Чаролија на вашем тањиру!
(ВИДЕО) Нешто непоновљиво! ВОЈВОЂАНСКИ ПАПРИКАШ СА РЕЗАНЦИМА Ручак који оставља траг у срцу!
01.11.2024.
17:02
17:12
Коментари (0)
Предлог за један ручак је војвођански специјалитет - паприкаш са резанцима.
Потребно је:
1 мање пиле
2 главице црног лука
1 свежа паприка
суви зачин
мл. бибер
мл паприка
1 већа шаргарапа
уље
Припрема: На уљу пропржити сецкан лук, паприку и на кругове сецкану шаргарепу. Кад се пропржи убацити пиле сечено на комаде. Сипати воде да огрезне и кувати око 50 минута.
Додати зачинску млевену паприку, бибер и суви зачин. Кувати још мало и склонити са шпорета. Сервирати уз куване широке резанце.
stil.kurir