clear sky
14°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЗА ЊИМА УЗДИШУ МНОГИ (ФОТО, ВИДЕО) Оне су познате и успешне ВОЈВОЂАНКЕ, а о њиховој ЗАНОСНОЈ ЛЕПОТИ СВИ ПРИЧАЈУ

19.06.2024. 12:06 12:45
Пише:
Извор: Youtube i Instagram Printscreen / Dnevnik / Montaža

Од Су­бо­ти­це до Но­вог Са­да, ле­по­ти­це из Вој­во­ди­не зра­че по­себ­ном ха­ри­змом и еле­ган­ци­јом.

Осим то­га што су успе­шне и по­зна­те, оне се из­два­ја­ју и по за­но­сној ле­по­ти, а њи­хо­ви мод­ни сти­ло­ви да­ни­ма се пре­при­ча­ва­ју. Свако ће се заклети да је видео на улици најлепшу жену на свету или ће животом бранити став да баш одређена позната дама заслужује титулу најлепше али у томе и лежи шарм различости, а ово је наш избор у овом тренутку у времену.

На­та­ша Бе­ква­лац

За­но­сна пла­ву­ша и по­пу­лар­на поп пе­ва­чи­ца На­та­ша Бе­ква­лац, од­у­век је при­вла­чи­ла по­гле­де дру­гих и се­ни­ла сво­јом ле­по­том и ха­ри­змом. Ро­ђе­на је 25. сеп­тем­бра 1980. го­ди­не у Но­вом Са­ду, а ва­жи и за јед­ну од нај­сек­се­пил­ни­јих Срп­ки­ња. Че­сто јој је јав­ност до­де­љи­ва­ла и на­дим­ке, те је по­зна­та и као „но­во­сад­ска ше­ћер­ле­ма”, „срп­ска бар­би­ка” и „срп­ска Па­ме­ла Ан­дер­сон”. Ле­па На­та се че­сто ша­ли на ра­чун сво­јих про­ма­ше­них љу­ба­ви ка­да је новинари упи­та­ју ка­да ће се по­но­во уда­ти.

 

Ива­на Шпа­но­вић

По­зна­та атле­ти­чар­ка Ива­на Шпа­но­вић, ро­ђе­на је 10. ма­ја 1990. го­ди­не у Зре­ња­ни­ну, а у то­ку сво­је ка­ри­је­ре осво­ји­ла је број­не ме­да­ље на нај­ве­ћим и нај­пре­сти­жни­јим ме­ђу­на­род­ним пр­вен­стви­ма. Ње­ни ро­ди­те­љи Ве­сна и Љу­би­ша Шпа­но­вић та­ко­ђе су се ба­ви­ли спор­том. Ива­на је би­ла уда­та за Мар­ка Ву­ле­ту, да би се раз­ве­ли у де­цем­бру 2023. го­ди­не.

 

Ни­на Се­ни­чар

Још јед­на Но­во­са­ђан­ка, али ово­га пу­та бри­не­та, при­вла­чи па­жњу ка­ко сво­јом за­но­сном фи­гу­ром, та­ко и бли­ста­вим осме­хом. Ни­на Се­ни­чар је глу­ми­ца и ма­не­кен­ка, а глу­ми­ла је у не­ко­ли­ко хо­ли­вуд­ских и ита­ли­јан­ских фил­мо­ва и се­ри­ја. Ро­ђе­на је 11. но­вем­бра 1985. го­ди­не у Но­вом Са­ду, а уда­та је за аме­рич­ког глум­ца Џе­ја Ели­са са ко­јим има ћер­ку Но­ру Грејс. Би­ла је у ве­зи са по­зна­тим пе­ва­чем Еро­сом Ра­ма­цо­ти­јем, а на­кон рас­ки­да оста­ли су у при­ја­тељ­ским од­но­си­ма.

 

Ма­ри­ја­на Ма­те­ус

Пре­ле­па Ма­ри­ја­на Ма­те­ус је по­слов­на же­на, мод­на кре­а­тор­ка и бив­ша ма­не­кен­ка, а ро­ђе­на је 27. сеп­тем­бра 1971. го­ди­не у Вр­ба­су. Још као де­вој­чи­ца раз­ви­ла је љу­бав пре­ма мо­ди, а ње­не мод­не ком­би­на­ци­је од­у­век су оду­ше­вља­ва­ле пу­бли­ку. То­ком од­ра­ста­ња је жи­ве­ла у Њу­јор­ку где је по­ха­ђа­ла сред­њу по­слов­ну шко­ли, а ка­сни­је је упи­са­ла и за­вр­ши­ла Ака­де­ми­ју умет­но­сти у Лон­до­ну. Два пу­та је би­ла уда­та, пр­ви пут за по­зна­тог срп­ског пред­у­зет­ни­ка Ми­о­дра­га Ко­сти­ћа, са ко­јим има тро­је де­це, а ду­ги пут за по­зна­тог не­мач­ког фуд­ба­ле­ра Ло­та­ра Ма­те­у­са. Го­во­ри срп­ски, ита­ли­јан­ски, ма­ђар­ски, ен­гле­ски и не­мач­ки је­зик.

 

Ле­на Бог­да­но­вић

Про­сла­вље­на глу­ми­ца Ле­на Бог­да­но­вић ва­жи за јед­ну од нај­сек­се­пил­ни­јих и нај­леп­ших глу­ми­ца на на­шим про­сто­ри­ма. Иако тре­нут­но жи­ви у Бе­о­гра­ду, она је ро­ђе­на у Но­вом Са­ду, 29. де­цем­бра 1974. го­ди­не. Отац ове пре­ле­пе Вој­во­ђан­ке је Ду­шко Бог­да­но­вић, но­ви­нар, пу­бли­ци­ста, а мај­ка Ми­ла Ра­ди­во­је­вић је ми­кро­би­о­лог. Це­ла фа­ми­ли­ја јој је ве­о­ма кре­а­тив­на, те је скло­ност ка умет­но­сти на­сле­ди­ла од тро­ји­це уја­ка од ко­јих је је­дан ре­ди­тељ, дру­ги ва­јар, док је тре­ћи, пак, ле­кар чи­ји се хо­би­ји са­сто­је од пи­са­ња пе­са­ма и осли­ка­ва­ња ико­на.

 

Зден­ка Дра­гић Бе­ба

Ро­ђе­на Но­во­са­ђан­ска Бе­ба Дра­гић по­че­ла је но­ви­нар­ску ка­ри­је­ру као ра­диј­ски спи­кер, а на­ста­ви­ла као те­ле­ви­зиј­ски но­ви­нар и ауто­ра у ра­зним фор­ма­ти­ма на ТВ Пин­ку, ТВ По­ли­ти­ци и БК те­ле­ви­зи­ји, те као но­ви­нар и уред­ник раз­ли­чи­тих пи­са­них ме­ди­ја у ком­па­ни­ји Цо­лор Press Гро­уп. Би­ла је глав­на уред­ни­ца ма­га­зи­на Story, по­том ди­рек­тор­ка кор­по­ра­тив­них ко­му­ни­ка­ци­ја на Б92 и кре­а­тив­ни про­ду­цент на те­ле­ви­зи­ји Пр­ва. Бе­ба има сво­ју ПР аген­ци­ју Wo­Men Po­wer Цом­му­ни­ца­ти­онс, а од 2019. оба­вља и по­сао ме­на­џер­ке кор­по­ра­тив­них ко­му­ни­ка­ци­ја Рин­ги­ер Сер­биа. За­хва­љу­ју­ћи тој ме­диј­ској ку­ћи, на­кон 17 го­ди­на, вра­ти­ла се на ма­ле екра­не сво­јом аутор­ском еми­си­јом „Жи­вот у ба­лан­су” на Блиц те­ле­ви­зи­ји.

 

Оли­ве­ра Ба­ла­ше­вић

Осим што је срп­ска глу­ми­ца и ко­сти­мо­граф­ки­ња, Оли­ве­ра Са­вић Ба­ла­ше­вић је бив­ша ре­пре­зен­та­тив­ка Ју­го­сла­ви­је у гим­на­сти­ци. Ро­ђе­на је у Зре­ња­ни­ну, 29. апри­ла 1959. го­ди­не, а жи­ви и ра­ди у Но­вом Са­ду. Су­пру­га је по­кој­ног кан­та­у­то­ра Ђор­ђа Ба­ла­ше­ви­ћа, а упра­во су је мно­ги и упо­зна­ли кроз сти­хо­ве у Ба­ла­ше­ви­ће­вим пе­сма­ма, те су је сма­тра­ли ње­го­вом нај­ве­ћом му­зом.

 

Александра Поповић

Александра Поповић је уредница емисије „Сигнали” коју гледамо на Радио-телевизији Војводине. Александра је на почетку новинарске каријере радила као дописница Недељног телеграфа, и дневног листа Политика, али РТВ је њена матична кућа јер је ту прошла све ТВ и радијске формате. - Још као студенткиња сам почела да радим на Радио Новом Саду, у омладинској редакцији, да би на ТВ НС стигла након аудиције за ТВ лица и то најпре у редакцију „Новосадских разгледница“, наше култне емисије. Била сам водитељка Разгледница и Јутарњег програма, ТВ репортерка, извештавала сам из скупштина, пратила политичке кампање, извештавала са највиших државних посета председника Србија, пратила политичка дешавања у региону... буквално сам све прошла осим уређивања Дневника - рекла је у једном интервјуу Александра, додајући да ће можда и тај посао „добити пре пензије”.

 

Са­ња Па­пић

Још од де­тињ­ства, Са­ња Па­пић, ба­ви­ла се џез ба­ле­том, а упра­во су јој ти на­сту­пи по­мо­гли да се осло­бо­ди од тре­ме на ве­ли­ким сце­на­ма, те да по­ста­не ма­не­кен­ка и мо­дел. Ро­ђе­на је 25. ју­на 1984. го­ди­не у Но­вом Са­ду, а свет­ску сла­ву до­жи­ве­ла је на­кон уче­шћа на из­бо­ру за Мис све­та, ко­је је одр­жа­но 2003. го­ди­не у Па­на­ми.

 

Марина Буљовчић

Шармантна водитељка и уредница Радио-телевизије Војводине, Марина Буљовчић, рођена је на Богојављенску ноћ, када многи подижу поглед ка небу замишљајући жељу, а она је од малена сањала само једну - да ради на телевизији. Први сусрет са камером имала је већ са 16 година на суботичкој Супер телевизији, где је на аудицији, од 900 пријављених, ушла у ужи избор од 20 и почела да ради. Марина је ове недеље прославила стоту ауторску емисију „Недељом” која се емитује на РТВ.

 

Је­ле­на Бин Драи

Бив­ша ју­го­сло­вен­ска ма­не­кен­ка, да­нас, мод­на кре­а­тор­ка, Је­ле­на Бин Драи, ро­ђе­на је у Жа­бљу 1979. го­ди­не, а иза се­ба има не­ко­ли­ко мод­них ти­ту­ла. 

Да­нас жи­ви у Дубаију, а убр­зо на­кон уда­је за арап­ског би­зни­сме­на пла­си­ра­ла је соп­стве­ну мод­ну ли­ни­ју, да би на­кон то­га отво­ри­ла об­да­ни­ште, козме­тичке, ме­ди­цин­ске и спа цен­тре. Та­ле­нат за цр­та­ње је на­сле­ди­ла од мај­ке, а зна­ње о тек­сту­ри и о ка­рак­те­ри­сти­ка­ма ма­те­ри­ја­ла на­у­чи­ла је то­ком ба­вље­ња ма­не­кен­ством.

Ива­на Ја­пун­џа

Аутор:
Пошаљите коментар