Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovima sledi dobra energija i BOLJE FINANSIJE, bikovi bi trebalo DA SE KLONE PROMENA, a ovaj znak očekuju LEPI SUSRETI I POJAČANE STRASTI

25.08.2024. 11:00 14:45
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 25. do 31. avgusta

Ovan: Možete da se opustite, mada tenzije mogu biti prisutne kod nekih pripadnika ovog znaka. Novca će biti, pa moglo bi se reći, u izobilju. Ključno je da tokom ove nedelje pratite svoju intuiciju i da na stvari reagujete maksimalno smireno. Na ljubavnom segmentu uzbudljiva i pozitivna dešavanja. Mogućnost vraćanja osoba iz prošlosti kod onih koji su relativno skoro okončali odnos. Saslušajte šta druga strana ima da kaže nakon nekog vremena. Više odmora i laganih šetnji.

Bik: Možete da odahnete, ako ste u prethodnom periodu strahovali zbog posla, samo budite obazrivi u odlukama koje budete donosili do kraja avgusta. Nije nedelja koja je adekvatna za promene. Bolje odmorite i uživajte u stvarima koje vas čine srećnim. Finansije će biti dobre. Na ljubavnom segmentu možete da se opustite i zablisaćete od polovine nedelje. Neki mogu ući u emotivnu vezu. Zauzeti, moguća monotonija ili zahlađenje odnosa. Blagi oprez na kardiovaskularni sistem.

Blizanci: Nije period za neke značajne promene. Bićete vi zadovoljni, koliko je to moguće, svojim finansijama. Fokusirajte se na vraćanje dugova ako ih imate, kako biste izbegli neprijatne situacije. Razmišljaćete o promenama, ali sačekajte pravo vreme za to. Vraćanje starih emocija je moguće. Kraći putevi su aspektovani, sjajna komunikacija i izjave novih, ali i bivših ljubavi. Neko preko posla ili iz vašeg okruženja može vam privući pažnju ili vas opčiniti. Dobro se osećate.

Rak: Dobre okolnosti kada je poslovni život kod vas u pitanju. Imaćete upliv dobre energije, boljih finansija i ostvarenje želja i planova koji datiraju od pre. Bićete jednostavno ispunjeni i zadovoljni. Na ljubavnom segmentu lepa dešavanja. Plenićete šarmom. Moguća su nova poznanstva, ali budite oprezni do polovine nedelje, jer možete biti obmanuti. Zauzeti, uživajte i planirajte lepo vreme da provedete sa partnerom. Mogući problemi sa koštanim sistemom, više odmarajte.

Lav: Na poslovnom polju dosta povoljnosti. Posao se pokreće polako, tako da samo budite strpljivi. Mogući su povećani izdaci, ali svakako ako je bilo blokada posao kreće uzlaznom putanjom, tako da se ne stresirajte. Na ljubavn segmentu života dosta razmišljanja o bivšim ljubavima, ali i generalno dosta komunikacije. Nije period za ulazak u nove emotivne veze. Uživajte koliko možete i budite strpljivi. Zauzeti, imajte više poverenja. Radite na kvalitetu sna i korigujte ishranu.

Devica: Na polju posla su mogući preokreti i prolazna nezadovoljstva. Polovine nedelje donosi optimizam i bolje okolnosti za sve ženske pripadnike znaka. Otvoreno je polje selidbi i kretanja na duge staze, pa iskoristite ovaj aspekt ako ste na tome radili u prethodnom periodu. Na polju ljubavi su moguće manje blokade, ako ste slobodni. Svakako da neki mogu ući u emotivnu vezu. Zauzeti, pokušajte da se fokusirate na zajedničke planove i želje. Promene raspoloženja su moguće.

Vaga: Odličan period za realizaciju planova na koje dugo čekate i za koje vam je potrebna pomoć drugih. Polovinom nedelje odmorite i pokušajte da sumirate utiske i energiju usmerite ka pravim vrednostima. Novac i dobra saradnja su na pomolu. Mogućnost vraćanja starih poznanika i simpatija. Možda je sada trenutak da vidite gde ste stali i zbog čega. Kod zauzetih je moguć ulazak u tajne ili neodređene odnose. Manji problemi sa cirkilacijom i hroničnim tegobama.

Škorpija: Bez većih problema od sredine nedelje. Dotad se primirite i izdržite pritisak na samom radnom mestu. Nemojte preuveličavati probleme. Svakako uspeh i novac mnogima predstoje ako budu disciplinovani. Vreme je da zavrnete rukave. Manje nesuglasice koje datiraju od pre su moguće. Na ljubavnom polju puno izazova. Od sredine nedelje situacija se i na tom planu stabilizuje. Zauzeti, više strasti biće prisutno u odnosu sa partnerom. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

Strelac: Od sredine nedelje su moguće turbulencije na poslovnom planu. Jasni ciljevi su pred vama, pa ne odustajte od svog plana za bolju jesen koja dolazi. Finansija će biti nenadanih, ali i izdataka. Pokušajte da pronađete balans u svom žvotu. Na ljubavnom segmentu od sredine nedelje situacija se stabilizuje. Uživajte u lepim emocijama. Ako se niste zaljubili, razmislite, jer je možda pravo vreme za to. Problemi sa koštanim sistemom i bolom u donjim ekstremitetima.

Jarac: Možete da se opustite i sagledate realno situaciju. Novca će biti, ali su i kod vas mogući izdaci, posebno kada je rečo domu ili automobilu. Jedan iznenadni glas od muške osobe ako budete čuli, dobro proverite. Na ljubavnom segmentu mnogima zadovoljstvo. Neki mogu planirati lepo putovanje sa voljenom osobom. Blagi oprez kada je komunikacija u pitanju. Moguće su manje nesuglasice. Ko ima hroničnih tegoba ili problema koji su bili prisutni, mogu se pokrenuti u ovom periodu.

Vodolija: Pun Mesec na samom početku nedelje daje vam priliku da se oslobodite negativnih stvari. Mnoge ideje se pokreću i imaćete potpunu podršku univerzuma, nemojte protraćiti energiju koju ćete dobiti poklonjenu kao na tacni. Vreme je da realizujete ono ka čemu stremite. Novca će biti, zbog toga ne brinite. Iznenadni susreti i nova poznastva, ali vraćanja bivših ljubavi kod slobodnih. Zauzeti, blagi oprez u komunikaciji. Moguće su prolazne infekcije i stomačni problemi.

Ribe: Od sredine nedelje vam predstoji rasterećenje, ako je bilo blokada i poteškoća. Vreme je da se resetujete i potpuno posvetite sebi i svojim idejama koje će se realizovati na pravi način ako se u njih budete adekvatno investirali. Izbegavajte nesuglasice i ne reagujte na svaku reč. Od sredine nedelje lepi susreti i pojačane strasti. Uživajte, ali budite oprezni sa starijim osobama. Mnogi se mogu, ako već nisu, zaljubiti. Mogući problemi sa disajnim organima i alergijama.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar
NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi prave PLANOVE ZA BUDUĆNOST, Device u ljubavi BLISTAJU, a  evo koji znak će doživeti PRIJATNO IZNENAĐENJE

NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi prave PLANOVE ZA BUDUĆNOST, Device u ljubavi BLISTAJU, a  evo koji znak će doživeti PRIJATNO IZNENAĐENJE

18.08.2024. 11:00 13:49
NEDELJNI HOROSKOP: Vagama se javlja NEKO IZ PROŠLOSTI, Lavovi prikočite sa TROŠKOVIMA, a evo koji znak će planirati da PROŠIRI PORODICU

NEDELJNI HOROSKOP: Vagama se javlja NEKO IZ PROŠLOSTI, Lavovi prikočite sa TROŠKOVIMA, a evo koji znak će planirati da PROŠIRI PORODICU

11.08.2024. 11:00 11:45
NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije očekuje VELIKI USPEH, Ribama sledi ZANIMLJIV FLERT, a evo koji znak će imati znatan PRILIV NOVCA

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije očekuje VELIKI USPEH, Ribama sledi ZANIMLJIV FLERT, a evo koji znak će imati znatan PRILIV NOVCA

04.08.2024. 11:05 11:53