НАВИЈАЧИ И ИГРАЧИ ПРОТИВ Да ли сте изненађени? Управа Партизана: „Играћемо”

Управа Фудбалског клуба Партизан одлучила да тај клуб игра полуфинале Купа Србије против Црвене звезде.
fk partizan
Фото: FK Partizan

Иако су на друштвеним мрежама навијачи Партизана масовно поручили да не треба излазити на терен после онаквих одлука судије и пораза у дербију Суперлиге, са чиме су се и играчи сложили Управа је одлучила другачије.

Утакмица се игра у среду од 19.00 на стадиону "Рајко Митић", у оквиру полуфинала Купа Србије.

Причитајте одлуку Управног одбора ФК Партизан:

Управни одбор донео је одлуку да ФК Партизан наступи на сутрашњој утакмици полуфинала Купа Србије. Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране ФСС и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа наше земље, донета је одлука о одигравању утакмице. Спортска јавност је у кратком периоду могла да посведочи срамном третману клуба и наших играча од стране судије Павла Илића, који је бестидно и по налогу режирао крајње резултате последња два 'вечита дербија'.

За судијског дилетанта Илића (у родном Крагујевцу познатог као осведоченог 'звездаша', о чему постоје и фотографије дотичног у мајици са обележјима тог клуба), једини циљ у две утакмице био је не дозволити надметање актера по правилима фудбалске игре, већ само и једино онемогућити играче Партизана да тријумфују! Судија Илић, који је послат по налогу ФСС и председника судијске организације, да својим срамним суђењем креира крајњи резултат у корист једног тима, уз вређање, бахаћење и одсуство образа и морала, никада више не би смео да буде актер највеће утакмице коју српски фудбал има!", пише у саопштењу и закључује се:

"ФК Партизан ће због свеукупног третмана клуба у органима ФСС, на сутрашњој утакмици исказати револт и протест на посебан начин и захтевати да се однос према нашем клубу хитно промени, у складу са значајем који ФК Партизан има за српски фудбал!".

Подсетимо утакмица је продужена 15 минута и Црвена звезда је славила у суботу после преокрета (3:2), након чега црно-бели нису били задовољни суђењем Павла Илића.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести