Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

TRIK ISKUSNIH KUVARA Krompir će brže biti gotov i neće se raspadati

07.03.2025. 18:42 18:50
Piše:
Izvor:
ALO/ Dom i saveti
кромпир
Foto: youtube prinstcrin/ Gurman TV

Za bogatiji ukus treba prvo dodati u vodu malčice nečega što vam je pri ruci

Priprema krompira može da bude jednostavna, ali uz nekoliko trikova možete poboljšati njegov ukus i ubrzati proces kuvanja.

Da li ste znali da postoji jednostavan način da brže proključa voda u kojoj kuvate krompir? Trik je u tome da dodate kašiku ulja ili putera u vodu pre nego što stavite krompir. Na ovaj način, voda će brže proključati, a krompir će se brže skuvati. Pored toga, krompir će imati lepši i bogatiji ukus, piše Stvar ukusa.

Ovo je savršen način da ubrzate pripremu, a krompiru date dodatnu sočnost i aromu.

ALO/ Dom i saveti 

Izvor:
ALO/ Dom i saveti
Piše:
Pošaljite komentar
BELI ILI CRVENI KROMPIR, KOJI JE ZDRAVIJI? Jedan reguliše šećer u krvi i daje duži osećaj sitosti
кромпир

BELI ILI CRVENI KROMPIR, KOJI JE ZDRAVIJI? Jedan reguliše šećer u krvi i daje duži osećaj sitosti

05.03.2025. 16:20 16:36