clear sky
16°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

СТИЖЕ ПАКЛЕНИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР Носите плаву боју и надајте се најбољем! Ево ко ће се улењити, а ко НЕЋЕ МОЋИ ДА ОСЛОБОДИ ПАНИКЕ Хаос на послу и у љубавном животу, али ће БИТИ ПАРА

15.07.2024. 20:03 20:09
Пише:
Извор: pixabay.com / dnevnik.rs

Директна станица ретроградног Меркура почиње 5. августа 2024. у 4:56. Завршава се 28. августа 2024. у 21:14. Директна ретроградна фаза траје 23 дана.

Ово је период када посебно треба обратити пажњу на своје љубавне односе и учинити све што је могуће како бисте избегли свађе. Пре-ретроградни "сенка период" почиње 16. јула, а завршава се 11. септембра. Иако је познато да ретроградни Меркур често доноси повратке из прошлости, овај период такође нуди прилике за духовни и материјални раст.

Меркур постаје ретроградан у Девици.

Девица је земљани знак који указује на стабилност и практичност. Све се врти око испуњавања одговорности и дневних рутина. Девица је веома оријентисана на рад и посвећује пажњу детаљима. Девица је мање романтична, а више радна пчела.

Меркурово ретроградно кретање у знаку Девице донеће хаос у вашем радном сектору и љубавном животу. Такође, управља здрављем јавности и вашом каријером. Стога, можда нећете бити способни да се представите на разговорима за посао због ретроградног кретања. Најбоље је носити плаво, јер је плава боја комуникације и повећаће ваше самопоуздање.

Не само то, ваша рутина и дневни распореди ће бити потпуно поремећени. Постаћете лењи и занемарити одговорности. Сукоби на радном месту могу избити. Такође, обавезно проверите свој рад више пута јер су шансе за грешке високе.

Ован

Ретроградни Меркур у Девици ће успорити ваше пословне договоре, драги Овнови. Ваши партнери или клијенти ће можда требати много времена да склопе договор. Уместо да журите, пажљиво анализирајте документацију како бисте избегли превару.

Бик

Ретроградно ће бити добро за ваш љубавни живот јер вас Девица повезује с људима које заслужујете. Међутим, ако се осећате узнемирено, прекините везу драги Бикови!

Близанци

Ваш радни живот ће бити нарушен, Близанци. Осећаћете се прилично лењо и избегаваћете рад.

Рак

Ретроградно ће донети осећаје празнине и недостатка поверења у друге за Ракове. Можда ћете се осећати прилично удаљено од својих вољених. Контролишите негативне мисли.

Лав

Ово време ће вам дати енергију да нешто ново урадите, драги Лавови. Међутим, планирајте с опрезом како бисте избегли да будете преварени у свом подухвату.

Девица

Време је да пронађете затварање с бившим или неком старом везом за све Девице. Ретроградно ће вратити старе успомене. Уместо да падате у очај, заувек затворите старе ране.

Вага

Изненађујуће, можда изгубите свој мобилни телефон или неки технички уређај за све Ваге. Међутим, не паничите! Можда ћете га пронаћи на неком чудном месту!

Шкорпија

Ретроградно време ће вам бити прилично монотоно и досадно за све Шкорпије. Нећете имати енергије да излазите и осећаћете се лењо.

Стрелац

Ретроградно ће утицати на ваш љубавни живот за све Стрелчеве. Сви ваши напори које улажете у однос ће бити узалудни, и мораћете све почети изнова.

Јарац

Ретроградно погодује вашем напретку, идејама и расту за све Јарчеве. Успешно ћете покренути шта год желите. Међутим, неће бити лако придобити неке људе. Будите стрпљиви, све је у вашим рукама!

Водолија

Водолије, можете привући многе прилике у различитим пољима користећи свој заводнички шарм и манипулацију. Међутим, ако попустите својим жељама, изгубићете много.

Рибе

Рибе, можда ћете осетити овај неуобичајени осећај да сте окружени или да вас неко посматра. Осетићете неко присуство око себе. Међутим, нема разлога за бригу. То су утицаји ретроградног Меркура у Девици. Требало би чешће да излазите.

Дневник/Нај жена

Аутор:
Пошаљите коментар
ПОЧИЊЕ РЕТРОГРАДНИ САТУРН, ЕВО ШТА НАМ ДОНОСИ Сада је време за промене

ПОЧИЊЕ РЕТРОГРАДНИ САТУРН, ЕВО ШТА НАМ ДОНОСИ Сада је време за промене

25.06.2024. 22:01 22:13