moderate rain
12°C
06.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Ракове очекује ново познанство, а стрелчеве провод са драгом особом

06.10.2024. 02:02 02:02
Пише:
Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

ОВАН: Ве­о­ма пре­ци­зно и ре­ал­но ис­пла­ни­ра­ли сте сво­је да­на­шње ак­тив­но­сти и не до­зво­ља­ва­те да вам би­ло ко на­ме­ће до­дат­не оба­ве­зе. На емо­тив­ном пла­ну све те­че сво­јим то­ком и не­ма раз­ло­га за бри­гу. При­ја­ло би вам дру­же­ње и из­ла­зак са при­ја­те­љи­ма. Здра­вље је од­лич­но.

БИК: То­ком дру­гог да­на ви­кен­да не би тре­ба­ло оче­ки­ва­ти не­ке зна­чај­не из­ме­не пла­но­ва у од­но­су на прет­ход­ни дан. Енер­ги­ју усме­ра­ва­те на пла­ни­ра­ње јед­ног ле­пог из­не­на­ђе­ња за осо­бу из ва­шег по­ро­дич­ног окру­же­ња. До­бро се од­мо­ри­те, јер број­не оба­ве­зе вас че­ка­ју су­тра.

БЛИЗАНЦИ: Дру­ги дан ви­кен­да тре­ба­ло би да про­тек­не у ре­ла­тив­но мир­ној ат­мос­фе­ри. Оба­ви­ли сте све што сте пла­ни­ра­ли и са­да мо­же­те да пре­дах­не­те. Сти­цај по­зи­тив­них окол­но­сти да­нас иде у ва­шу ко­рист и мо­гу­ће је не­ко ле­по из­не­на­ђе­ње. При­ја­ла би вам фи­зич­ка ак­тив­ност.

РАК: Ре­ла­тив­но опу­штен дан је пред ва­ма. Не би тре­ба­ло да жу­ри­те са но­вим иде­ја­ма, а ни да се оп­те­ре­ћу­је­те до­дат­ним оба­ве­за­ма. За сло­бод­не пред­став­ни­ке овог зна­ка, мо­же да се до­го­ди не­ко но­во по­знан­ство, ко­је би мо­гло да пре­ра­сте у не­што ви­ше. Здра­вље вам је од­лич­но.

ЛАВ: Без об­зи­ра што је не­де­ља, за вас је и да­нас дан за број­не ак­тив­но­сти. Не­мој­те пре­те­ри­ва­ти ни у че­му и не­ка од­мор бу­де ваш при­о­ри­тет. Сви усло­ви за ужи­ва­ње на љу­бав­ном пла­ну су ис­пу­ње­ни, би­ло да је реч о за­јед­нич­ким ак­тив­но­сти­ма или опу­шта­њу у удоб­но­сти соп­стве­ног до­ма.

ДЕВИЦА: Нај­ве­ро­ват­ни­је да не­ма­те ни раз­ло­га ни­ти по­тре­бе за до­дат­ним фи­зич­ким ак­тив­но­сти­ма. Не­де­ља је, опу­сти­те се, али не­мој­те баш са­свим да се успа­ва­те. Из­о­штри­те чу­ла за бла­ге сиг­на­ле не­за­до­вољ­ства ко­је вам ша­ље во­ље­на осо­ба. Иза­ђи­те за­јед­но у јед­ну ла­га­ну шет­њу.

ВАГА: Пред ва­ма је по­тен­ци­јал­но од­ли­чан дан за раз­ли­чи­те ак­тив­но­сти, би­ло да су кре­а­тив­не, би­ло да су по­слов­не. Да­нас не би тре­ба­ло да за­по­чи­ње­те не­ка ва­жна пи­та­ња са бли­ском осо­бом, јер је ма­ло ве­ро­ват­но да ће­те ус­пе­ти да се уса­гла­си­те. До­брог сте здра­вља.

ШКОРПИЈА: Мо­гу­ће је да већ из­ве­сно вре­ме раз­ми­шља­те о по­слов­ном парт­нер­ству са не­ким од бли­ских при­ја­те­ља. Раз­го­ва­рај­те отво­ре­но и, нај­ве­ро­ват­ни­је, мо­же­те да до­ђе­те до оквир­ног до­го­во­ра. На при­ват­ном пла­ну, по­сто­ји мо­гућ­ност за не­ко при­јат­но из­не­на­ђе­ње. До­бро се од­мо­ри­те.

СТРЕЛАЦ: Има­те до­вољ­но енер­ги­је да оба­ви­те све што сте за да­нас ис­пла­ни­ра­ли. Не­мој­те са­ми се­бе пре­оп­те­ре­ти­ти до­дат­ним оба­ве­за­ма. До­го­во­ри­те се са ва­ма бли­ском осо­бом да не­где иза­ђе­те и ле­по се про­ве­де­те. Не­мој­те за­по­ста­ви­ти фи­зич­ке ак­тив­но­сти и пра­вил­ну ис­хра­ну.

ЈАРАЦ: За вас ни не­де­ља ни­је дан ка­да се од­ма­ра­те од ана­ли­зи­ра­ња ура­ђе­ног и пра­вље­ња пла­но­ва за но­ве по­слов­не иза­зо­ве. Ни­је ло­ше да по­не­кад не­што оста­ви­те и за су­тра. Уз за­ку­ску и леп раз­го­вор про­во­ди­те при­јат­но ве­че окру­же­ни ва­ма дра­гим осо­ба­ма.

ВОДОЛИЈА: То­ком овог да­на би­ће­те ве­о­ма рас­по­ло­же­ни за све ви­до­ве ко­му­ни­ка­ци­је. По­не­кад сте скло­ни пре­те­ри­ва­њу, па се при­па­зи­те да не да­је­те ола­ко не­ре­ал­на обе­ћа­ња. По­де­ли­те сво­ју по­зи­тив­ну енер­ги­ју са дра­гом осо­бом и учи­ни­те да вам овај дан обо­ма оста­не у ле­пом се­ћа­њу.

РИБЕ: За вас и да­нас има по­сла, ма­да у не­што ма­њем оби­му не­го ина­че. Има ства­ри ко­је без ика­кве гри­же са­ве­сти мо­же­те да оста­ви­те за су­тра. По­све­ти­те ви­ше па­жње во­ље­ној осо­би и уга­ђај­те јед­но дру­гом ко­ли­ко год је то мо­гу­ће. По­ђи­те за­јед­но на не­ко ме­сто где ће обо­ма би­ти угод­но.

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар