broken clouds
18°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Лав ће учинити оно што ретко чини, Јарцу код куће потребни само мир и тишина

03.04.2024. 05:30 16:15
Пише:
Извор: pixabay.com / dnevnik.rs

ОВАН: Да­нас би­сте мо­гли на­и­ћи на од­ре­ђе­не по­слов­не пре­пре­ке. За њи­хо­во са­вла­да­ва­ње ко­ри­сти­ће вам пот­пу­но раз­у­ме­ва­ње и до­бра ко­му­ни­ка­ци­ја са бли­ским са­рад­ни­ци­ма. Про­ве­ри­те пр­во да ли се бли­ска осо­ба сла­же са ва­шим ам­би­ци­о­зним пла­но­ви­ма за ве­че­рас.

БИК: Да­нас сте, као и обич­но, из­у­зет­но вред­ни и го­то­во све вам иде од ру­ке. По­слов­не за­дат­ке сте ра­ци­о­на­ли­зо­ва­ли, па их успе­шно из­вр­ша­ва­те. Са бли­ском осо­бом на­пра­ви­те кон­кре­тан по­тез и зна­ће­те на че­му сте. Мо­жда ће ства­ри ићи спо­ро, али би­ће­те за­до­вољ­ни.

БЛИЗАНЦИ: Пред ва­ма би мо­гло да бу­де мно­го на­пе­тих си­ту­а­ци­ја на ко­је не мо­же­те мно­го да ути­че­те. Нај­ва­жни­је је да ће­те, по ко зна ко­ји пут, успе­шно иза­ћи на крај са свим тим. Код ку­ће вас оче­ку­је мир­на и опу­ште­на ат­мос­фе­ра, а то вам је са­да нај­по­треб­ни­је.

РАК: Да­нас је мо­гућ ве­о­ма зна­ча­јан кон­такт са озбиљ­ним по­слов­ним парт­не­ром, по свој при­ли­ци из ино­стран­ства. Уло­жи­те свој мак­си­мум да би­сте оста­ви­ли нај­бо­љи мо­гу­ћи ути­сак. Не­ма­те ни­ка­квог по­во­да за љу­бо­мо­ру, јер во­ље­на осо­ба вам је пот­пу­но по­све­ће­на и ода­на.

ЛАВ: Из­у­зет­но рет­ко вам се до­га­ђа да вам за­тре­ба по­моћ не­ког са стра­не, али да­нас је баш та­кав дан. Осло­ни­те се на осо­бу од по­ве­ре­ња и за­о­ста­так ће би­ти са­вла­дан. Уко­ли­ко же­ли­те да парт­нер­ске од­но­се по­диг­не­те на ви­ши ни­во, он­да то не­дво­сми­сле­но и по­ка­жи­те.

ДЕВИЦА: Има­те ве­ли­ку по­кре­тач­ку енер­ги­ју и ово је иде­а­лан тре­ну­так да за­ми­шље­но спро­ве­де­те у де­ло. Ваш труд и рад до­но­си вам ре­зул­та­те из­над свих оче­ки­ва­ња. Иако на по­љу љу­ба­ви при­жељ­ку­је­те мно­го ви­ше, бу­ди­те спрем­ни на из­ве­сне уступ­ке пре­ма дра­гој осо­би.

ВАГА: Пре не­го што за­поч­не­те ре­а­ли­за­ци­ју но­вих по­сло­ва, по­тру­ди­те се да не оста­вља­те за со­бом не­ке не­до­вр­ше­не за­дат­ке. Мо­гу­ће је да до­ђе и до не­ких из­ме­на у пла­но­ви­ма. Жељ­ни сте до­брог про­во­да и за­ба­ве, па би­сте мо­гли да иза­ђе­те ве­че­рас. Здра­вље је до­бро.

ШКОРПИЈА: Са­свим је из­ве­сно да ће­те и да­нас мо­ра­ти да се су­о­чи­те са не­ким не­ла­год­ним си­ту­а­ци­ја­ма, а на­ро­чи­то у ве­зи са кон­ку­рент­ски на­стро­је­ним са­рад­ни­ци­ма. Уко­ли­ко сте сло­бод­ни, ужи­вај­те у из­ла­сци­ма, дру­же­њу са при­ја­те­љи­ма, но­вим по­знан­стви­ма и по­не­кој сим­па­ти­ји.

СТРЕЛАЦ: Ре­ше­ња за пи­та­ња ко­ја су вас по­след­њих да­на оп­те­ре­ћи­ва­ла по­ла­ко се на­зи­ру. По­ку­шај­те да бу­де­те из­у­зет­но ста­ло­же­ни и стр­пљи­ви. На љу­бав­ном пла­ну, мо­гло би да до­ђе до ма­лих вар­ни­ца, па би би­ло до­бро да не ре­а­гу­је­те им­пул­сив­но. Здра­ви­је се хра­ни­те.

ЈАРАЦ: Да­нас би мо­гло да до­ђе до раз­го­во­ра о не­кој но­вој са­рад­њи. Во­ди­те ра­чу­на да из­ве­сне ства­ри не за­не­ма­ри­те на са­мом по­чет­ку, јер би оне мо­гле да по­ста­ну про­блем у ка­сни­јем пе­ри­о­ду. Умор­ни сте од по­сла, код ку­ће вам је по­тре­бан са­мо мир и ти­ши­на. Опу­сти­те се.

ВОДОЛИЈА: То­ком да­на­шњег да­на не би тре­ба­ло да бу­де не­ких ве­ћих про­бле­ма на про­фе­си­о­нал­ном пла­ну. Све иде баш она­ко као што сте пла­ни­ра­ли. За­до­вољ­ни сте не­ким ма­њим про­ме­на­ма на емо­тив­ном пла­ну, та­ко да да­нас мо­же­те са­свим да се по­све­ти­те во­ље­ној осо­би.

РИБЕ: На по­слов­ном пла­ну, не­ма не­ких зна­чај­ни­јих де­ша­ва­ња. Ства­ри иду сво­јим то­ком и уз до­бру ор­га­ни­за­ци­ју не би тре­ба­ло да оче­ку­је­те ве­ће про­бле­ме. На по­љу емо­ци­ја, по­тру­ди­те се да се су­здр­жи­те од до­но­ше­ња на­глих од­лу­ка, јер вам се мо­гу вра­ти­ти као бу­ме­ранг.

Аутор:
Пошаљите коментар