ЖИВ НЕ БИХ ОТИШАО У ГРЧКУ НА МОРЕ! Оштра порука из Београда: Моја нога тамо више неће крочити!

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић резигниран је ставом Доре Бакојани, шефице клуба грчких посланика у Савету Европе.
Dora Bakojani
Фото: Youtubeprintscreen / Pixabay

Глишић је гостујући у Колегијуму I Информер телевизије истакао да је одлука Савета Европе, која је дала лажној држави зелено светло за улазак у ту организацију, скандалозна и срамотна.

Посебно је резигниран ставом грчке представнице Доре Бакојани, која је, како каже, показала да су нам Грци лажни пријатељи.

- Жив не бих отишао у Грчку на море! Више моја нога тамо неће крочити! Далеко им лепа кућа, да је њихово море једино на свету, више ме не би видело - рекао је Глишић.

Фото: Youtube Printscreen

Председник ИО напредњака је истакао да је крајње време да се према свакоме поставимо онако како заслужује.

- Према онима који су вам лажни пријатељи, да их третирамо као лажне пријатеље. Ко вам је непријатељ да га третирамо као непријатеља. Како нешто што не постоји може да се прими? Ајде да онда приме и Недођију, или ево да измислимо неку државу. Они дају као образложење, тамо је демократија, владавина права. Каква бре владавина права, па у време апартхејда није било таквог прогона једног народа као што је сада случај на Косову са Србима - истакао је Дарко Глишић.

Informer.rs

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести