ЗАРАДА И ДО 15.000 ЕВРА: Ево који СЕЗОНСКИ ПОСАО је изузетно добро плаћен

Већ је било говора да масери у иностранству могу да зараде и до 7.000 евра месечно.
1
Фото: Ilustarcija pixabay

Међутим, масаже на плажи доносе и до 15.000 евра по сезони, што многима може да се исплати ако не желе овим послом стално да се баве.

Кристина је поделила на свом ТикТок профилу како изгледа посао масера на плажи, као и колико је потребно да се ради да би се зарадила цифра од 15.000 евра на крају летње сезоне, пише  Курир. 

"Масерке на плажи зарађују преко 15.000 евра по сезони. Масаже на плажи обично трају од 15 до 30 минута и препорука је за краће масаже да се ураде 10-ак пута дневно. Плус је јако леп бакшиш на плажама, тако да без икаквих проблема, ако размишљате да идете на сезону, можете да се пријавите. Јесте да је напорно, али зарада је топ", закључује она.

Фото: Ilustarcija pixabay

Многи су се након њене објаве заинтересовали за овај посао, што доказују коментари људи који су се пријавили да уче технике овг корисног занимања.

@kristina_orient

Ukoliko želiš da ove letnje sezone odlično zaradiš i da uživaš, masaža je prava opcija za tebe. Kroz 6 meseci možeš da naučiš 10 vrsta masaže, kako da otvoriš i urediš svoj salon, kao i kako da svoje usluge predstaviš. Ukoliko si zainteresovan napiši mi MASER.
♬ original sound - Kristina

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести