Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi će PLENITI ŠARMOM, Lavovi su pred veliki ISKUŠENJIMA, a evo koji znak će OSTVARITI SVE svoje zamisli

23.06.2024. 11:00 13:26
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 23. do 29. juna.

Ovan: Na poslovnom segmentu života stabilna situacija. Više vremena ćete posvetiti svom porodičnom životu. Takođe, usled novih aktivnosti može doći do promena na finansijskom planu. Imate dobre rezultate, drugi su zadovoljni vašim radom. Svi koji se bave privatnim poslom mogu očekivati lepe promene.  Na polju ljubavi bez bitnih dešavanja. Uživaćete u svom okruženju i kod zauzetih se javlja mogućnost ostvarenja zajedničkih ciljeva. Obratite pažnju na digestivni trakt i rad hormona.

 

Bik: Možete da se opustite, jer će priliva novca biti. Dobro ćete se osećati. Jedan glas ili predlog će vas prijatno iznenaditi. Možete biti spokojni kada je ljubavni segment života u pitanju. Mogućnost lepog poznanstva kod slobodnih. Može se vrlo lako dogoditi da vam neko pokrene emocije. Suštinski gledano vama druga polovina juna donosi lepe okolnosti. Uslediće i prijatni razgovori nakon kojih ćete biti opčinjeni. Zauzeti, planiranje kraćeg puta i lepi trenuci. Dobro se osećate.

 

Blizanci: Moguće su radikalne promene po pitanju posla, posebno kod starijih pripadnika znaka. Ipak, nemojte brinuti i sebi stvarati bespotreban pritisak. Opustite se, jer su finansije kod vas dobre. Ako je bilo blokada i kašnjenja kao i prolaznog nezadovoljstva sada možete da odahnete. Na ljubavnom planu bez bitnih dešavanja. Izlazite, putujte, družite se i uživajte sa bliskim ljudima. Zauzeti, nedelja bez većih oscilacija u partnerskom odnosu. Prolazna nervoza i manjak sna.

 

Rak: Odlična nedelja za dogovore i realizaciju vaših planova. Dobro ćete se osećati i jedna dinamična uspešna sedmica iznedriće sve vaše kvalitete. Venera je u vašem znaku, tako da ćete pleniti šarmom. Moguća su lepa poznanstva i ulazak u vezu. Ako se nije do sada dogodilo, vrlo lako nekome možete zapasti za oko i to osobi koju poznajete dosta dugo. Biće vam čudno i bićete iznenađeni, ali će vas to pokrenuti. Zauzeti, vaše je da uživate. Mogući problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

 

Lav: Bićete pred veliki iskušenjima, kada je vaša karijera u pitanju. Mogući su prolazno nezadovoljstvo i manje nesuglasice sa saradnicima. Ostanite strpljivi i pokažite da ste iznad situacije. Finansije stabilne, možda bude manjih priliva. Ulazak u avanture i prolazna nezadovoljstva su moguća. Iskoristite ovu nedelju da sagledate i osvestite vaše emocije. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo, izbegavajte sukobe. Blagi oprez na kardiovaskularni sistem. Lagane šetnje će mnogima prijati.

 

Devica: Veoma uspešna nedelja za vas. Ostvarićete vaše želje i ciljeve. Dobra saradnja s kolegama. Oni će imati razumevanja za vaše ideje i vrlo lako možete postati ili se istaći kao lider. Iako možda nagrada za to ne dođe odmah, nemojte očajavati. Moguća su putovanja ili saradnja sa inostranstvom. Kada je o ljubavi reč, može doći do vraćanja u prošlost i ponekog nenadanog susreta, ali i novih poznanstava. Zauzeti, možete saznati za prevaru.  Oprez od manjih problema sa varenjem.

 

Vaga: Uspeh i lična satisfakcija će doći u prvi plan, kada je reč o vašem poslovnom statusu. Ipak, uslediće promene vezane za taj segment života. Imaćete podršku bliskih ljudi koji vam mogu „otvoriti oči”. Ako dođe do prolaznog nezadovoljstva, ne odustajte od svog cilja. Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali simpatije i koketiranja su moguća. Zauzeti, izbegavajte paralelne veze. Obratite pažnju na štitnu žlezdu i rad hormona, ako ste već imali takvih problema.

 

 

Škorpija: Ostvarićete svoje zamisli. Svi koji sarađuju sa inostranstvom ili se bave edukativnim poslovima imaće neverovatan uspeh. Možete da se opustite i sebi priuštite odmor, ako pak nemate uslova za neko putovanje, pokušajte da sebi sitnicama ulepšate svakodnevicu. U ljubavi će biti uzbudljivih dešavanja gotovo kod svih pripadnika znaka. Ako ste slobodni, eto mogućnosti da se zaljubite. Zauzeti, planirajte lepe događaje. Zdravlje dobro, bez tegoba. Oprez na blaže prehlade i bol u grlu.

 

 

Strelac: Naporan period je iza vas, zato možete da odahnete, ali se ne opuštajte. Nije vreme za bitne promene. Ako imate neki dogovor od pre, on može da se realizuje. Na ljubavnom segmentu života lepa poznanstva, druženja ili će vam neko privući pažnju iz okruženja. Zauzeti, moguće su manje nesuglasice i susret sa posesivnošću od strane partnera. Mogućnost ulaska u tajnu vezu. Radite na dobroj komunikaciji i sve će biti kako treba. Mogući manji problemi sa stomakom i cirkulacijom.

 

Jarac: Dobro se osećate, jer je prosto zavladao sklad na gotovo svim segmentima života. Nedelja u kojoj definitivno kosmos radi za vas i možete da se opustite. Bez većih promena na radnom mestu. Ortački poslovi se mogu pokrenuti, ako na njih čekate. Finansije su dobre. Izlasci i mnogo flertova je naglašeno kod vas, ako ste slobodni. Kod nekih može doći do bitnih poznanstava. Lep period je otvoren za ljubavna dešavanja, pogotovo ako ste zauzeti. Moguće hronične zdravstvene tegobe.

 

Vodolija: Odlična nedelja u kojoj se poslovno pitanje života potpuno pokreće. Zavladaće znatno bolja atmosfera u radnom okruženju i lepa dešavanja će vas motivisati. Mogućnost promene posla ili neka novina. Neko iz vašeg radnog okruženja ili preko posla želi vašu pažnju, pa može doći do otvorenog flerta i ulaska u avanturu. Zauzeti, bez većih promena i tegoba. Jedino je savet da izbegavate besmislene nesuglasice. Ako je bilo problema sa zdravljem, bićete bolje. Oprez na respiratorne organe.

 

Ribe: Možete da se opustite, jer je sjajna nedelja pred vama. Svaki poslovni zadatak koji će biti stavljen pred vas, obavljaćete sa lakoćom. Mogući su kraći putevi i uspeh. Finansije su kod vas stabilne. Kada je o emocijama reč, ljubav je na svega nekoliko koraka od vas. Ako se niste zaljubili, sada je vreme za to. Ako ste, pak,  zaljubljeni, uživajte u lepim trenucima koji vam predstoje. Kod pripadnika koji su u braku, harmonija. Manji problemi sa očnim pritiskom. Više se krećite.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar