clear sky
21°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

До 18. јуна ЈЕФТИНИЈИ ЛЕТОВИ Ер Србије за 60 дестинација у Европи, Азији и Африци

05.06.2023. 07:49 10:51
Пише:
Фото: Танјуг/видео

БЕОГРАД: Ер Србија је припремила нову промотивну понуду у оквиру које ће путници моћи да купе авио-карте за чак 60 дестинација из мреже националне авио-компаније, по цени почев од 39 евра по смеру.

Промотивна акција почеће данас и трајаће до недеље, 18. јуна, саопштила је  Ер Србија

Током те две недеље, путници Ер Србије ће бити у прилици да по атрактивним ценама купе карте до омиљених дестинација у Европи, Азији и Африци, за период путовања од 3. септембра до 20. децембра.

Имајући у виду да је значајан број путника већ одабрао дестинацију за летњи одмор, одлучили смо да нову акцију усмеримо на јесења путовања. Посетити Париз у септембру, Рим у октобру, Тел Авив у новембру, Каиро у децембру, открити чари михољског лета у Валенсији или уживати у благој медитеранској клими Лисабона лакше је уз нашу промотивну понуду. У добром друштву све наведено још је лепше, зато већ данас изаберите дестинацију и не заборавите да поведете са собом некога до кога вам је стало, изјавила је Маша Васовић, виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије.

У оквиру нове промотивне акције Ер Србије, до Бања Луке, Барселоне, Атине, Тивта, Подгорице, Загреба, Солуна, Букурешта, Скопља, Софије, Тиране, Сарајева, Љубљане, Малте, Будимпеште, Охрида, Сплита и Варне, можете отпутовати по цени почев од 39 евра по смеру у економској класи.


Директни летови за Краков и Варну

Ер Србија је покренула директне летове између Београда и Кракова, као и сезонску линију између Београда и Варне, саопштио је  српски авио-превозник.

До Кракова ће национална авио-компанија саобраћати четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и недеље, а до Варне, Ер Србија ће такође летети четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и суботе.

Ер Србија је синоћ, летом ЈУ638, покренула директне летове од Београда до Кракова, а ноћас, летом ЈУ136, сезонску линију од Београда до Варне.

Туристе који уживају у истраживању европских метропола сигурно ће обрадовати наша нова редовна линија до Кракова. Сада су у прилици да за само два сата, удобним авионима Ер Србије стигну у један од најстаријих градова у Пољској, рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.

Од Кракова, преко Београда, путници ће имати одличну повезаност са Анкаром, Атином, Букурештом, Истанбулом, Ларнаком, Љубљаном, Напуљом, Подгорицом, Римом, Софијом, Солуном, Тивтом, Загребом и другим градовима из мреже Ер Србије, наводи се у саопштењу Ер Србије.

И суседна Бугарска нуди бројна занимљива места за одмор. Међу њима се посебно издваја Варна, коју неретко називају 'морском престоницом Бугарске'. До тог града на Црном мору летећемо током целе летње сезоне. Можда ће управо директна веза између Београда и Варне допринети да се приликом избора места за летовање путници определе управо за тај бугарски град, истакао је Рупић.

Од Варне, преко Београда, путници ће имати добру повезаност са великим бројем дестинација у мрежи Ер Србије, попут Амстердама, Беча, Берлина, Болоње, Цириха, Диселдорфа, Франкфурта, Хамбурга, Копенхагена, Љубљане, Њујорка, Осла, Подгорице, Прага, Рима, Венеције и Загреба, наводе из Ер Србије.


Авио-карте до Рима, Штутгарта, Осла, Копенхагена, Стокхолма, Болоње, Нирнберга, Хановера, Диселдорфа, Венеције, Милана, Ларнаке, Барија, Катаније, Келна, Фиренце, Гетеборга, Хамбурга, Кракова, Напуља и Палерма током две недеље трајања акције биће доступне по цени почев од 49 евра по смеру.

За путовања до Салцбурга, Лиона, Цириха, Брисела, Беча, Прага, Мадрида, Валенсије, Истанбула, Анкаре, Берлина, Малаге, Франкфурта, Париза, Амстердама, Лисабона, Измира и Марсеља биће потребно издвојити од 59 евра по смеру, док ће цена промотивне авио-карте до Лондона износити од 79 евра по смеру.

Уколико планирате путовање до Каира и Тел Авива, обавезно искористите промотивну понуду Ер Србије и до тих градова отпутујте по цени почев од 99 евра по смеру, наведено је у саопштењу.

Аутор:
Пошаљите коментар
Ер Србија додаје у флоту Dash 8-400

Ер Србија додаје у флоту Dash 8-400

04.06.2023. 21:22 21:28