few clouds
14°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Апатинци с неверицом примили вест о трагедији породице Беслаћ

13.11.2017. 22:53 08:26
Пише:
Извор: Youtube Printscreen

АПАТИН: Туга је завила Апатин у црно. Вест у коју нико не жели да поверује брзо се проширила градом.

Наиме, у тешкој саобраћајној несрећи код Ковачице која се догодила у недељу предвече, у којој су погинуле три женске особе, налазила се Милица Беслаћ (16) млада апатинска шампионка у фитнесу, њена мајка Татјана (37) и тренер Бранислава Јовановић (48) из Београда, вишеструка првакиња Србије и Балкана у физик категорији.

У веома тешком стању је њен отац Јово Беслаћ који је возио ауто и лекари се боре за његов живот.

Тела настрадалих у саобраћајној несрећи код Ковачице послата су на обдукцији, а отац Јово који је возио аутомобил пуштен је на кућно лечење након што је збринут у болници.

Он је за портал “Телеграф” испричао шта се десило кобне ноћи, када је остао без ћерке и супруге.

Јови је у удесу, како каже, пукла кључна кост и ребра због чега има корито око главе и рамена. Ипак, успео је накратко да нам исприча како је дошло до трагедије.

"Знак “стоп” стоји на 20 метара од раскрснице тако да га је тешко видети. Претпоставио сам да се ради о путу са првенством пролаза. Међутим, с десне стране је налетео камион и ударио ме. Супруга и ћерка су на лицу места остале мртве, док је госпођа Бранислава давала знаке живота. Међутим, знало се да неће преживети јер јој је глава била смрскана. Њена и глава моје девојчице су биле једна поред друге, смрскане", кроз сузе причао је Јово.

"Одвезао сам је на светско првенство у Румунију и вратио је, али не њеној, него другој кући. Ужасно је ово што се догодило. Кљукају ме којечиме, али не помаже", прича за “Телеграф” неутешни отац коме је од породице остао још само једанаестогодишњи син.

Дечаку су тек данас ујутро саопштили најтужнију вест. Чека с оцем да се заврши обдукција и да мајку и сестру сахрани како доликује, у среду у 15 сати.

Милица је била веома омиљена девојчица која је свој кратак живот посветила спорту и у млађим категоријама освојила је све што се освојити могло.


Саучешће Вање Удовичића

Министар омладине и спорта Вања Удовичић изразио је дубоко жаљење због трагедије која се прошле ноћи догодила у Ковачици у којој су живот изгубиле Милица Беслаћ и Бранислава Јовановић, репрезентативке у бодибилдингу и фитнесу, саопштио је кабинет министра.

Изузетно ме је потресла вест о смрти Милице и Браниславе. Ово је ненадокнадив губитак за српски спорт, који је остао без две сјајне особе и шампионке у сваком смислу те речи, стоји у телегераму саучешћа министра Удовичића. 


Проглашена је за најбољу младу спортисткињу Апатина за 2015. годину, а као веома даровита и одана тренинзима, због напретка прешла је у београдски клуб “Бим џим”.

Титулу првака државе и Балкана освојила је ове године, а као чланица националног тима била је у Румунији да брани боје Србије. На тај пут кренула је с родитељима и тренером, ведра као увек и пуна оптимизма.

Био је то почетак њеног успона ка олимпу што су јој многи стручњаци предвиђали.

Нажалост, у повратку догодио се стравичан удес који је однео три живота и спречио младу Апатинку да оствари светски признате резултате.

У синоћној несрећи код Ковачице, како су пренели медији, учествовали су аутомобил “фолксваген бора” из Сомбора и камион “ман” из Новог Пазара у Улици братства и јединства bb.

До удеса је, како се незванично сазнаје, дошло због тога што возач аутомобила није уступио првенство пролаза.

У овом стравичном удесу “фолксваген” је у потпуности уништен, док је незнатно боље прошао камион марке “ман”.

Масивно возило “покупило” је и демолирало и аутобуско стајалиште, пре него што се зауставило тик уз једну од кућа у Улици братства и јединства. 

Полиција ће утврдити како је дошло до судара путничког возила и камиона у којем су погинуле три особе.

Е. С. Х.

Аутор:
Пошаљите коментар
ТРАГЕДИЈА КОД КОВАЧИЦЕ Погинуле три особе, међу њима и девојчица

ТРАГЕДИЈА КОД КОВАЧИЦЕ Погинуле три особе, међу њима и девојчица

12.11.2017. 22:54 23:10