Najnovijе vеsti

Војводина ПЕНА ПАРТИ ЗА МАТУРАНТЕ У КОВИНУ Лудо и незаборавно уз трубаче и крофне
КОВИН: У организацији Туристичке организације општине Ковин и подршку Црвеног крста Ковин, а под покровитељством Општине и Центра за културу Ковин, данас је, тачно у подне, на тргу у центру Ковина почела велика журка матураната на коју су позвани ђаци завршних разреда свих основних и средњих школа са територије општине.
Друштво СВЕТСКИ ДАН БЕЗ ДУВАНА ОБЕЛЕЖЕН И У СРБИЈИ: На предавању откривена ПОРАЖАВАЈУЋА СТАТИСТИКА, број младих који КОРИСТИ ЕЛЕКТРОНСКЕ ЦИГАРЕТЕ је ШОКАНТАН, а кључ здравих навика лежи у едукацији!
Светски дан без дувана обележен је данас широм света, али и у Србији.
Спорт / Фудбал ЈОШ ЈЕДАН НОВАЈЛИЈА У ВОШИНОЈ КОМПОЗИЦИЈИ ЗА ЕВРОПУ Румун Бутеан стигао у Нови Сад
Последњег мајског дана, Дневниковој информацији да је Војводина ангажовала талентованог Марка Величковића из лучанске Младости, Моцартспорт додаје вест да ће каријеру у новосадском колективу наставити и Румун Михаил Бутеан.
PhotoVideo
Магазин / Гламур МИС ШАРМА, МИС ИНТЕРНЕТА, НАЈЛЕПША ТИНЕЈЏЕРКА НА СВЕТУ... Лепотица из Панчева ИЗГЛЕДОМ И ШАРМОМ на бројним међународним такмичењима БРАНИ БОЈЕ СРБИЈЕ И ту није крај, лепа Ема је НЕЗАУСТАВЉИВА (ФОТО, ВИДЕО)
Надалеко је познато да Србија има прелепе девојке и жене. А у неким категоријама то је и званично.
Војводина БРЕНА ПЕВА У ВРШЦУ 15. СЕПТЕМБРА Фолк звезда на Грожђебалу
Локална самоуправа у Вршцу успешно се договорила са највећом звездом на простору Балкана. Лепа Брена певаће 15. септембра на овогодишњим Данима бербе грожђа, познатијим као Грожђебал.
Photo
Економија / Наслови ПРВИ СМО У ЕВРОПИ Број СТРАНИХ ТУРИСТА који долазе у Србију НАЈБРЖЕ расте! Руси и Кинези највише воле да се код нас ГОСТЕ, а ево како изгледа ФОТОРОБОТ просечног ГОСТА (ФОТО)
Србија је, према најновијем извештају Европске комисије за путовања, на првом месту у Европи по стопи раста долазака страних гостију у односу на период пре пандемије.
Магазин / Здрави и лепи УЖИВАЈТЕ КОЛИКО ЖЕЛИТЕ Ево 5 одличних и здравих СЛАТКИША које можете јести сваки дан
И слаткиши могу да буду здрави!
Свет ТРАМПОВА КАМПАЊА прикупила ИСТОРИЈСКИ ИЗНОС у малим донацијама НАКОН ПРЕСУДЕ Трамп: Уложићемо жалбу, судија је ТИРАНИН
ЊУЈОРК: Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ће уложити жалбу на пресуду "за много различитих ствари" називајући судију "тиранином".
Свет БАЈДЕН БЕСАН НА ТРАМПА: Његови напади на њујоршки суд прете да дестабилизују правни систем САД
Председник САД Џозеф Бајден осудио је нападе републиканског противника Доналда Трампа на њујоршки суд који га је прогласио кривим у кривичном поступку за тајне исплате новца, тврдећи да прете да дестабилизују амерички правни систем.
PhotoVideo
Магазин / Наслови ЗОО ПАЛИЋ СЛАВИ 74. РОЂЕНДАН Погледајте ПРЕСЛАТКЕ БЕБЕ белих вукова које су дочекале посетиоце (ФОТО, ВИДЕО)
Млади пар арктичких вукова Алба и Арис је 1. маја ове године добио и своје младунце. Два малена бела вука после месец дана изашла су данас по први пут у спољашњу волијеру, и то баш на 74. рођендан Зоо врта Палић.
Магазин / Наслови МУШКАРЦА КОЈИ ВАРА УВЕК ЋЕТЕ ПРЕПОЗНАТИ ПО ОВИХ 6 РЕЧЕНИЦА Ево како да провалите ШВАЛЕРА
Бити преварен од стране некога кога јако волите може да буде врло болно. Људи који буду преварени много пате, а разлози за превару су веома различити.
Магазин / Гастро И ТЕСТЕНИНА МОЖЕ ДА СЕ ПОДГРЕВА Ако то урадите ПРАВИЛНО, биће УКУСНИЈА него претходног дана
Тестенина је вероватно једна од највољенијих намирница на планети. Међутим, често се дешава да остане вишка након оброка па их већина домаћица баци у ђубре.
Video
Култура / Музика ВИТЕЗОВИ НЕЗАМЕНЉИВОГ РЕДА Шведски краљ доделио ВИТЕШКЕ ТИТУЛЕ члановима ГРУПЕ АБА (ВИДЕО)
У Краљевском дворцу у Стокхолму су први пут за скоро пола века додељене витешке титуле.
Свет ДРАМА У ИТАЛИЈИ Младић и две девојке НЕСТАЛИ У ПОПЛАВАМА на северу земље, у ПОТРАГУ укључени карабињери, рониоци, али и ХЕЛИКОПТЕР    
РИМ: Троје младих, младић и две девојке, нестали су данас у поплавама у италијанском региону Фурланија на северу земље, а у току је потрага, саопштили су локални извори.
Магазин / Путовања НОВА ПРАВИЛА ЗА УЛАЗАК У ЗЕМЉЕ ЕУ Односи се и на држављане Србије; Спремају ли нам се додатни трошкови?
Путовања грађана Србије у земље Европске уније претрпеће велике промене у скоријој будућности, пошто су из Савета ЕУ најавили коначно ступање на снагу неколико нових безбедносних правилника који ће донети нова, додатна правила за улазак у простор шенгенске зоне!
Спорт / Фудбал Марко Величковић потписује за Вошу! ВОЈВОДИНА ИЗЛАЗИ НА ФУДБАЛСКО ТРЖИШТЕ С ОЗБИЉНИМ НАМЕРАМА У Клубу спремни за НАЈВИШИ ПЛАСМАН
Како „Дневник“ незванично сазнаје, талентовани офанзивни везни играч лучанске Младости Марко Величковић постигао је договор са управом ФК Војводина да каријеру настави у новосадском колективу.
PhotoVideo
Нови Сад „ДА СВИ БУДЕМО СРЕЋНИ, ЗДРАВИ И ДА ЖИВИМО“ Концерт у ОШ "Вук Караџић" обојили другарство и љубав (ФОТО, ВИДЕО)
Месец мај је у Основној школи "Вук Караџић" био посвећен љубави, толеранцији и другарству, што је био повод за "Концерт" који је данас одржан у тој образовној установи.
Магазин / Наслови ИМАТЕ МЛАДЕЖ НА ЛИЦУ Ако се налази на ОВОМ месту спадате у друштво одабраних
Према веровањима, младежи носе различита значења и није свеједно на ком делу тела се налази.
Спорт / Кошарка ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ПЕШИЋА И СРБИЈУ? Повредио се Марко Гудурић
Навијачи Србије са нестрпљењем очекују почетак кошаркшаког турнира на Олимпијским играма у Паризу, али су у међувремену стигле лоше вести из Турске.
Photo
Друштво Потресна објава о Марији РАСПЛАКАЛА СРБИЈУ Најаве лекара су ЈАКО ОЗБИЉНЕ, а лека још нема! ЋЕРКИЦЕ ни не знају да им МАМА можда УМИРЕ(ФОТО)
Потресна објава о Марији Петронијевић из Лесковца, мајки две девојчице, расплакала је све на мрежама. Она је о медицинска сестра и све до 16. фебруара, када јој је дијагностификована леукемија, радила је у операционој сали урологије у ОБ Лесковац и помагала другим људима. Сада, помоћ је потребна њој.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести