Украјина

Свет КРВАВО ПОПОДНЕ У ДОЊЕЦКУ У руском нападу на Торецк погинуле 2 особе, троје повређено
У руском гранатирању Торецка ваздушним бомбама, две особе су погинуле, још три су повређене и налазе се у болници, саопштило је Тужилаштво Доњецке области, преноси Укринформ.
Свет ШТА ТО ГОВОРИ СТОЛТЕНБЕРГ: Још није касно да Украјина ПОБЕДИ?!
БЕРЛИН: Северноатлантска алијанса повећаће подршку Украјини, али неће слати своје трупе у ту земљу, да не би постала "део сукоба", изјавио је данас генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг.
Свет ПУТИН ЈЕ СПРЕМАН ЗА НАСТАВАК; АЛИ И ПРЕКИД РАТА; Да ли је на помолу мир; КАКО ЋЕ УКРАЈИНА ДА РЕАГУЈЕ
Руски председник Владимир Путин спреман је да заустави рат у Украјини договореним прекидом ватре уз признање тренутних борбених линија на фронту, рекла су четири руска извора за агенцију Ројтерс, рекавши да је Путин спреман да настави борбу ако Кијев и Запад не одговоре позитивно на то.
Свет ОСЛОБОЂЕНО ВАЖНО НАСЕЉЕ У ДНР "Пала" Андрејевка
Оружане снаге Русије ослободиле су насеље Андрејевка у ДНР, саопштило је данас Министарство одбране Русије.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ УГОСТИО ПРВУ ДАМУ УКРАЈИНЕ Са Оленом Зеленском о јачању веза две државе
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић примио је данас прву даму Украјине Олену Зеленску са којом је разговарао о културним везама између два народа, као и о хуманитарним питањима. 
Свет НЕ ПРЕСТАЈУ СУКОБИ У РУСИЈИ И УКРАЈИНИ Расте број погинулих у нападу на Белгород, Зеленски: Борбе се воде у Харковској и Доњецкој области
Број погинулих у украјинским гранатирањима Белгорода, на западу Русије, повећан је на 19, а 27 људи је повређено, изјавио је данас начелник Белгородске области Вјачеслав Гладков.
Свет БИО КОМАНДАНТ, САД ЈЕ АМБАДОР Бивши шеф украјинске војске Залужни именован за амбасадора у Британији
Бивши главнокомандујући украјинске војске Валериј Залужни именован је данас за украјинског амбасадора у Великој Британији.
Свет ДРОНОВИ РАЗНЕЛИ аутобус са радницима У БЕЛГОРОДСКОЈ ОБЛАСТИ Погинуло 6 цивила, међу рањенима и двоје деце
Шест особа је погинуло кад су дронови Оружаних снага Украјине у понедељак рано ујутру наводно погодили аутобус са радницима компаније Агро-Белогорје у Борисовском округу Белгородске области.
Свет ХОРОР У УКРАЈИНИ! ПОКУШАЛА ДА ПРОДА ДВОГОДИШЊЕГ СИНА ЗА 25.000 ЕВРА Предала дете, па ухапшена
У украјинском граду Дњепропетровск једна Украјинка је покушала да прода свог двогодишњег сина за 25.000 евра (милион гривни), али је приведена приликом предаје детета једној жени, објавила је прес служба украјинског државног тужилаштва.
Video
Свет ДЕО ПАКЕТА ПОМОЋИ ОД 300 МИЛИОНА ДОЛАРА Украјина користи балистичке ракете дугог домета које су јој тајно обезбедиле САД
ВАШИНГТОН: Украјина је почела да користи балистичке ракете дугог домета против руских снага које су јој тајно обезбедиле САД, рекли су амерички званичници.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести