broken clouds
18°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НОВИНА У СТУДЕНТСКОЈ МЕНЗИ У НОВОМ САДУ Бесплатна минерална, изворска вода за студенте

14.03.2024. 19:40 19:46
Пише:
Извор: Студентски центар Нови Сад

Студенти који се хране у студентској мензи у Новом Саду, поред више од 20 јела, која их на менију чекају сваког дана, од сада у понуди имају и минералну, негазирану изворску воду из апарата.

Апарати су постављени на оба спрата рестрана студентске мензе, а уз њих су постављени столови са великом количином стерилних пластичних чаша. Коришћење воде је бесплатно за све студенте.

Данас и сутра на менију за доручак су у понуди сендвичи, печена сланина и јаја на око, гибаница, пица, кајгана, проја са сиром, јетрена паштета, слано и слатко пециво, топло млеко, чај, јогурт и више врста мармелада и џемова. У понуди за ручак нашли су се пилећа супа, густ пасуљ са сувим ребрима, пилећи батак са карабатаком, бечка шница, мусака, пржена пастрмка, пљескавица, свињски гулаш, свињско печење, поховано пилеће бело месо, сарма, и више врста салата. И за вечеру је у понуди више јела. Гратиниране макароне са сиром, пилећи батак с карабатаком, свињска вешалица, ћевапи, бечка шницла, ражњићи, пилеће бело у бешамел сосу, филети ослића, свињска криемнадла, пита са сиром, и више врста салата.

- Изузетно нам је важно да држимо висок ниво квалитета исхране, али и да стално унапређујемо услугу. Поред редовних инвестиција, које реализујемо последњих година, непрестано унапређујемо разноврсност понуде и квалитет исхране. Од пре неки дан, кад је почео Рамазански бајрам, имамо један број посних јела, а од понедељка 18. марта, када почиње велики васкршњи пост, јеловник ће бити обогаћен новим, посним јелима – каже директор Студентског центра Зоран Мартиновић.

Р. Д.

Аутор:
Пошаљите коментар