Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi zadovoljni FINANSIJAMA, Blizanci PAZITE kome se POVERAVATE, a evo koji znak čeka FATALAN SUSRET

19.11.2023. 11:00 12:39
Piše:
Foto: Pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 19. do 25. novembra

Ovan — Veoma uspešna nedelja je pred vama. Izbegavajte nesuglasice sa kolegama ako do njih dođe. Postavite prioritete i jasne cilje i uspeh neće izostati. Jedna ponuda za novu saradnju vam može doneti uspeh kroz finansije. Na polju ljubavi doći će do lepih dešavanja. Uživajte u emocijama, samo nemojte biti ishitreni u odlukama. Zauzeti, ako je bilo problema u od odnosu sa partnerom, situacija se stabilizuje. Dobro se osećate zdravstveno, blagi oprez od lakših povreda i infekcija.

Bik — Jedna dinamična sedmica će uslediti kod vas na polju porodičnih dešavanja i odnosa. Zato bi najbolje bilo da sa vašim najbližima imate otvoren odnos i iskreno porazgovarate o svemu. Bićete aktivni i na poslu, a zadovoljstvo radom i finansijama uslediće kada budete dobili jedan glas od starije muške osobe. U ljubavi je kod vas mirno more. Ako ste slobodni, možda vam neka osoba iz radnog okruženja privuče pažnju. Oni koji su u vezi ili braku primetiće čudno ponašanje partnera.

Blizanci — Moguće su promene na poslovnom polju. Imaćete dosta obaveza koje nista očekivali, pa će to izazvati manje zastoje u vašim planovima. Promene nabolje su evidentne, ali je za puni užitak potrebno da još malo sačekate. Ako se niste dosad zaljubili, upravo u ovoj nedelji postoji verovatnoća da će se to dogoditi. Uživajte u emocijama i pustite da vas nose. Zauzeti bi trebalo da povedu računa kome se poveravaju. Ne morate sa svakim deliti ljubavne probleme. Javiće se premor, odmarajte.

Rak — Svi koji se bave privatnim poslom imaće uspeha. Takođe, biće tu i većeg priliva novca. Svakako aktivna nedelja koja donosi prosperitet. Ukoliko ste u nekvalitetnoj vezi, može lako doći do raskida. Takav ishod je i bolji po vas, jer bi vas svaka dublja emocija odvela u veću povređenost. Zauzeti, uslediće magični i strastveni trenuci sa partnerom. Konačno je to jedan zdrav i iskren odnos. Mogu se javiti problemi sa pritiskom i venskom cirkulacijom, kad je zdravlje u pitanju.

Lav — Za vas je kosmos spremio pravu sreću! Planete ukazuju da ćete biti pod naletom novih ideja i preduzimaćete korake koji će vas voditi ka prosperitetu. Ipak, ovo nije najpogodniji trenutak za bitne odluke. Svakako vaš trud i rad će se isplatiti, samo se držite one stare - strpljen, spasen. Emocije se pokreću. Moguće je iznenadno poznanstvo ili dobra komunikacija sa zanimljivom osobom. Neko sa kraćeg puta ili iz vašeg okruženja će privući vašu pažnju. Mogući su pad imuniteta i upale.

Devica: Na poslu ćete se pokazati u najboljem svetlu! Vaši nadređeni pomno prate svaki vaš potez i budućnost će zavisiti od toga koliko sad „zapnete” i investirate sebe u ono što vam se čini kao idealan projekat. Biće prilika i za dodatne poslove. Otvaraju vam se mogućnosti za neke nagrade ili pohvale. Mogući su neki fatalni i erotični susreti. Nekome jednostavno nećete odoleti. Kod zauzetih naglašena dobra komunikacija. Pojačana nervoza i uznemirenost. Radite na opuštanju i relaksaciji.

Vaga — Pokrenite se kada su u pitanju neke zaostale obaveze. Ovo je lep period u kom kod mnogih od vas može doći do bitnih promena. Budite spremni za izazove i nemojte se plašiti, jer vi ste neko ko u ovom trenutku svaki rizik može da preuzme na pravi način. Finansije se popravljaju. Slobodni imaju dobre aspekte za ljubav, možda se zaljubite i uđete u kvalitetnu emotivnu vezu, ne mislite o prošlosti. Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih problema. Obatite pažnju na ishranu.

Škorpija — Pozitivna dešavanja, ali raščistite sami sa sobom da li ste na pravom putu i šta treba da menjate. Energije vam neće nedostajati i samo napred. Savetujem oprez sa finansijama. Nemojte ulagati novac u sve što vam bude ponuđeno, izaberite spor, ali temeljan posao. Nije vreme za ulazak u emotivne veze. Možete da se osećate nostalgično ili vam se neko može javiti sa kraćeg puta koga dugo niste čuli. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze. Dobro se osećate, samo su moguće teže misli.

Strelac — Nadomak ste ostvarenje želja, ali budite strpljivi još neko vreme. Nemojte siliti stvari koje dugo želite. Pustite da univerzum sam razmrsi neke čvorove. Krajem nedelje očekujte prosperitet i povoljne okolnosti na poslovnom planu. Odličan period za poznanstva sa suprotnim polom, komunikaciju i flert. Dominiraćete svojom harizmom i uživati u pažnji koju budete dobijali. Zauzeti, ako je bilo problema, uslediće više razumevanja i bolji odnos sa partnerom. Radite na kvalitetu sna.

Jarac — Kada je posao u pitanju, uspeh i moć će pokucati na vaša vrata. Možete da očekujete pozitivan glas; koji će vas usprećiti i vinuti u zvezde. Jednostavno, dolazi vaše vreme! Polovinom nedelje izbegavajte sukobe unutar porodice ili familije, takođe; i sa komšilukom. Nije nedelja naklonjena započinjanju novih emotivnih veza, ali moguće su simpatije preko posla. Zauzeti, radite na kvalitetu odnosa sa voljenom osobom. Pripazite se jakih upala respiratornih organa i urinarnih infekcija.

Vodolija — Odličan poslovni period nastupa ove nedelje! Ako želite neke promene na ovom polju, pravi je trenutak da se na njih odvažite. Razmišljate o prošlosti, a to bi vam sada moglo poslužiti kao neko merilo. Budite iskreni prema sebi. Planiranje zajedničkog života, ako ste u vezi. Slobodni će ući u vezu ili će im se javiti neko sa daljeg puta i koga dugo nisu čuli. Vaš emotivni život se popravlja, bićete ispunjeni ljubavlju. Obratite pažnju na krvni pritisak, moguć i problem sa stomakom.

Ribe — Naizgled mirna nedelja završiće se mnoštvom turbulencija. Javiće se prolazno nezadovoljsvo; kada su finasije u pitanju. Ne očajavajte, iznenadni dobitak krajem nedelje će vas usrećiti. Naglašene su pojačane strasti i želja za upuštanjem u seksualne avanture. Zauzeti, doći će do razmišljanja i pregovora o zajedničkom životu i budućnosti, samo se više posvetite partneru i izbegavajte nesuglasice. Taj odnos zasužuje više. Problemi sa kičmom, ramenima ili kolenima. Budite oprezni.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar