overcast clouds
23°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЕР СРБИЈЕ ОТВОРИЛА ВЕЛИКИ КОНКУРС ЗА КАБИНСКУ ПОСАДУ Тестирање кандидата у четири града, а ево где ће се кандидати бирати у Новом Саду

13.02.2024. 10:32 14:12
Пише:
Извор: Промо

У склопу интензивних припрема за предстојећу летњу сезону у којој се очекује даљи раст пословних активности, Ер Србија је покренула велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду.

У жељи да допре до што већег броја квалитетних кандидата широм Србије, српска национална авио-компанија ће организовати посебна тестирања у чак четири града, а заинтересовани кандидати ће своја знања и вештине моћи да представе у Чачку 23. фебруара, Новом Саду 27. фебруара, Крагујевцу 29. фебруара и Нишу 1. марта 2024. године. Пријаве за тестирање могу се поднети брзо и једноставно путем веб сајта Ер Србије.  

„Летња сезона у авио-индустрији ускоро почиње, а са њом се значајно повећава и број летова наше компаније. У жељи да адекватно одговоримо потребама тржишта и нашим путницима понудимо још више могућности, активно радимо на различитим унапређењима. Део тих активности је и предстојећи конкурс за чланове кабинске посаде Ер Србије. Наше колегинице и колеге које раде у том тиму својеврсни су амбасадори компаније и домаћини на сваком нашем лету, који својим angažovawеm доприносе позитивном искуству путника. На предстојећим конкурсима, у четири града широм Србије, покушаћемо да пронађемо више десетина кандидата, са или без искуства у авијацији, који желе да своју каријеру започну у једној од најбрже растућих авио-компанија у Европи. Уверени смо да ће интересовање бити велико и да ћемо међу пријављенима пронаћи оне снажно мотивисане да са нама лете до великих пословних и других висина“, рекла је Милица Нетковић, директорка qudskih ресурса Ер Србије.

Сви држављани Републике Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик, могу се пријавити на конкурс. Пријаве су отворене до 24 часа пре тестирања у Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. После прве селекције, кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на тестирање. Најуспешнији кандидати, спремни да на посао крећу из матичне базе Ер Србије у Београду, имаће прилику за запослење.  

Чачак: 23.02. у периоду од 10.00 до 18.00 часова

Гарни Хотел Avеny Чачак, Стоје Тошића 12Г

Нови Сад:  27.02. у периоду од 10.00 до 18.00 часова

Президент Хотел, Футошка 109, Нови Сад

Крагујевац: 29.02. у периоду од 10.00 до 18.00 часова

Хотел Крагујевац, Краља Петра И 18

Ниш: 01.03. у периоду од 10.00 до 18.00 часова

Амбасадор Хотел, Трг Краља Милана 4

Ер Србија разматра могућност да у наредном периоду слична тестирања обави и у појединим градовима у државама у региону, с обзиром на то да и ван граница Србије постоји велико интересовање за рад у српској националној авио-компанији.  

Најпопуларније дестинације у мрежи Ер Србије, у јануару 2024. године, када је реч о Западној Европи, биле су Цирих, Париз, Беч, Милано и Рим. У региону то су Подгорица и Тиват, док су у широј евромедитеранској зони најтраженији летови били до Истанбула, Барселоне и Атине.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

vojvodinauzivo.rs

Аутор:
Пошаљите коментар
ЕР СРБИЈА РЕКОРДНО ЛЕТЕЛА У ЈАНУАРУ Превезла преко 50 хиљада ПУТНИКА ВИШЕ него у истом месецу 2023. Године

ЕР СРБИЈА РЕКОРДНО ЛЕТЕЛА У ЈАНУАРУ Превезла преко 50 хиљада ПУТНИКА ВИШЕ него у истом месецу 2023. Године

04.02.2024. 14:37 15:12
ЕР СРБИЈА И ЕТИХАД ПОКРЕЋУ НОВУ КОД-ШЕР САРАДЊУ И ПОБОЉШАВАЈУ ПОВЕЗАНОСТ У ЕВРОПИ Eво које су погодности за путнике

ЕР СРБИЈА И ЕТИХАД ПОКРЕЋУ НОВУ КОД-ШЕР САРАДЊУ И ПОБОЉШАВАЈУ ПОВЕЗАНОСТ У ЕВРОПИ Eво које су погодности за путнике

31.01.2024. 11:29 11:34