few clouds
12°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Бирају се чланови тела за борбу против корупције

26.11.2018. 06:00 06:00
Пише:
Извор: Дневник (Радивој Хаџић)

Комисија за избор чланова тела за праћење примене Локалног акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада расписала је јавни конкурс:

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

ГРАД НОВИ САД

Комисија за избор чланова тела за праћење примене Локалног

акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада

Број : 06-95/2018-2-И

Дана: 15.11.2018. године

 

У поступку спровођења Локалног антикорупцијског плана за Град Нови Сад („Сл.лист града Новог Сада", бр 62/2017), члана 2 Решења о именовању комисије за избор чланова тела за праћење примене  локалног антикорупцијског плана за град Нови Сад бр: ИИ-20-2/2017-5392/б, од дана 23.05.2018.  године, Пословника о раду Комисије за избор чланова тела за праћење примене Локалног акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада од 18.07.2018. године, са изменама Пословника од 13.11.2018. године и Одлуке о утврђивању критеријума и поступка избора чланова тела за праћење примене Локалног акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада број 06-78/2018-И од 17.9.2018. године, са изменама од 13.11.2018. године, Комисија расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ЧЛАНОВЕ ТЕЛА ЗА ПРАЋЕЊЕ ПРИМЕНЕ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ ГРАДА НОВОГ САДА

 

             Позивају се грађани Града Новог Сада да поднесу пријаву на чланство у Телу за праћење примене Локалног акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада.

Услови које пријављени кандидати морају испуњавати:

1.     Да лице које подноси пријаву има место пребивалишта на територији Града Новог Сада

2.     Да лице које подноси пријаву није кривично осуђивано или да се не води судски поступак за дела која се односе на корупцију

3.     Да лице које подноси пријаву не може бити функционер у смислу одредби Закона о агенцији за борбу против корупције

4.     Да лице које подноси пријаву за чланство у ЛАП – у својим досадашњим деловањем/функцијом није кршио или не крши одредбе Закона о Агенцији за борбу против корупције

5.     Да лице које подноси пријаву за чланство у ЛАП – у није носилац неке функције у политичкој странци

6.     Да лице које подноси пријаву за чланство у ЛАП – у није носилац функција у институцијама и/или предузећима, организацијама и медијима на које се долази именовањем од стране локалних или републичких органа или су исте директни корисници локалног/републичког буџета.

7.     Да лице које подноси пријаву за чланство у ЛАП – у није радно ангажовано по било ком основу у институцијама и/или предузећима, установама и организацијама које су директни корисници локалног/републичког буџета.

 

Кандидати треба да доставе Комисији за избор следеће:

-Попуњен формулар доступан на интернет сајту Града Новог Сада

-Биографију подносиоца пријаве

-Потврду о неосуђиваности

-Потврду да се против подносиоца пријаве не води кривичну поступак

-Уверење о пребивалишту

-Оверену изјаву да подносилац пријаве дату под пуном кривичном и материјаланом одговорношћу да испуњава услове из тачки од 3 до 7 prеthodnog става

-Мотивационо писму у коме треба да буде образложено шта мотивише кандидата да се пријави на овај конкурс, како види борбу против корупције у Граду Новом Саду и на који начин мисли да може помоћи у раду тела.

Попуњене пријаве са прилозима доставити у затвореној коверти са назнаком „ЗА ЈАВНИ КОКУРС ЗА ИЗБОР ЧЛАНОВА ТЕЛА ЗА ПРАЋЕЊЕ ЛАП-А ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ“ – НЕ ОТВАРАТИ ПРЕ ЗАСЕДАЊА КОМИСИЈЕ.

Потребно је предати лично или послати препорученом поштом на адресу Скупшине Града Новог Сада, Жарка Зрењанина 2 Нови Сад.

Јавни конкурс ће се објавити:

-у „Службеном листу Града Новог Сада“

-на интернет сајту Града Новог Сада

-у дневном листу „Дневник“

-на огласној табли Скупштине Града Новог Сада.

Јавни конкурс траје 10 (десет) дана.

             Рок за пријаве тече од дана објављивања у „Службеном листу Града Новог Сада“

На јавном конкурсу се бирају 3 (три) члана Тела за праћење примене Локалног акционог плана за борбу против корупције Града Новог Сада, без накнаде.

  ПРЕДСЕДНИК

 Рајко Маринковић

 

(Огласни текст)

Аутор:
Пошаљите коментар