NE MOŽE DA NAĐE RADNIKA NI ZA 2.600 EVRA Roštilj niko neće da peče, a uslovi DIREKTORSKI
16.02.2025.
15:20
15:32
Komentari (0)
Vlasnik popularne pečenjare, Mersim Halilović, morao je da pronađe radnike u Bosni i Hercegovini jer u Hrvatskoj nije uspeo. Nudi početnu platu za majstora na roštilju od 1.750 evra za osmosatno radno vreme, a u sezoni i do 2.600 evra.
Zbog specifičnih ćevapa iz Pločice, neki ljudi dolaze u Pulu ciljano, a nemački kuvar Jan Hartwig, koji se može pohvaliti sa tri Mišelinove zvezdice, rekao je oduševljeno da su ti ćevapi u top tri street fooda koje je ikada probao.
Mersim i Snježana, supružnici i vlasnici Pločice u centru Pule, nisu ni mogli da sanjaju da će posao krenuti tako dobro.
Toliko dobro da će uskoro širiti kapacitete sa više mesta za sedenje u Puli, a planiraju da otvore i Pločicu u Labinu.
Mondo / 24sata