Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Ribe ulaze u LJUBAVNU AVANTURU, Rakovi idu na POSLOVNO PUTOVANJE, a evo koji znak očekuje NOVČANI DOBITAK

22.09.2024. 13:05 13:05
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 22. do 28. septembra

OVAN: Na poslovnom segmentu života možete očekivati lepa dešavanja, ali obratite pažnju na komunikaciju. Svi koji se bave javnim poslom ili ortačkim poslovima mogu očekivati nerazumevanje sa saradnicima, a u drugoj polovini nedelje će se situacija popraviti. Na emotivnom polju planiraćete zajednički život i porodicu ako ste u vezi ili braku. Slobodni, nije vreme za ulazak u emotivnu vezu ove nedelje, ali postoji mogućnost za lepo poznanstvo. Prekontrolišite krvnu sliku.

BIK: Na poslu stiže pozitivan glas. Mnogima predstoji napredak. Mnogi će dobiti zasluge za svoj uloženi trud i rad, pa iskoristite ovaj period i budite najbolji što možete. Ako se niste zaljubili do sada, sačekajte sledeću nedelju. Može vam se dopasti neko iz vašeg radnog okruženja ili neko ko se nalazi blizu vas. Moguće su avanture, ali nije pravo vreme za ulazak u ozbiljne veze. Zauzeti, ako je bilo problema, situacija se popravlja. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BLIZANCI: Nije vreme za promene što ne znači da ih neće biti, barem u vašim mislima, pa će tako mnogi razmišljati o novitetima. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati uspeh. Na emotivnom polju zanimljivo će se odvijati situacija. Neko vam pokreće emocije. Ako se niste zaljubili, sada je vreme da se to i desi. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom i posvetite se negovanju strasti u odnosu. Obratite pažnju na ishranu, može doći do manjih problema sa digestivnim traktom.

RAK: Odličan period da realizujete svoje planove. Moguć kraći put u vezi sa poslom. Uskoro očekujte sreću i zadovoljstvo. Slobodni pripadnici znaka mogu se naći u zagrljaju bivše ljubavi. Zauzeti će biti fokusirani na posao, pa partneru to može malo zasmetati. Pokušajte da se dobro organizujete kako niko ne bi ispaštao. Na zdravstvenom planu, puni ste energije. Ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih tegoba, ali obratite pažnju na ishranu, pa poštedite svoj želudac.

LAV: Na poslovnom polju dobar period, ako je bilo blokada i nezadovoljstava sada sve to polako odlazi u zaborav. Finansije se popravljaju, tako da ne bi trebalo da imate većih problema i možete se malo opustiti i posvetiti nekim ličnim stvarima. U ljubavi odličan period, dobra komunikacija i lepa poznanstva su aspektovani. Zauzeti, uživajte sa vašom voljenom osobom. Takođe, ne bi bilo na odmet da porazgovarate o svojim očekivanjima. Više odmora će vam prijati, kao i sna.

DEVICA: Ostvarićete vaše planove i ciljeve, moguća je realizacija onoga na šta ste dugo čekali, tako da u drugoj polovini nedelje možete očekivati pozitivna dešavanja. Finansije su kod vas dobre. Na polju ljubavi bez bitnih dešavanja. Prihvatite poziv za izlazak, možda vam se neko i dopadne ili vam privuče pažnju. Zauzeti, potrebno je više strpljenja. Kada je vaš odnos u pitanju, radite na boljoj komunikaciji. Kod nekih su mogući problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

 

 

VAGA: Ovo je dobar period za osobe koje se bave privatnim poslom ili rade u zatvorenim institucijama. Nije vreme za promene, ali svakako uspeh neće izostati. Finansije su stabilne, pa možete razmišljati i o nekim novim investicijama. U ljubavi mnogi bi trebalo da budu zadovoljni sobom, jer plenite šarmom i osvajate. Iskoristite nedelju za lepa dešavanja, a zauzetima se može javiti prolazno nezadovoljstvo. Jačajte svoj imunitet, može doći do virusnih infekcija i problema sa varenjem.

 

ŠKORPIJA: Odličan period kada je segment posla u pitanju. Sada su aspektovani bolji odnosi sa saradnicima i ne bi trebalo biti većih problema u samoj organizaciji posla. U drugoj polovini nedelje mogući su manji nesporazumi, ali i to ćete lako prevazići. Na emotivnom polju moguće su avanture, pojačane strasti, a zauzetima sledi planiranje zajedničkog života i porodice. Ne bi trebalo biti većih problema kada je zdravlje u pitanju. Više se krećite i radite stvari koje vam prijaju.

STRELAC: Sledi povoljan period za realizaciju vaših planova, može doći do manjih nedoumica u prvim danima ove nedelje, ali druga polovina nedelje donosi mnogima uspeh i ostvarenje ciljeva. Na emotivnom segmentu života lepa dešavanja. Zadovoljni ste. Mnogi mogu ostvariti svoje snove, pa iskoristite ovu nedelju kada je polje ljubavi u pitanju. Zauzeti, vreme provedite sa zajedničkim prijateljima. Svakako, ljubavi će biti kod vas. Obratite pažnju na krvni pritisak i bolove u predelu leđa.

JARAC: Sjajan period. Biće dosta poslovnih obaveza i izazova, ali sve ćete vi to uspešno prevazići. Svi koji su povezani sa inostranstvom ili planiraju promene mogu očekivati pozitivan ishod. Finansije mogu biti uvećane, pa dajte sebi oduška i počastite sebe ili bliske osobe. Na polju ljubavi kod nekih može doći do flerta ili neke emocije vezane za vaše radno okruženje. Slobodni, sačekajte, dolazi vaš period. Zauzeti, lepa dešavanja i planovi za zajedničku budućnost. Zdravlje stabilno.

VODOLIJA: Nije vreme za promene. Razmislite dobro ako u ovom periodu dobijete neku nenadanu ponudu. U svakom slučaju nećete pogrešiti. Moguć je priliv novca, ali i pojačani izdaci. Na segmentu ljubavi pozitivna dešavanja. Opustite se. Imaćete pojačanu intuiciju. Na vama je da donesete prave odluke. Zauzeti, moguće su manje trzavice. Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih tegoba. Može doći do premora ili do promene raspoloženja. Radite na sebi i ne bi trebalo biti većih problema.

RIBE: Na polju posla vladaće pravo zadovoljstvo. Ako je bilo blokada doći će do naglih promena nabolje. Radite na svojim ciljevima i uspeh neće izostati. Svi koji se bave komunikacijama mogu očekivati uspeh. Ulazak u avanture kod slobodnih. Pojačane strasti usmerite ka dobrim stvarima. Zauzeti, ne bi trebalo biti većih problema, ali je moguće da dođe do manjih nesuglasica koje ubrzo prolaze. Blagi oprez kada su virusne infekcije u pitanju, uslediće pojava hroničnih tegoba kod pojedinih.

IG: @tvoja_natalna_karta

Izvor:
dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar