Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima su KRITIČNE FINANSIJE, Rakove očekuje red UDVARAČA, a evo koji znak ZABUŠAVA ove nedelje

30.06.2024. 11:00 14:02
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 30. juna do 6. jula.

Ovan: Bez većih promena i dešavanja kad je posao u pitanju i generalno radno mesto. Pred vama je period sabiranja utisaka. Moguće su manje promene unutar same firme, ali to će na vas tek kasnije uticati. Ako se bavite privatnim poslom jedna dobra nedelja je pred vama. Ovaj period više prija zauzetim osobama. Bavićete se porodičnim problemima i ujedno uživati u društvu voljene osobe. Slobodni bi mogli da se malo fokusiraju na sebe i da rade na samopouzdanju. Blagi oprez na grlo i ishranu.

 

Bik: Razmišljate o promenama, ali sačekajte da vam se sve kockice sklope i da prosto sagledate realno šta je ono što je najbolje za vas na neke duže staze. U ovom trenutku mnogi mogu da se opuste i odmore, jer su vredno radili u prethodnom periodu. Neki mogu promeniti radno mesto ili otići na kraći put. Finansije su malo kritične ove nedelje, ali izdržite. Lepo se osećate po pitanju ljubavi. Poziv jedne osobe vam može mnogo značiti. Uživajte u dobroj komunikaciji. Dobro se osećate.

 

Blizanci: Posla i novca će biti, o tome nemojte ni misliti. Ipak, ako razmišljate o promenama, nije pravi period za to. Oni koji rade u sportu mogu imati sjajne rezultate i nagrade. Slobodni mogu razmišljati o zanimljivoj osobi koja joj već duže vreme privlačni pažnju. Moguć je i uzbudljiv izlazak. Za ulazak u vezu sačekajte još malo, jer ovo sada nije trenutak za važne životne odluke. Kod zauzetih su moguće tenzije u odnosu, posebno ako ste u braku. Promene raspoloženja i pojačana nervoza.

 

Rak: Odlična nedelja za vas na poslovnom planu. Bićete zadovoljni na više segmenata života, ali na karijernom će dominirati osećaj ispunjenosti. Uživajte u vašoj svakodnevici i sada je možda vreme da poradite na porodičnim odnosima. Finansije se ubrzo popravljaju, nemojte brinuti. Zračite jednom posebnom energijom i drugi to veoma istančano osećaju, pa očekujte red udvarača. Iskoristite ovaj period za poznanstva i emotivne trenutke. Partner je uz vas. Bez većih zdravstvenih tegoba.

 

Lav: Pokušajte da uložite malo više elana u svoj način rada. Nemojte zabušavati i otaljavati stvari, jer će vam to doći na naplatu, kad-tad. Razmišljaćete o poslu, a onda zasluženo odmoriti. Uspeh mogu imati ljudi koji rade u zatvorenim institucijama ili su povezani sa daljim putovanjima ili strancima. Mogući su flertovi i tajne veze kod slobodnih pripadnika znaka. Dobro razmislite koga želite u svom životu. Zauzeti, bez bitnih promena u odnosu. Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba.

 

Devica: Potpuno relaksirano obavljate svoje poslovne aktivnosti. Ako dođe do nekih trzavica, pokušajte da udahnete duboko i da napravite dobar plan. Ostvarićete svoje želje i ambicije, posebno ako imate privatan biznis. Bolja saradnja sa kolegama i saradnicima, to svakako. Druženja su aspektovana i moguća je pojava osobe koja je na neki način povezana sa vašom prošlošću. Osmelite se i želje vam se ostvaruju. Zauzeti, možete saznati da ste prevareni. Zdravlje dobro, moguće alergije.

 

Vaga: Uspešna poslovna nedelja, kada ste vi u pitanju. Turbulencije su moguće, ali i prosperitet. Suštinski, sve zavisi koliko ste spremni za rizik. Finansije se i kod vas polako pokreću. Bez bitnih dešavanja na porodičnom planu. Možda vam stigne neka vest o nasledstvu ili razrešenju pravnih problema. Slobodni, prijaće vam pažnja koju ćete dobijati gotovo na svakom koraku. Zauzeti, bolji odnos ako je bilo nesuglasica. Kada je o zdravlju reč, oprez od lakših povreda i virusnih infekcija.

 

 

Škorpija: Odličan period da se prepustite planovima kosmosa i krenete da ostvarujete ciljeve. Lepa nedelja kada je o karijernom trenutku reč. Dobar period za kredite i pozajmice, možete aplicirati i nadati se pozitivnom odgovoru. I na ljubavnom segmentu uslediće putovanja, romanse na putu ili vrlo strastveni susreti. Planirajte da kvalitetno iskoristite vreme i uživajte. Voljena osoba može biti uznemirena, budite mu/joj podrška. Po pitanju zdravlja, mogući su problemi sa kožom.

 

Strelac: Vi se dobro osećate, a energija vam je usmerena ka poslu. To je odlično, jer ćete konačno sada dati svoj maksimum. Ako se bavite privatnim poslom, ne savetujem da sad ulažete u neke nove stvari. Mogući su manji sukobi sa saradnicima i prolazni premor i nervoza. Svakako bićete zadovoljni radom i finansijama. Pojačane strasti, ulazak u avanture. Zauzeti, voljena osoba može biti posesivnija, popričajte sa njom i radite na kvalitetu odnosa. Mogući su problemi sa stomakom.

 

Jarac: Dinamična nedelja pune teških odluka je pred vama. Jednostavno ste sada „saterani” u ćošak i morate da napravite izbor. Vi inače niste neodlučni, pa savetuje da se sad vodite logikom i stabilnim mislima, tako jedino nećete pogrešiti. Svakodnevne obaveze obavljate lako i sa puno energije. Uspeh i lepe promene predstoje. Na ljubavnom segmentu uživate. Kod nekih je moguća pojava bitne osobe koja vam može pomutiti um. Lepi trenuci zauzetim pripadnicima znaka. Zdravlje dobro.

 

Vodolija: Bez poteškoća na polju posla. Bavite se i pored posla rešavanjem privatnih stvari što vam može malo crpiti energiju. Ipak, ne brinite, vi ćete sve to završiti na vreme i baš onako kako ste hteli. Neko vezan za vaš posao vam može privući pažnju. Uživajte u lepim trenucima sa tom osobom i u početničkim momentima punim strasti. Uskoro dolazi pravo vreme za ljubav, a vi ćete znati da li je to baš ta osoba. Zauzeti, osamite se i razmislite o svemu. Ako je bilo problema, sledi oporavak.

 

Ribe: Kod vas je ova nedelja jako specifična, jer će doneti velike promene, nenadane, ali i zadovoljstvo. Nekima sledi kraći put zbog posla, drugima nagrada za uloženi trud i rad. Bićete svakako srećni zbog toka tih dešavanja. Prijatni razgovori vam ne dozvoljavaju da zapustite ljubavni segment života. Neko vam pokreće emocije. Zauzeti, uživajte i planirajte budućnost. Više se krećite i vreme provodite u prirodi ili kraj mora i reke ako vam se ukaže prilika za tako nešto.

Autor:
Pošaljite komentar