Najnovijе vеsti

Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Близанци не би требало да се обазиру на оговарања околине, док ће Водолије данас уживати у подршци
ОВАН: Осо­бе ро­ђе­не у овом зна­ку пр­вог да­на ви­кен­да су­о­чи­ће се са по­ве­ћа­ним оби­мом по­сла. Ипак, по­ку­шај­те да оста­ви­те ба­рем ма­ло сло­бод­ног вре­ме­на и да се од­мо­ри­те. Ду­ге рас­пра­ве са дра­гом осо­бом са­да ни­су нео­п­ход­не. Мо­гу­ћа је бла­га пре­хла­да.
Култура / Музика Род Сјуарт одржао КОНЦЕРТ ЗА ПАМЋЕЊЕ у Београдској арени! Ређали се хитови, а било и ЂУСКАЊА
БЕОГРАД: Британски музичар Род Стјутарт одржао је вечерас концерт за памћење у Београдској арени пред нешто више од 10.000 обожавалаца.
PhotoVideo
Хроника Објављене и ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ након СУДАРА возова! Погледајте СНИМАК АКЦИЈЕ СПАСАВАЊА ПОВРЕЂЕНИХ Овако су их ватрогасци ИЗВЛАЧИЛИ из ТУНЕЛА (ФОТО, ВИДЕО)
На релацији Вуков споменик - Панчевачки воз дошло је данас до судара путничког Бео воза и теретног воза.
Photo
Нови Сад ОБОРЕН ПЕШАК У КОРНЕЛИЈА СТАНКОВИЋА на Детелинари (ФОТО)
Вечерас, нешто после 22 сата, у Улици Корнелија Станковића на Детелинари је дошло до удеса.
Photo
Економија / Наслови МОЖЕ ДА ИЗАЗОВЕ ОЗБИЉНЕ ПОВРЕДЕ Овај производ страног произвођача се ХИТНО ПОВЛАЧИ са српског тржишта (ФОТО)
Министарство унутрашње и спољне трговине је на свом сајту објавило да се са тржишта повлачи мотоцикл „Дукати“ модел X Diavel, преноси НЕПРО.
Хроника ТЕШКА САОБРАЋАЈКA НА НОВОСАДСКОМ ПУТУ У ТЕМЕРИНУ На лицу места хитна, полиција и ватрогасци! Једно возило се ПРЕВРНУЛО, не зна се да ли ИМА ПОВРЕЂЕНИХ
Вечерас је дошло до тешке саобраћајне незгоде на Новосадском путу у Темерину.
PhotoVideo
Магазин / Гламур "БИРКИНКА ЗА МИЛЕНИЈАЛЦЕ" Тренутно најмодернија ТОРБИЦА кошта мање од 2.000 динара и прави је ФЕНОМЕН Није у питању само ПРОЛАЗНИ ТРЕНД, носиће се ГОДИНАМА (ФОТО, ВИДЕО)
Када је реч о ташницама, трендове обично диктирају луксузне модне куће као што су Луј Витон, Шанел или Ерме, али нови модел о ком се прича је далеко приступачнији од торби које иначе одређују шта ћемо носити.
Свет УЖАС У СУТОМОРУ Тринаестогодишњи дечак ПАО с ВИСИНЕ од око ОСАМ МЕТАРА Хитно пребачен у Клинички центар! Ево у каквом је стању
БАР: У Сутомору је дошло до тешког инцидента када је дечак, ученик седмог разреда основне школе пао са зграде Црвеног крста.
Photo
Спорт / Остали спортови ПРОМЕНИЛА МУ ЛИЧНИ ОПИС Лопов пришао ДЕВОЈЦИ на улици и покушао да је ПОКРАДЕ Уследио је невероватан ОБРТ, погледајте како се ПРОВЕО ПЉАЧКАШ (ФОТО)
Како судбина уме да се поигра са људима. Један разбојник у Бразилу је на тежи начин морао да научи да је крађа грех и да ће морати да сноси последице.
Спорт / Вошин кутак ВОШИНА СЕЗОНА За историју и памћење
Мало је било онога што кошаркаши Војводине нису успели да ураде ове сезоне. Ове предуге сезоне. Кренули су из квалификација за АБА 2 лигу, након изузетно турбулентног лета и неизвесности око буџета, да би постепено повећавали амбиције и побољшавали квалитет игара.
Спорт / Кошарка ПРИЧА НОВОГ ШАМПИОНА АБА 2 ЛИГЕ Спартак постепено градио историју
Најављивали су кошаркаши Спартака да ће свим силама напасти АБА лигу и то су и учинили. Победом против Војводине у финалу, прво у Новом Саду са 74:73, затим и у Суботици са 80:74, остварили су историјски успех и први пут икада заиграће у елитном рангу регионалног такмичења. До тога није дошло случајно.
Магазин / Занимљивости БОЈЕ У ВАШОЈ КУЋИ ОТКРИВАЈУ КАКВИ СТЕ Ево шта ваш избор открива о вама
Психологија боја једна је од интересантнијих дисциплина које су популарне протеклих година, а она објашњава како одређене боје утичу на понашање људи, па тако ако сте приметили да су зидови у вашем добу претежно у некој одређеној боји то може да открије пуно ствари о вама.
Магазин / Занимљивости Шта се дешава ЧОВЕКУ КОЈИ УМИРЕ? Затвори очи, спреман да напусти овај свет, а ЗАПРАВО... Научници решили ДИЛЕМУ: Да ли смо СВЕСНИ да нестајемо
Велики број људи размишља о томе шта се дешава након смрти па тако се питају како изгледају последњи тренуци, да ли нам живот заиста "пролети" пред очима и шта нас чека након последњег удисаја.
Свет У ПЕТРОГРАДУ ЕКСПЛОДИРАЛА МУНИЦИЈА ИЗ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА Седморо повређених
Седам војника повређено је данас у експлозији муниције из Другог светског рата на територији Војне академије за везе у Санкт Петербургу, названој по маршалу Совјетског Савеза С.М. Буђоном, саопштила је прес-служба Лењинградског војног округа.
Магазин / Наслови ПОЗНАТИ ТУРСКИ АСТРОЛОГ МУРАТ предвиђа ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ у јуну за ова 3 знака хороскопа: Сада је ВРЕМЕ да будете ХРАБРИ
Према хороскопу познатог турског астролога Мурата Којуна, јун 2024. година биће прекретница за неке од знакова хороскопа.
Економија / Наслови КРУЖИ СРАМНА ПРЕВАРА, насели многи привредници! Преваранти шаљу УПЛАТНИЦЕ од 4.800 динара за ЛАЖНЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ у „Пословну базу“
Агенција за привредне регистре (АПР) саопштила је данас да се овој агенцији претходних недеља јавило више корисника који су пријавили да су примили допис и уплатницу на износ од 4.800 динара за упис у „Пословну базу” и навела да тај материјал не потиче од АПР-а.
Хроника ЉУДСКИ ФАКТОР УЗРОК СУДАРА ВОЗОВА У ТУНЕЛУ ИСПОД ВУКОВОГ СПОМЕНИКА Невероватна срећа да није било погинулих (ФОТО)
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је данас да је узрок судара возова у тунелу Вуков споменик-Панчевачки мост, у којем није било жртава, људски фактор, а министар саобраћаја Горан Весић навео је да је повређено 13 путника, од којих је четворо превезено у Ургентни центар.
Спорт / Фудбал РАДНИЧКИ У ЕВРОПИ ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ: Радост "ђаволима" донео Партизан победом над Чукаричким
Историја је исписана – Раднички 1923 из Крагујевца први пут ће играти у европским такмичењима, али нема још званичне потврде да ће и играти. Клуб са „Чика Даче“ још није добио лиценцу за УЕФА такмичења.
Друштво ВЕЧЕРАС БЕЗ ЛОТО МИЛИОНЕРА Ово су ИЗВУЧЕНИ БРОЈЕВИ, а ево колико је играча освојило "шестицу"
Према најновијем извештају Државне лутрије Србије, у 39. колу игре на срећу Лото седмица је износила 1.350.000 евра.
Video
Спорт / Фудбал ПАРТИЗАН СПАСАО СЕЗОНУ И ПОБЕДОМ ПРОТИВ ЧУКАРИЧКОГ ОВЕРИО ДРУГО МЕСТО: Северина донео квалификације за Лигу шампиона
Фудбалери Партизана савладали су као гости Чукарички 1:0 и обезбедили друго место коло пре краја Суперлиге, аутоматски и пласман у квалификације за Лигу шампиона.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести