Najpopularnijе vеsti

Друштво ОГЛАСИО СЕ ПРЕТУЧЕНИ НАСТАВНИК ИЗ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ, ИСПРИЧАО ГНУСНЕ ДЕТАЉЕ ПРЕБИЈАЊА: Тешко да ћу ИКАД ВИШЕ УЋИ У УЧИОНИЦУ
Још сам отечен, стављам облоге и пијем лекове. Када убоји мало спласну, мораћу код лекара на контролу, каже претучени наставник С. З. из Бачке Паланке.
Photo
Економија / Наслови СТРАНЦИ ПОЛУДЕЛИ ЗА НЕКРЕТНИНАМА У НОВОМ САДУ Масовно купују станове а никад нису ни посетили град, ЕВО КОЈИ ЈЕ РАЗЛОГ
Према подацима Републичког геодетског завода, удео стрaних држављана који су власници станова је за годину дана удвостручен, па од укупног броја купаца њих 4,81 имају пребивалиште ван Србије док је 2022. године тај број био 2,93 одсто.
Друштво ДРЖАВА ЧАСТИ 10 ДАНА ОДМОРА Ево ко од ПЕНЗИОНЕРА остварује право на БЕСПЛАТНУ БАЊУ, а ко има ПРИОРИТЕТ
За кориснике који нису остварили право на бесплатну рехабилитацију у овој години преко РФ ПИО, али и оне који још нису сигурни како да се пријаве за ову погодност, у гостовању у емисији "Ни пет ни шест" Снежана Шантић, председница удружења пензионера Стари град, открила је више о томе.
Економија СТИЖЕ ЗНАЧАЈНИЈЕ ПОВЕЋАЊЕ МИНИМАЛЦА? Послодавци незадовољни, инсистирају на минималним променама
Немачки канцелар Олаф Шолц је критиковао послодавце што инсистирају на најтањем могућем повећању гарантоване минималне плате и изјаснио се за осетније повећање.
Photo
Нови Сад БРАВО НОВОСАЂАНИ! У АПРИЛУ ОБОРЕН РЕКОРД УДОМЉАВАЊА ПАСА Зоохигијена упозорава да свест о одговорном власништву мора бити већа ЕВО КОЛИКО ЉУБИМАЦА ЈЕ НАШЛО НОВИ ДОМ
Након организовања две велике изложбе паса мешанаца у Прихватилишту у Шангају, те у Лиманском парку, Јавно комунално предузеће „Зоохигијена и ветерина Нови Сад” наставило је са акцијом удомљавања кућних љубимаца.
Спорт / Остали спортови ПАРТИЗАН НИЈЕ ВИШЕ ЈУГОСЛОВЕНСКО СПОРТСКО ДРУШТВО: Формирано радно тело за промену имена
На седници спорстког друштва Партизан којом је председавао Остоја Мијаиловић, одлучено је да се крене у процес промене имена ЈСД Партизан.
Photo
Војводина УКЛОЊЕН ПОРОДИЧНИ ДОМ МИЛЕВЕ МАРИЋ АЈНШТАЈН У РУМИ, АЛИ Уместо трошне куће, градиће се спомен-кућа и центар културе
Кућа у којој је некада становала породица Марић и истакнути научници Милева и Милош, у Железничкој улици 38 у Руми је уклоњена јер је, након детаљних разматрања и мишљења струке из домена грађевинарства и планирања, утврђено да је објекат у изузетно трошном стању, због чега се не може обновити, нити би се могао прилагодити новој намени као центар културе - написала је покрајинска секретарка за културу и информисање и односе са верским заједницама и доскорашња председница општине Рума Александра Ћирић Бошковић на друштвеним мрежама поводом непримерених информација које су се последњих дана појавиле у јавности.
Друштво СЛЕДИ КАТАСТРОФА, СТИЖЕ НЕВРЕМЕ: Ово се дешава ПРВИ ПУТ И АТМОСФЕРА ЋЕ БУРНО РЕАГОВАТИ, премешта се хладан фронт, СЛЕДИ ОБРТ
У Србији ће данас и сутра бити промењиво облачно, дуваће јака кошава од чак 100 км на сат, биће пљускове с грмљавином, а у суботу се у већем делу земље очекује суво, сунчано и топлије време.
Video
Магазин / Наслови (ВИДЕО) КАРЛЕУША ПРОГОВОРИЛА О СКАНДАЛУ КОЈИ ЈУ ЈЕ СЛОМИО: На вечери са Јоксимовићима коментарисано њено међуножје
Јелена Карлеуша пре пет година била је у центру скандала приликом којег је фудбалер Огњен Врањеш у јавности обајвио њене обнажене фотографије.
Photo
Свет АКО НЕШТО НЕ УРАДИМО...Стручњаци УПОЗОРАВАЈУ: Ковид ће за ово бити смејурија! Ево с каквом ПОШАСТИ се СУОЧАВА човечанство
Пандемија ковида-19 ће "изгледати минорно" у поређењу са оним са чим се човечанство суочава због све већег броја супербактерија отпорних на тренутне лекове, упозорава професорка Дејм Сели Дејвис, бивша саветница за здравље британске владе.
Свет БИВШЕМ МИНИСТРУ КАЗНА ОД 24 ГОДИНЕ ЗА УБИСТВО СУПРУГЕ Шокантан снимак све открио
АСТАНА: Бившем министру економије Казахстана изречена је данас казна од 24 године затвора због убиства супруге, пренели су британски медији.
Хроника УЖАСАН ЗЛОЧИН ПОСЛЕ САОБРАЋАЈНЕ СВАЂЕ Пред мајком пуцао специјалцу у главу
А. М. (23), који се сумњичи да је јуче у једном селу код Фјера хладнокрвно пуцао у главу припаднику специјалних јединица албанске полиције након свађе у саобраћају, убиство је починио наочиглед своје мајке.
Photo
Култура / Културни додатак У ЖИЖИ НОВИ АЛБУМ БЕНДА „МОРАМ ПИТАТИ ИГОРА”: Провокативне “Бесмислице”
Три пута сам промашио свирку бенда „Морам питати Игора”. Први разлог је за нас Новосађане више него оправдан: падала је јака киша, у другом наврату дошло је до неспоразума када је реч о информацији у вези с датумом одржавања свирке, док сам у трећем случају био спречен због јаке прехладе. У сва три случаја преостало ми је да зажалим што нисам присуствовао свиркама на Телепу, у Новосадском позоришту и у Булевар буксу. Додатно је жал појачао утисак колеге Владе Црњанског, који је изузетно похвално причао о сценском наступу Игора Бурића и његовог бенда, а када сам негде прочитао и изјаву легендарног Слобе Тишме, да „у последњих 20 година није видео занимљивији бенд на новосадској музичкој сцени”, било ми је довољно да себи „под маст” зацртам неку предстојећу свирку поменуте групе.
Друштво ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ Још 150.000 ВАУЧЕРА за одмор предложено Влади Србије да се ОДОБРИ
Удружење "Моја Србија" упутило је позив Влади Србије да у мају у оптицај пусти додатних 150.000 ваучера, чиме би се, како су навели, у значајној мери задовољиле потребе заинтересованих грађана.
Спорт / Фудбал УЕФА ПРИЈАВИЛА ЈОШ ЈЕДНУ УТАКМИЦУ ПРВЕ ЛИГЕ: СУМЊИВО И У ЛЕСКОВЦУ Под лупом меч Дубочица – Младост ГАТ
Пљуште пријаве из УЕФА на адресу Фудбалског савеза Србије како се фудбалска сезона ближи крају. И поново се на тапету нашла утакмице Mozzart Бет Прве лиге Србије.
Магазин / Здрави и лепи МИСТИЧНО ЦРНО МЛЕКО ПОМАЖЕ ВАРЕЊУ Када испобате рецепт, одушевићете се ПОМАЖЕ КАО МАГИЈА
Креирајте црно млеко код куће, рецепт је крајње једноставан – ово је савршен напитак за балансирано варење, чудо за здравље и кожу!
Магазин / Наслови ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ ПОСТАЈЕ ВОДИТЕЉКА! Новакова супруга ПРОГОВАРА О ИЗАЗОВИМА одрастања, адолесценције и родитељства ЕВО ГДЕ ЋЕМО ГЛЕДАТИ ЊЕН ШОУ
Глобална директорка и суоснивачица „Фондације Новак Ђоковић”  Јелена Ђоковић постаје водитељка овог викенда на Првој телевизији.
Нови Сад ПУТАРИ ВРЕДНИ НА ШЕСТ ЛОКАЦИЈА Сређује се бициклистичка стаза на Футошком путу, уређују се банкине у Савке Суботић
Поред радова на поправци бициклистичке стазе на Футошком путу, поправке пута за депонију и поправке коловоза у улици Доситеја Обрадовића у Бегечу, који су започети прошле недеље, ЈКП „Пут“ изводи радове на још шест локација.
Економија / Пољопривреда ЕВО колика је ДНЕВНИЦА ЗА БРАЊЕ МАЛИНА Произвођачи већ траже бераче црвеног злата и жале се „ЉУДИ У БЕРБУ КРЕНУ као да су кренули на ИЗЛЕТ„
ИВАЊИЦА: Иако се о откупној цени али и роду црвеног злата у Србији још увек полемише, малинари ивањичког краја су без обзира на све тешкоће, већ почели да траже раднике.
Војводина ПОЧИЊЕ УРЕЂЕЊЕ ГЛАВНОГ ТРГА Инђија добија фонтану окружену зеленилом
ИНЂИЈА: Реконструкција простора код Библиотеке и Гимназије у Инђији, практично централног трга потрајаће два месеца.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести