overcast clouds
24°C
25.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0917
usd
104.5929
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ИМАЛА СВЕ, ИЗГУБИЛА СВЕ! Позната водитељка и певачица ПРЕВАРИЛА мужа старијег 27 година, са млађим љубавником, ОН је избацио на улицу; ПОЗНАТА је по свом бурном ЖИВОТУ

06.08.2024. 12:42 12:56
Пише:
Извор: Printscreen/Instagram/vlatkapokos

Хрватска певачица и водитељка Влатка Покос напунила је 54 године. Она је прошле године била једна од оних који су подржали градоначелника Пуле Филипа Зорића да забрани концерт Душка Кулиша, Драгана Којића Кебе, Ане Бекуте и Зоране Мићановић у том граду.

Влатка, која је деценијама на јавној сцени, каријеру је почела у групи Сребрна крила. После неког времена отиснула се у соло воде, а њена два највећа хита су "метак" и "Не тражим ништа".

Како је својевремено писала Нова доста је познатија по бурном љубавном животу.

Она је 2001. године започела везу са хрватским бизнисменом Јосипом Радељаком Диканом, коме је годину дана пре тога погинула супруга, чувена глумица Ена Беговић. Влатка је тада имала 31 годину, а Дикан 58. Ипак, тврдили су да им та разлика не представља никакву препреку. Упознали су се преко дадиље Диканове ћерке Лане која је имала само 45 дана када је остала без мајке.

Венчали су се 2006. године на једном острву и све је изгледало као у бајци, али је после годину и пет месеци свему дошао крај. Причало се да је до бурне свађе дошло након што је Радељак сазнао да га Влатка вара са млађим мушкарцем, а током свађе су се наводно и потукли. Супруг је певачицу тада избацио из стана, иако је на себи имала само фармерке и мајицу и није јој дао да понесе ништа више.

Ноћ је провела код другарице, а када се ујутру вратила по своје ствари, схватила је да је брава на стану у ком је живела са мужем промењена. Дикан је променио браве и на својој канцеларији, а како је писао 24сата.хр, Влатка је тада плакала на тераси једног кафића, након чега је отишла у полицијску станицу.

 

Само четири дана касније, Јосип је гостовао у емисији „Отворено“ и све изненадио једним потезом. Он је бацио бурму и рекао: „Ево, ја сам од овог тренутка слободан“.

Његови адвокати касније су тврдили да је бившој супрузи вратио све ствари, док су њени тврдили да јој је враћена само зимска гардероба.

Обзиром на то да ју је Дикан оптуживао и да је нерационално трошила новац, тада је рекла да људи „имају погрешну слику о њој“, те да нема ништа лоше и томе „ако се жели лепо обући“.

Ипак, брак овог пара био је у кризи и пре драматичне свађе која се одиграла у њиховом стану.

Наиме, све је почело једном када је током путовања са супругом у „Фендијевој“ радњи угледала капут који је пожелела да купи. Ушла је са супругом, а унутра је био менаџер радње, Италијан Фабрицио са којим је Влатка убрзо почела аферу, писао је поменути медиј.

 

- Оженио сам се Влатком јер сам је истински волео и премда су људи о њој причали све најгоре, да је спонзоруша. Док смо били у Риму "утапала" се у шопингу. Заслепео ју је сјај тога града. Ја сам у Риму живео 40 година. Сваки Влаткин корак ми је био познат. Ангажовао сам своје људе да је прате и дошао сам до информација које су фаталне. Знам да ће је ово погодити јер је мислила да то никад нећу пустити у јавност. Ни ја то нисам хтео јер и мени је то болно, али претерала је стално ме блатећи у медијима - изјавио је Радељак својевремено.

Влатка Покос 2010. године издала је аутобиографију „Живот у рају“ у којој је изнела детаље брака са Јосипом.

- Од обожаване жене која је добијала црвене руже и поруке, постала сам део послуге која се са мора враћала у аутомобилу са пртљагом - написала је она.

У књизи је открила да се са тадашњим мужем први пут врло бурно посвађала и раскинула након вечере код Петра Граша, на којој су били и Ивана Банфић и њен тадашњи супруг. Влатки је сметало што је Ивана цело вече Јосипу шапутала нешто на уво, због чега је наредног јутра направила љубоморну сцену. На њен испад, Јосип је реаговао насилно – неколико пута ју је ударио.

