Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DNEVNI HOROSKOP Blizancima će prijati pojačana fizička aktivnost, Lavu je stepen tolerancije prilično nizak

19.02.2024. 05:25 16:24
Piše:
Foto: Pixabay.com / dnevnik.rs

OVAN: Svi pred­u­slo­vi su tu da no­vu rad­nu sed­mi­cu za­poč­ne­te na do­bar na­čin, ja­kim pro­fe­si­o­nal­nim tem­pom i efi­ka­snom re­a­li­za­ci­jom. Po­volj­ni uslo­vi su i na emo­tiv­nom pla­nu, sa­mo je pi­ta­nje ko­li­ko vre­me­na i ener­gi­je usme­ra­va­te ka to­me. Ne­moj­te od­u­sta­ja­ti od ve­žba­nja.

BIK: Bi­će neo­p­hod­no da da­nas, što je mo­gu­će pre, po­stig­ne­te mak­si­mal­nu kon­cen­tra­ci­ju da bi­ste iz­be­gli even­tu­al­ne gre­ške. Na taj na­čin će­te iz­be­ći kri­ti­ke ko­je vam nad­re­đe­ni mo­gu upu­ti­ti. Ima­te ve­li­ka oče­ki­va­nja od bli­ske oso­be, a to vam mo­že iza­zva­ti do­dat­nu ner­vo­zu.

BLIZANCI: Oče­ku­je vas pri­lič­no na­po­ran po­če­tak rad­ne ne­de­lje, ma­da okol­no­sti u ko­ji­ma se na­la­zi­te ni na ko­ji na­čin ne uka­zu­ju na to. Na pri­vat­nom pla­nu, vo­lje­na oso­ba vas oba­si­pa sit­nim zna­ci­ma pa­žnje, u če­mu vi iz­u­zet­no uži­va­te. Pri­ja­la bi vam po­ja­ča­na fi­zič­ka ak­tiv­nost.

RAK: Od pr­vog rad­nog da­na od vas se oče­ku­je da pru­ži­te svoj mak­si­mum i da do­dat­nim an­ga­žo­va­njem bu­de­te po­kre­ta­či no­vih po­slov­nih pro­je­ka­ta. Neo­če­ki­va­ni su­sret i raz­go­vor sa sta­rom sim­pa­ti­jom mo­že da pre­o­kre­ne tok va­ših raz­mi­šlja­nja. Pri­pa­zi­te na is­hra­nu.

LAV: Da­nas je ste­pen va­še to­le­ran­ci­je na pri­lič­no ni­skom ni­vou, ta­ko da in­si­sti­ra­nje sa­rad­ni­ka na ne­če­mu sa či­me se ne sla­že­te mo­že da vas iz­ba­ci iz tak­ta. Po­ku­šaj­te da pro­na­đe­te mir u po­ro­dič­nom okru­že­nju sa va­ma dra­gim oso­ba­ma. Ne­ma­te zdrav­stve­nih pro­ble­ma.

DEVICA: Na po­čet­ku rad­ne ne­de­lje su­o­ča­va­te se sa broj­nim iza­zo­vi­ma, ali od­lič­na kon­cen­tra­ci­ja po­ma­že vam da se sa tim iz­bo­ri­te na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin. Part­ner­ski od­no­si su vam sta­bil­ni i bi­lo bi le­po da dra­gu oso­bu iz­ne­na­di­te ne­kom sit­nom pa­žnjom.

VAGA: Kao da ste se već na­vi­kli da, uz sve za­dat­ke i oba­ve­ze, go­to­vo uvek is­kr­sne ne­što no­vo i ne­pla­ni­ra­no. To vas ni­ma­lo ne uz­ne­mi­ra­va i uz mno­go šar­ma i du­ha iz­la­zi­te na kraj sa sko­ro sva­kim iza­zo­vom. Na pri­vat­nom pla­nu, bli­ska oso­ba vam pru­ža pu­nu po­dr­šku.

ŠKORPIJA: Od sa­mog po­čet­ka ove rad­ne ne­de­lje oba­ve­ze su­sti­žu jed­na dru­gu. Do­dat­ni iza­zov je ote­ža­na ko­mu­ni­ka­ci­ja sa ne­kim od sa­rad­ni­ka. Po­ku­šaj­te da se ne ner­vi­ra­te. Do iza­zo­va, ali onih po­zi­tiv­nih, mo­že da do­đe i na emo­tiv­nom pla­nu. Ne­ma­te pro­ble­ma sa zdra­vljem.

STRELAC: Ve­o­ma do­bar i uspe­šan rad­ni dan oče­ku­je oso­be ro­đe­ne u ovom zna­ku, a na­ro­či­to one ko­ji ima­ju slo­bo­du od­lu­či­va­nja. Sa­vim neo­če­ki­va­no, do­la­zi do skla­pa­nja jed­nog do­brog po­slov­nog do­go­vo­ra. De­ša­va­nja su po­zi­tiv­na i na lju­bav­nom pla­nu. Do­bro se od­mo­ri­te.

JARAC: Ta­mo gde ste sta­li pro­šle ne­de­lje, lo­gič­no je da na­sta­vi­te i ovog pr­vog rad­nog da­na. Mo­že se do­go­di­ti da do­bi­je­te no­ve po­slov­ne oba­ve­ze. Slo­bod­ni pred­stav­ni­ci ovog zna­ka mo­gu da upo­zna­ju ne­ku no­vu za­ni­mlji­vu oso­bu, ko­ja će im se do­pa­sti na pr­vi po­gled.

VODOLIJA: Po­če­li ste rad­nu sed­mi­cu u že­sto­kom tem­pu i sa­mo ne­ko­li­ko sa­rad­ni­ka je u sta­nju da vas u to­me pra­ti. Po­tru­di­te se da iz­beg­ne­te kon­fron­ta­ci­je, jer bi ne­ko od vas mo­gao da za­tra­ži da pro­me­ni­te na­čin ra­da. U po­ro­dič­nom okru­že­nju sa­mo že­li­te da se opu­sti­te.

RIBE: Mno­go po­sla vas oče­ku­je da­nas, ali mo­gu­će je da će vam se uka­za­ti je­din­stve­na pri­li­ka da u pr­vi plan is­tak­ne­te se­be i svo­je kva­li­te­te. Jed­no le­po po­znan­stvo, ko­je je po­če­lo kao pri­ja­telj­stvo, mo­že da pre­ra­ste u ne­što ozbilj­ni­je. Po­tru­di­te se da se što vi­še kre­će­te.

Autor:
Pošaljite komentar