clear sky
17°C
06.03.2025.
Нови Сад
eur
117.0992
usd
112.8015
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ВИДЕО) БИЗАРНИ САВЕТИ МЕГАН МАРКЛ! Поново шокирала свет у свом документарцу на Нетфликсу- Открила како спрема чај: "Его трип"

05.03.2025. 12:18 12:32
Пише:
Извор:
glossy.espreso.co.rs
Меган Маркл
Фото: Screenshot YT Netflix/Ilustracija

Након што је објављивање серијала "С љубављу, Меган" одложено у јануару због лосанђелеских пожара, он је коначно угледао светло дана, а критика и публика у неверици гледају шта Меган Маркл саветује гледаоцима.

После документарца који је принц Хари снимио за Нетфликс ("Поло"), коначно је објављен и серијал његове супруге Меган Маркл "С љубављу, Меган", који није одушевио критику.

Више портала писало је о првим утисцима после одгледане емисије, а "Гардијанов" аутор Стјуарт Херитаџ пише да је она толико лоша да би могла да буде последње што су војвода и војвоткиња од Сасекса снимили за Нетфликс.

"Варајети" овај лајфстајл шоу описује као "безвредан его трип", а многи пишу да је реч о "демонстрацији нарцизма" и да је све у функцији величања Меган Маркл.

И "Дејли мејл" детаљно се бави овим серијалом, који се састоји од осам епизода, а супруга принца Харија у њима дели своје личне трикове и савете о животном стилу, уз "прихватање разиграности науштрб перфекције". Овај портал је издвојио и неколико њених тајни које описује као "бизарне за обичне људе" који би требало да гледају "С љубављу, Меган".

"Коме то она дели ове савете? Колико је људи који живе у калифорнијској вили од 14 милиона долара?", "Зашто би је неко слушао? Једино у чему је она вешта јесте лов на збуњене принчеве", "Ко нормалан сипа киселу воду у јаја?", "Ова жена је одсечена од реалности"... неки су од коментара.

Бави се пчеларством, чај спрема "на сунцу"

Тако она у првој епизоди спрема поклон за шминкера Данијела Мартина тако што премешта переце из једне пластичне кесе у другу "ради естетике". Међу пакетићима које спрема за даровање драгим особама су и кокице с укусом тартуфа које је Меган направила од кукуруза и ружичасте хималајске соли.

Она, при томе, снима све у кухињи у којој се налази шпорет вредан 15.000 фунти, у тигањима који коштају око 600 фунти и сецка на дасци за сечење која кошта чак 60 фунти.

Кад се бави пчеларством (да, и то ради), Меган пази како се обраћа пчелама на свом имању у Монтеситу.

– Причајте са пчелама својим "пчелињим гласом – саветује она и почиње да шапуће.

Кад јој неко долази у госте, Меган каже да му обавезно спреми собу, што је вероватно нешто што се подразумева, али она је сматрала да је потребно да се то нагласи.

За доручак за децу предлаже тањир воћа распоређеног у дугиним бојама, које посипа латицама цвећа за "слатки почетак викенда", док са стране ставља кашичицу јогурта за додатно луксузни изглед.

Такође, Меган је утврдила да се пумпа за балоне користи за надувавање балона, па не морају да је боле образи од дувања.

У једној епизоди она кува шпагете, а спрема их мало више како би их спаковала деци да однесу у школицу за ручак, што многи оцењују као чудан савет јер ће се тестенина у међувремену сигурно стврднути и охладити, па и изгубити укус.

Кад прави кајгану, Меган у њу сипа газирану минералну воду да би била ваздушастија, а саветује и да се чај према "на сунцу": тако што ће убацити кесицу чаја у воду и ставити је на добро осунчано место на неколико сати. Каже и да њена деца, петогодишњи принц Арчи и трогодишња принцеза Лилибет, тако праве чај, као и да је и она као девојчица то радила.

Супруга принца Харија даље саветује да се коцкице леда праве с јестивим цветићима (које сама узгаја у својој башти), а док објашњава свој метод наглашава да не треба користити воду са чесме јер ће тако лед бити више замаљен и неће добити жељени облик.

Да би им било пријатније после напорног дана, у дому принца Харија и Меган Маркл се не користе обични пешкири, већ им она дода кап уља лаванде, потопи их, па се "почасте", како каже.

Извор:
glossy.espreso.co.rs
Пише:
Пошаљите коментар