Ипак, касније су се помирили, али је дефинитиван развод уследио 2007. године.

- Од старијег мушкарца не очекујете оно што вам пружају млађи и обрнуто. Кад заволите особу, онда заволите све на тој особи… Њене године, њен изглед, њене врлине, али и недостатке - написала је она у књизи.

Влатка је Хрватску напустила и преселила се у Канаду, тврдећи да се у домовину „никада неће вратити“ јер је не цене довољно и више нико не жели да је ангажује. У Канади је уписала факултет и говорила како ће направити сјајну каријеру, али се то ипак није десило. Шта више, вратила се у Хрватску како би покушала да се врати у водитељске воде.

 

Почетком 2015. године упловила је у везу са личким манекеном који је живео у Канади, Ивицом Биљаном. Ипак, веза им није дуго опстала, а Ивица је тврдио да је Влатка била превише љубоморна и да га је контролисала. Такође, засметале су му и многе ствари које је прочитао у њеној књизи и схватио је да поред себе не жели такву жену.

Годинама након њеног развода од Радељака, Влатку је тужио његов син Лео Радељак и тражио од ње да му врати 306.190,32 хрватских куна које јој је пребацио на рачун да их троши „у случају нужде“. Ипак, како је он тврдио, Покосова је тај новац трошила у личне сврхе.

- Људи причају да сам тај новац трошила на своју скупу одећу, Гучи ципеле и бунде. Та се картица могла користити само у Хрватској, знате где је у Хрватској могуће купити такву маркирану робу? Нигде. Лео побија да сам куповала намирнице за његов стан, а не само да јесам за његов, него и за наш, још један у Загребу, те три куће на мору. Није ми јасно како је ово уопште могуће, па на испису трошкова јасно се види на шта је тај новац потрошен? Готовина коју сам дизала служила је за плаћање кућних помоћница и којекаквих других трошкова, међу осталим, поклона и слично - рекла је она о томе једном приликом.

- Картица ми је одузета онај дан кад сам Јосипу Радељаку рекла да желим изаћи из брака. Договорили смо се да ћемо се разићи када Лана заврши први разред основне школе и оде на море, чинило нам се, барем мени, да ће тако лакше поднети развод. Међутим, он је следећих шест месеци ковао уроту против мене, која је ескалирала следеће године у мају кад ме избацио из стана само у мајици и фармеркама. Пре него што је то учинио рекао ми је: "Ја ћу тебе уништити у овој земљи, нећеш имати шта јести'“, додала је она тада.

Влатка не само да је позната по провокативним фотографијама које објављује на друштвеним мрежама, већ ју је вулгарно издање коштало и посла.

Наиме, она је 2000. године водила Избор за мис Хрватске, а на телевизији се појавила у црној хаљини са деколтеом до пупка. Након тога, више никада није радила на ХТВ-у.

- Неко може мислити да је хаљина била преслободна, али вулгарна сигурно није јер је префињена и скупа - правдала се Влатка.

- Више никад након тога нисам радила за ХТВ, осим ако се није радило о вођењу неког фестивала који је ХТВ преносио, а чак и тад сам имала великих проблема. Одабир моје хаљине као изговор био је апсурдан и лицемеран јер шта друго рећи с обзиром на то да сам водила шоу с полуголим малолетницама“ - рекла је она за 24 сата.хр

Осим тога, некадашња певачица у више наврата је позирала и потпуно гола.

У критиковању српских народњака, она је истакла и да се грози тих текстова и спомињања „аутомата, дроге, кур*и“ и сличног. Ипак, један од њених највећих хитова носи назив „Метак“ и нема нимало едукативан садржај.

„Кад ће тај петак да те опет видим, видим ја? Ти си ко метак којег страшно волим, волим ја“, гласи текст Влаткине песме, те није баш најјасније због чега неко, ко се „гнуша текстова о криминалу“ воли метак, нити где је смисао реченице „ти си ко метак којег страшно волим ја“.

Дневник/Курир/Блиц

Аутор:
Пошаљите коментар