few clouds
11°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПРЕМИЈЕР МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОСЕТИО МАНИФЕСТАЦИЈУ У КАЋУ Нови Сад и Каћ имају сигурну будућност

11.05.2024. 14:43 15:21
Пише:
Извор: nsuzivo, kombo

Велику изложбу домаћих производа и рукотворина коју су на платоу испред Светосавског дома у Каћу организовала удружења жена из Каћа и околине, посетио је премијер Србије Милош Вучевић у пратњи градоначелника Новог Сада, Милана Ђурића и др Весне Туркулов која је носилац листе „Александар Вучић Нови Сад сутра“ за предстојеће локалне изборе у Новом Саду.

Након што су обишли тридесетак штандова на којима се могло видети све од домаћих пита и погача до сликарских радова и народних ношњи, премијер Вучевић се захвалио домаћинима на дочеку и подршци.

- Драго ми је да сам данас овде са људима из Каћа и из других насеља и делова града Новог Сада и драго ми је да оволико људи сматра да и Каћ и Нови Сад имају сигурну будућност и да толико људи верује у оно што смо радили prеthodnih 12 година и у оно што ћемо радити у наредне четири године. Ми ћемо се као и до сада трудити да посветимо пажњу сваком месту и сваком човеку. И сви велики инфраструктурни пројекти о којима причамо, реализујемо због људи а не због неке математике. Када градимо мостове то је да људи брже и безбедније стигну на посао и са посла кући, да имају више времена за своје породице, а са друге стране тако развијамо и сам град и околину- рекао је Милош Вучевић.   


Извињење делу гласача

- Морам да се извиним делу грађана који неће моћи да гласа на бирачким местима на којима су гласали 17. децембра прошле године. Наиме, неодговорни део опозиције је захтевао да се на неки начин отежа гласање делу грађана што смо прихватили због ширег друштвеног концензуса и мира и стабилности у држави. Тако да молим људе за стрпљење да провере где треба да гласају. Лично не видим много смисла у свему томе, али прихватили смо тај захтев, а грађани ће рећи своје на предстојећим изборима у Новом Саду и другим местима- рекао је Вучевић.


Према његовим речима и нови пут Београд-Зрењанин-Нови Сад је велика ствар за Каћ и околину.

-Тако добро повезани са већим центрима, становници овог краја неће имати потребу да се због посла, студија, тренирања или школе селе из својих места у веће градове, поготово из оваквих места попут Каћа која су и сад добро развијена и имају све што је потребно једној породици за живот- нагласио је Вучевић.

Он је навео да ће фокус у наредним годинама бити и на здравству и да ту рачуна на будуће ангажовање др Весне Тркулов која предводи листу „Александар Вучић Нови Сад сутра“.  

-Већ сам имао састанке и са министром Зораном Лончаром и људима који су на нивоу покрајине и Новог Сада задужени за здравство и траже се решења за ефикаснији рад здравствених установа, за мање чекања на прегледе и снимања, али и да се обезбеди довољно опреме и кадра за све медицинске установе – рекао је премијер Вучевић.

 

 

Н. Перковић

Аутор:
Пошаљите коментар
ПРЕМИЈЕР ВУЧЕВИЋ ЈАСАН: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни да се ведрог духа и снажне воље изборимо с тим

ПРЕМИЈЕР ВУЧЕВИЋ ЈАСАН: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни да се ведрог духа и снажне воље изборимо с тим

11.05.2024. 09:47 10:05
"ЛИЧНО САМ СЕ УВЕРИЛА У РАСТ И РАЗВОЈ НАШЕГ НОВОГ САДА" Проф. др Туркулов обишла место будућег Дома здравља у Ветернику и радове на асфалтирању (ФОТО)

"ЛИЧНО САМ СЕ УВЕРИЛА У РАСТ И РАЗВОЈ НАШЕГ НОВОГ САДА" Проф. др Туркулов обишла место будућег Дома здравља у Ветернику и радове на асфалтирању (ФОТО)

10.05.2024. 20:42 20:53
Градоначелник Милан Ђурић с представницима Завичајног удружења „Видовдан“ ХВАЛА ВАМ ШТО ЧУВАТЕ НАШУ ТРАДИЦИЈУ

Градоначелник Милан Ђурић с представницима Завичајног удружења „Видовдан“ ХВАЛА ВАМ ШТО ЧУВАТЕ НАШУ ТРАДИЦИЈУ

10.05.2024. 22:33 22:39