ВАСА МИЦИЋ О НАЈБОЉЕМ СВЕТСКОМ КОШАРКАШУ Ево шта је рекао о томе да ли ће Јокић играти у Паризу

Плејмејкер Шарлота Василије Мицић био је гост на свечаној церемонији доделе аутоматских спољашњих дефибрилатора националним спортским савезима у оквиру партнерства Олимпијског комитета Србије и кинеске компаније.
s
Фото: Youtube printscreen/ HornettsNestt

- Немам информацију хоће ли Никола Јокић играти у Паризу, супер сам другар са њим, у одличним односима смо, али нисмо причали о томе – рекао је Мицић. - Одлука је његова, као што сте видели и прошле године, екипа која је отишла на Светско првенство без притиска и са недостатком неких играча, остварила је невероватан резултат. Сматрам да у репрезентацију треба да дође ко може, да се не ствара нека вештачка тензија, јер када се већ оде тамо треба да будем максимална посвећеност и концентрација. Сада конкретно што се Николе тиче, лично бих волео јер  то наш најбољи играч икада. Играње са њим је привилегија, осећај је прелеп. Шта он одлучи, ја сам као другар подршка у свему.

Додао је да паузу после завршетка НБА сезоне користи за тренинг и да се радује дуелу са Американцима на олимпијском турниру.

То је само једна утакмица, после ње следе остале, али сигуран сам да можемо да одиграмо добро и тај меч и цео турнир - истакао је Мицић. 

(Србија данас)

EUR/RSD 117.0324
Најновије вести