Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NE MOŽE DA NAĐE RADNIKA NI ZA 2.600 EVRA Roštilj niko neće da peče, a uslovi DIREKTORSKI

16.02.2025. 15:20 15:32
Piše:
Izvor:
Mondo, 24sata
Дневник
Foto: Ilustracija, Dnevnik / Kanva

Vlasnik popularne pečenjare, Mersim Halilović, morao je da pronađe radnike u Bosni i Hercegovini jer u Hrvatskoj nije uspeo. Nudi početnu platu za majstora na roštilju od 1.750 evra za osmosatno radno vreme, a u sezoni i do 2.600 evra.

Zbog specifičnih ćevapa iz Pločice, neki ljudi dolaze u Pulu ciljano, a nemački kuvar Jan Hartwig, koji se može pohvaliti sa tri Mišelinove zvezdice, rekao je oduševljeno da su ti ćevapi u top tri street fooda koje je ikada probao.

Mersim i Snježana, supružnici i vlasnici Pločice u centru Pule, nisu ni mogli da sanjaju da će posao krenuti tako dobro.

Toliko dobro da će uskoro širiti kapacitete sa više mesta za sedenje u Puli, a planiraju da otvore i Pločicu u Labinu.

 

Mondo / 24sata

Izvor:
Mondo, 24sata
Piše:
Pošaljite komentar