Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NAJBOLJI DOMAĆI PARIZER MOŽETE NAPRAVITI KOD KUĆE Od prirodnih sastojaka, nenadmašnog ukusa, bez aditiva SVI KOJI GA PROBAJU TRAŽIĆE RECEPT

12.11.2024. 11:59 12:07
Piše:
прављење паризера
Foto: Screenshot Instagram / instagram.com/p/DCHZNf5o7xu/

Parizer je nešto što mnogi izbegavaju, jer je prepun aditiva i štetnih materija.

Ali, recept za domaći parizer pravljen od prirodnih stastojaka u kućnoj varijanti je postao prilično viralan poslednjih dana na društvenim mrežama.

To mnogo i ne čudi, jer ne samo da je odličnog ukusa, već i ljubitelji suhomesnatih proizvoda često nisu sigurni šta sve jedu kada kupe gotovu prerađevinu, a zahvaljujući ovom viralnom receptu za domaći parizer, svaka sumnja može da se odagna, prenosi ona.rs.

I influenserka Sandra Cecarić na Instagramu se pridružila trendu i podelila korake kako se pravi domaći parizer, pitajući se i sama pita što ranije nije pravila ovu pileću salamu.

– Vrlo jednostavno, od sastojaka stavite povrće (šargarepa, luk), pileće meso, začine i kuvate kao supu. Sa strane sok od kuvane cvekle (ko je ne voli i ne mora). Kuvano meso, povrće i sok od cvekle ide u blender, i sa strane dve kesice želatina rastopiti sa vodom u kojoj se kuvalo meso i staviti u blender. Staviti u flašu i sačekati da se skroz ohladi. Preostalu vodu iz šerpe iskoristiti za supu. Može se staviti i paprika, masline i drugo povrće koje volite. Doručak integralni sendvič sa domaćom salamom. Od suhomesnatog kupujem pileća prsa, ćureća prsa i goveđu pršutu – kratko je navela sve korake i sastojke u svom videu koji možete da pogledate ispod.

 

Ovaj domaći parizer je idealan za doručak ili brzu užinu. Štaviše, neki pratioci su se javili i predložili da ukoliko stavite manje želatina, dobićete pravu pileću paštetu.

Vredi probati, učinite to već danas.

(krstarica.com)

Izvor:
krstarica.com
Piše:
Pošaljite komentar