Шабачки СНС осуђује нападе на Данила Вучића

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Шапцу најоштрије је осудио нападе на председника Србије Александра Вучића и његову породицу, нарочито на његовог старијег сина Данила.
sns logo, SNS
Фото: СНС

То је слика "јада и беде оних који немају други политички став осим мржње према неистомишљеницима", па мисле да ће "ударима на оно што је најсветије сваком родитељу онемогућити председника Србије да управља нашом државом. Зато су се зверски увредама, претњама и лажима устремили на Данила Вучића како би повредили његовог оца", истиче се у саопштењу СНС-а.

Шабачки напредњаци такође наглашавају да "у времену глобалне кризе, Србија побеђује" и да је када и моћније државе посустају под притисцима пандемије, Србија показала како се бори за свој народ и да је "способност председника Александра Вучића да обезбеди вакцине, допринела да је Србија ударна вест у свим светским медијима".

"Нажалост, некоме то не одговара... Грађанима Србије, чак и онима који су били политички неопредељени, сада су јасне праве намере тобожњих бораца за демократију. Ови ''борци'' су најобичнији лажљивци који не презају да ударе и на децу", каже се у саопштењу и закључујује: Ипак, предаја није опција!

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести