overcast clouds
19°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

СРБИН ОБЈАВИО НА ФЕЈСУ ДА ПОКЛАЊА ДОМАЋУ ЉУТУ КОЈА МУ ЈЕ "ПРЕТЕКЛА" Мики хтео да вишак ракије остави на мору у Грчкој и направио хаос. Сви су је хтели.

08.08.2024. 12:51 13:09
Пише:
Извор: Youtube Prinscreen/ Arsenije travel

ЛЕПТОКАРИЈА: Милош звани Мики направио је прави дар – мар на мрежама кад је након летовања у Лептокарији објавио да две литре „праве““ поклони неком ко остаје још, многи су се представили тако да је управо њима најпотребнија

Милош из Србије био је јуче током дана омиљени члан једне Фејсбук групе посвећене летовању у Грчкој и то због поклона који је решио да дарива. Није то било ни летовање, ни бесплатне лежаљке, већ две литре "домаће љуте", а судећи по броју рекција, наше даме и мушкарци на летовању су били и више него заинтересовани за поклон.

Младић по имену Милош "Мики" направио је прави дар-мар на мрежама након што је решио да вишак ракије након летовања у Лептокарији поклони некоме ко је још на мору.

Очекивано његова објава је привукла доста пажње, а судећи по коментарима, две литре праве "домаће" пођеднако су желели и даме и мушкарци који се тренутно налазе у Грчкој.

Шта је писало у Милошевој објави?

"Сутра се враћам за Србију. Поклонио бих некоме две литра ракије, домаће квалитетне, претекло, и не планирам да је враћам назад. Налазим се тренутно у Лептокарији. Па коме је најпотребнија, нек се јави. Поздрав", кратко је написао унутар групе "Грчка инфо".

Ускоро су почели да се јављају заинтересовани, те је објава пре него што је одлучено ко је срећни добитник, имала 200 коментара и преко 1, 3 хиљада лајкова.

Срби се "тукли" за ракију

"Ма седи тамо док је не попијеш, Србија је ту нигде неће да оде", "Колико си понео кад је две литра претекло?", "Можемо свратити вечерас ја и пријатељ и да ти решимо проблем", "Све се жене јављају ! ? Добро је, ја се запитао пре неки дан је ли само у СМ жене пију само ракију", ређали су се коментари.

Неки од чланова су предлагали да се ракија остави неком од Грка, чисто због "очувања добрих односа и традиције".

"Поклоните др Никосу Gеrostathis, спасио је много наших туриста свих ових година. Ако већ нисте поклонили. Амбуланта одмах до пекаре, сви га добро знају! Нека има за своје госте у ретким тренуцима одмора вансезоне!", написала је једна од чланица.

Међутим, то се није допало нашим људима, те је неколицина "упутила протест" на предлог.

"Стварно ми нису јасни ови коментари, "Поклони је неком Грку", поред оволико Срба они би Грцима да поклањају. Немој случајно неком Србину да си поклонио. Фуј какав смо народ", гласио је бесан коментар једног члана.

Ракија отишла у руке доктора из Лептокарије

Ипак, после скоро 200 коментара и разних предлога, на крају је Милош преломио и одлучио ко ће да буде нови власник две литре домаће ракије из Србије. Избор је пао на Грка, и то доктора Никоса из Лептокарије.

"Ево да се огласим. Ракија остаје у Грчкој, као што сам prеthodno и навео, у Србију се не враћа! Како су неки већ и рекли, не ваља да се враћа, дал' им' причала баба или знају из личног искуства, не улазим у то, углавном битно је да смо установили да не ваља да се враћа. Срећни добитник је овдашњи доктор Никос Gеrostathis, изузетан човек, још бољи стручњак. Да не да Бог да се ико разболи, али у случају да се деси и то, све препоруке за човека! Гуцнуо је, каже нешто у смислу "гори ватра", израз на лицу одушевљен. Мислим да ракија не дочекује зору. Срећан останак свима у Лептокарији, калимера, калиспера, бомбоњера", написао је на крају објаве која је на крају и закључана, Мики.

Мондо

Аутор:
Пошаљите коментар
ГРЧКА И ОВЕ ГОДИНЕ ОЧЕКУЈЕ ВИШЕ ОД МИЛИОН СРБА У Хрватској и Црној Гори високе цене смањиле број туриста

ГРЧКА И ОВЕ ГОДИНЕ ОЧЕКУЈЕ ВИШЕ ОД МИЛИОН СРБА У Хрватској и Црној Гори високе цене смањиле број туриста

29.07.2024. 21:30 21:53
ГРЧКА ОБРОК САЛАТА која МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ И НА + 40: Ручак за 10, чисто савршенство

ГРЧКА ОБРОК САЛАТА која МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ И НА + 40: Ручак за 10, чисто савршенство

12.07.2024. 13:41 13:49