clear sky
12°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанци ПЛЕНЕ ШАРМОМ, Водолијама НЕБО ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ, а ево који знак очекује ТРАНСФОРМАЦИЈА

08.10.2023. 10:48 11:03
Пише:
Фото: Pixabay.com

Хороскоп Александре Бјељац од 8. до 14. октобра

Ован — Ова недеља вам је наклоњена, искоритите је за рад на многим пољима. Сви који се баве јавним послом имаће успеха само треба да буду опрезни у комуникацији. На емотивном пољу, пажњу вам може привући неко преко посла, па размислите о том изазову уколико пожелите да се у њега упустите. Заузети, предстоји вам планирање заједничког живота. Сви који су у проблематичним везама могу доћи до несугласица који могу утицати на однос. Када је здравље у питању, обратите пажњу на исхрану.

Бик — Фокусирани сте на посао, а много обавеза вам неће тешко пасти, јер знате да је и боља зарада на видику. Не очајавајте ако вам се неки планови изјалове. Добићете и похвалу од некога ко вам је надређен. Могуће су вести о принови или позив за венчање. Ако сте слободни, ове недеље вам се смеши улазак у једну лепу емотивну везу. Заузети, без битних промена, само мало више научите да чујете и партнерове жеље и потребе. Благи опрез од вирусних инфекција или проблема са уринарним трактом.

Близанци — Плените шармом и дословце опијате све око себе. Искористите прилику за промене на пољу посла. Бићете креативни и успешни, а задовољство сопственим радом одразиће се и на наредну недељу. Слободни, неко вам буди лептириће у стомаку и имаћете среће у љубави. Заузети ће се базирати на планирање у вези са породичним питањима или заједничким животом. Саветујем да будете мудри и тактични у комуникацији са вољеном особом. Када је здравље у питању, опрез од стомачних вируса.

Рак — Фокус вам је на решавању породичних проблема или питања у вези са некретнинама, који вас муче неко време. Ту ћете имати успеха! Сви који се баве приватним послом у овој недељи имаће одличну зараду. Слободни ракови се могу заљубити у некога ко је из њиховог окружења или ступити у контакт са занимљивом особом коју могу упознати на краћем путу. Узбудљив љубавни живот! Заузети ће бити оптерећени решавањем стамбеног питања и куповином. Појава хроничних здравствених проблема.

Лав — Успех предстоји свима који се баве медијима, комуникацијом или на неки начин јавношћу. Бићете задобољни плодовима свог рада и имаћете стимулацију за наредни период. Ухватите налет позитивих мисли. Слободни припадници знака могу да уђу у љубавну авантуру, али опрезно, да не будете повређени. Заузетима ће уследити боља комуникација са вољеном особом па ће се решити и неки проблеми који се већ неко време „гурају под тепих”. Када је здравље у питању, пад енергије и нервоза.

Девица — Финансије су код вас ове недеље одличне, после дужег времена. На послу ћете низати успехе. Када је љубав у питању још само мало сачекајте, јер вам убрзо предстоји улазак у стабилну емотивну везу. Сад би свака започета веза била осуђена на пропаст, јер се не ради о квалитетним односима. Заузети, јавиће се могућност уласка у тајну везу, али будите опрезни и размислите да ли партнер то заслужује. Биће вам потребно више квалитетног сна, савет је да мало обратите пажњу и на исхрану.

Вага — Ви блистате јер се коцкице коначно склапају како треба. Већи прилив новца вам предстоји у овој недељи. Тренутно постоји мало незадовољство када су финансије, тачније неке позајмице у питању. Ипак, то на шта чекате, стиже вам наредних дана. На емотивном плану јавиће се могућност уласка у емотивну везу, па искористите дивне тренутке који су пред вама. Враћаће вам се мисли о прошлости, али покушајте да их одагнате. С разлогом је то све прошлост! Правилно каналишите своју енергију.

Шкорпије — Један кармички период донеће неке силне наплате, лекције и важне одлуке ове седмице. Желећете да већину времена проводите у самоћи. Сви који раде у затвореним институцијама имаће успеха у послу и пред њих ће бити постављени неки нови задаци и изазови. Слободни могу упознати сродну душу преко пријатеља или друштвених мрежа. Заузети ће радити на поправљању односа, партнер вам може открити неке своје тајне. Размислите да ли можете да се носите с тим. Припазите се упале сунуса.

Стрелац — Леп период, остварење жеља и планова на послу вам предстоји. Добра зарада је аспектована кроз помоћ старијих мушких особа, било сарадника, било људи из вашег најближег окружења. Свакако ће уследити промене набоље. Љубав је могућа на неком путу или са особом која не станује близу вас. Такође, може постати актуелан неко из даље прошлости. Заузети, бавићете се уређивањем дома и спремањем за неке важне животне догађаје. Проблеми са боловима у мишићима, као и са циркулацијом.

Јарац — Одлична недеља за вас, просперитет кроз посао и увођење новитета. Успех у каријери доживеће сви који сарађују са иностранством или се баве јавним пословима. Преговараћете и о повишици. И на емотивном плану вам долази сјајан период. Можете планирати заједничко путовање са партнером, лепо вам је у вези или браку. Све је дошло на своје. Слободни ће упознати особу која може одиграти важну улогу у њиховој будућности. Када је здравље у питању, обратите пажњу на исхрану и желудац.

Водолија — Срећни сте у овој недељи, посао, каријера и новац су под одличним аспектима и звезде ове недеље заиста раде за вас. Небо ће вам испуњавати жеље, а неке чак могу и надмашити ваша очекивања. Слободни се могу заљубити или ући у неку авантуру на брзину. Тај однос имаће потенцијал за нешто озбиљно и квалитетно. Заузети, пред вама су планови везани за породицу и заједнички живота или чак проширење дома, куповину некретнине. Могуће су нагле промене расположења и несаница.

Рибе — Време ваше трансформације почиње у овој седмици. Доживећете првенствено промене у начину размишљања. Јавиће се задовољство кроз новац, али можете имати и неки изненадни добитак или наследство. Слободни ће крајем недеље размишљати о уласку у неку озбиљнију везу, то је вероватно неко кога дуго познајете или неко кога сте гледали као пријатеља. Заузети би требало да избегавају неспоразуме и сукобе са вољеном особом. Када је здравље у питању, благи опрез од лакших повреда.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар