Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima dolazi USPEŠAN PERIOD, Vage sede na DVE STOLICE, a evo koji znak ulazi u NEOBIČNU VEZU

03.03.2024. 11:00 14:15
Piše:
Foto: pixabay.com/ PNG free/ dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 3. do 9. marta.

OVAN — Aktivna nedelja. Moguće su manje nesuglasice sa saradnicima, ali vi se samo povucite i ostanite smireni. Imaćete želju da se osamite, pa poslušajte svoje telo i um. Uspeh predstoji svima koji se bave kreativnim poslom ili radom u zatvorenim institucijama. Dosta lepih dešavanja za slobodne pripadnike ovog znaka. Za zauzete, takođe, samo voljena osoba želi više pažnje, jer prolazi kroz jedan pomalo težak period. Nemojte da dopustiti da se oseti usamljeno. Jačajte imunitet i više odmora.

 

BIK — Odlična nedelja za realizaciju vaših planova i želja. Budite strpljivi i puni entuzijazma, takođe potrebno je i da imate jasan plan. Finansijama ste zadovoljni, a biće još nekih sitnijih priliva novca. Lepa nedelja za druženja i avanture je na pragu. Sačekajte samo malo, ljubav je tu, samo je bitno da je prepoznate i da odnose posmatrate na duži vremenski period u budućnosti. Zauzeti, lepi trenuci u društvu voljene osobe i izlasci. Pojava hroničnih tegoba i pojačana nervoza.

 

BLIZANCI — Moguće su manje blokade i otežanja koja brzo prolaze. Jedan uspešan period dolazi, ali prvo morate da prihvatite savete starijih i iskusnijih u vašem poslu. Odbacite sujetu! Budite smerni, vredni i fleksibilni kako bi dobici počeli da hrle ka vama. Mogućnost ulaska u avanture, kako kod slobodnih, tako i kod zauzetih pripadnika znaka. Neko može ući u nedefinisan odnos, ali nemojte negativnosti doživljavati, jer ima veliki potencijal ta veza. Pad imuniteta i lakše povrede.

 

RAK — Dosta povoljnija nedelja za vas. Svi koji sarađuju sa inostranstvom ili rade na edukaciji uz manje blokade dolaze do uspeha. Slobodni su aspektovani zanimljivi odnosi i poznanstva koja sledećeg meseca mogu prerasti u ozbiljne veze. Zauzeti, mogući manji problemi u odnosu koje ćete prevazići uz dobru komunikaciju. Manje nervoze. Šetajte više i radite stvari koje vam prijaju

 

LAV — Manje blokade i otežanja, ako ih je bilo prolaze. Bićete zadovoljni radom i finansijama. Pomoć muškog člana porodice može vam biti od velikog značaja. Ako niste započeli neku strastvenu vezu, može se desiti u ovoj nedelji da se to dogodi. Neko vas pokreće na neuobičajen način. Zauzeti, imajte više takta u odnosu i rešiće se sve nesuglasice. Kod većine se strasti razbuktavaju na pravi način. Mogući prolazni problemi sa bolom u predelu leđa, pa je savet da više odmarate.

 

 

DEVICA — Odlična nedelja za pokretanje posla, kao i za investiranje u neke projekte koji su započeti u poslednjih šest meseci. Dobra stvar je što vam jedan konkretan dogovor sa poslovnim partnerima ili saradnicima ide naruku. Povećana potrošnja novca, ali i zarada, pa i neće biti tako loše. Što se ljubavi tiče, možete shvatiti da ste obmanuti, pa pažljivo procenite situaciju ako ste slobodni. Zauzeti bi trebalo da spuste loptu. Oprez na virusne infekcije i probleme sa očnim pritiskom.

 

VAGA — Kod vas je situacija stabilna, kada je posao u pitanju. Imaćete mnoštvo obaveza i aktivnosti, ali zadovoljstvo neće izostati. Neki mogu i napraviti kraći odmor i otputovati na neku dobru destinaciju u još boljem društvu. Bićete zadovoljni u ljubavi, ali oprez od manjih sukoba u vezi. Neko može ući u avanturu. Slobodni bi trebalo da odluče da prestanu da sede na sve stolice, jer im se to može obiti o glavu. Dobro se osećate, generalno. Moguće su manje napetosti. Jačajte imunitet.

 

ŠKORPIJA — Uspešan period za mnoge pripadnike ovog znaka. Bićete aktivni i posao vam neće teško pasti. Neke novine su moguće. Svakako dobra nedelja za mnoge, samo treba pripaziti na spletkarenje. Pričuvajte se jednog Raka, nije vam baš iskren kolega ili saradnik. Na polju ljubavi dosta strasti i mogućnost lepog poznanstva koje obećava stabilnost kroz vreme. Samo budite strpljivi i ne donosite nagle odluke o prekidu odnosa. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Bez većih tegoba i problema.

 

STRELAC — Na poslovnom segmentu života uzbudljiva dešavanja, kod vas nema monotonije i dosade. Uvek "ratujete" na više fronotova i to je u ovom periodu sjajno. Radićete, ali rezultati neće izostati. Bićete zadovoljni finansijama. U ljubavi vas čeka sjajan period! Samo akcenat kod većine mogu biti avanture i izlasci, ali baš tu, iznenada, neko vam može zapasti za oko. Zauzeti će svoj odnos dići na viši nivo. Više se krećite i blagi oprez na digestivni trakt. Mislite pozitivno, imate razloga.

 

JARAC — Za vas je ovo odlična sedmica. Aktivni ćete biti, reklo bi se da će biti posla preko glave  ali vam to neće teško pasti. Moguća povećana potrošnja novca, ali imaćete šta i da trošite. Akcenat jeste na finansijama, ali neko vam može pokrenuti osećanja. Ubrzo to može postati stabilna emotivna veza. Zauzeti, uživajte. Ukoliko dođe do mešanja bilo kog trećeg lica (to može biti i porodica, rodbina, prijatelji), reagujte smireno i nemojte dozvoliti sukobe. Blagi oprez na ishranu.

 

VODOLIJA — Osećate kako sve polako dolazi na svoje, iako možda ne deluje tako. Možda ste bili napeti, umorni i u nekom grču, ali sada se situacija popravlja. Samo nemojte donositi ishitrene odluke, bez obzira što želite što pre da isterate sve na čistac. Pustite da univerzum radi za vas. Strastveni ste već neko vreme i puni emotivnog naboja. Motivisaće vas i uzbuditi jedan Lav. Ulazak u avanture ili neobične veze je moguć. Zauzeti, moguć ulazak u tajne veze. Promene raspoloženja su moguće.

 

RIBE — Lepo ćete se osećati. Vaš period je došao. Ubrzo, ako je bilo nezadovoljstva, situacija se popravlja. Bolja komunikacija sa saradnicima i dobre finansije samo još malo sačekajte, jer ako je bilo blokada i nezadovoljstava - prolaze. Ova nedelja bez bitnih dešavanja, ali sigurno su mnogi zaljubljeni. Ako niste, ubrzo vas očekuje sreća na ovom segmentu života. Uživajte. Ako je bilo problema, ovaj period donosi oporavak. Nemiran san i pojačana nervoza mogu biti prisutni samo još malo.

IG: @tvoja_natalna_karta

 

Autor:
Pošaljite komentar