu, bila je vedra devojka, veoma draga i dobra, lepo prihvaćena u društvu - kaže poznanica pokojne Martine P. S. i napominje da se, po odlasku u Novi Sad, više nije javljala.

- Pričalo se da se vezala za nekog mladića, koji je jedno vreme radio u prodavnici u Bačkom Petrovcu. Navodno je on iz Beograda, ili južne Srbije, ali je imao nekog svog bliskog ovde u mestu. Moguće je da je ta veza poremetila njene odnose s nekim u njenoj užoj porodici - kaže naša sagovornica.

Prema njenim rečima, nije isključeno da joj je suprug nametao neke svoje stavove i da je to doprinelo nesreći, ali je naglasila da su to samo nagađanja.

U Bačkom Patrovcu se priča da su u subotu uveče na adresu gde žive Martinini roditelji stigli policajci, zajedno s lekarskom ekipom Hitne pomoći. Komšije su kasnije komentarisale da su, verovatno, došli da obaveste porodicu o tragediji. Mladi bračni par je, navodno, identifikovan na osnovu otiska prstiju.

- Dok smo bile u kontaktu, bila je vedra devojka, veoma draga i dobra, lepo prihvaćena u društvu - kaže poznanica pokojne Martine P. S.

Ispred porodične kuće Martine P. S. juče je bilo parkirano više automobila. Iako je vladala potpuna tišina, na ulazu nije bilo nikakvog obeležja da je reč o kući žalosti.

Podsetimo, bračni par Marina i Lav P. S. su u petak, nešto pre 22 časa, izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara broj 7 u Novom Sadu, da bi potom, nakon što je utvrđen njihov identitet, u Petrovaradinu u kući u kojoj su živeli sa sinovima rođenim 2020. i 2023. godine, pronađena beživotna tela mališana. Usledio je uviđaj, koji je trajao satima, i koji je, uprkos bogatom iskustvu novosadskih operativaca iz krvnih delikata, verovatno bio najteži u karijeri. Nakon uvićaja, policija je zapečatila kuću gde je bračni par sa sinovima stanovao.


Čeka se nalaz obdukcije

Šta je uzrok smrti dečaka od godinu i četiri još uvek nije poznato jer se čekaju toksikološke analize, a sve okolnosti pod kojima je smrt mališana nastupila znaće se po završetku obdukcije.


Zbog specifičnosti čitavog slučaja, istraga se vodi u nekoliko pravaca, a ne isključuje se ni mogućnost da je reč o okultizmu, imajući u vidu da ambijent u kojem je živela ova porodica ukazuje na moguću pripadnost nekom religijskom kultu. Prema našim saznanjima, u kući su pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.

Ekipa „Dnevnika”

Autor:
Pošaljite komentar
MUK U PETROVARADINU Otac i majka čija su deca posle njihovog samoubistva pronađena mrtva, bili su zatvoreni ljudi, tihi i povučeni, bez smeha

MUK U PETROVARADINU Otac i majka čija su deca posle njihovog samoubistva pronađena mrtva, bili su zatvoreni ljudi, tihi i povučeni, bez smeha

04.03.2024. 11:45 14:09
“DNEVNIK”SAZNAJE: ISTRAGA U VIŠE PRAVACA, NE ISKLJUČUJE SE NI OKULTIZAM Deca bračnog para koji je skočio sa solitera ugušena?   

“DNEVNIK”SAZNAJE: ISTRAGA U VIŠE PRAVACA, NE ISKLJUČUJE SE NI OKULTIZAM Deca bračnog para koji je skočio sa solitera ugušena?   

03.03.2024. 15:57 16:08
"DNEVNIK“ NA MESTU TRAGEDIJE U PETROVARADINU Komšije zgrožene, kažu da su roditelji stradalih dečaka bili zatvoreni, bez smeha

"DNEVNIK“ NA MESTU TRAGEDIJE U PETROVARADINU Komšije zgrožene, kažu da su roditelji stradalih dečaka bili zatvoreni, bez smeha

03.03.2024. 13:15 13:29