Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovima dolazi BOLJI PERIOD, Blizanci ulaze u PARALELNE VEZE, a evo koji znak očekuje veliki PRILIV NOVCA

05.05.2024. 11:00 12:02
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 5. do 11. maja.

Ovan: Dolazi bolji period za vas i to ubrzo, ako je bilo blokada i poteškoća na poslovnom planu. Bolje finansije svakako vam se osmehuju od sredine nedelje. Na ljubavnom segmentu života bez bitnih dešavanja. Moguć je ulazak u avanturu, ako ste slobodni. Zauzeti, lepi trenuci su pred vama. Jedino što bih vas posavetovala je da budete opušteniji u odnosu sa partnerom, kako biste izbegli bespotrebne razmirice i nesporazume. Oprez na hronične zdravstvene tegobe. Potreban vam je odmor.

 

Bik: Možete da odahnete, jer je sedmica pred vama ispunjena optimizmom i zadovoljstvom na ličnom planu. Imate podršku bliskih ljudi, a to vam je u ovom trenutku najvažnije. Vraća vam se snaga i želja za lepim iskustvima, pa ćete se prepustiti svojim čulima i hedonizmu. Kod nekih je aspektovano obećavajuće poznanstvo ili ulazak u vezu. Zauzeti, bez većih promena u životu. Uživajte u pažnji voljene osobe i uzvratite joj istom merom. Dobro se osećate kada je zdravlje u pitanju.

 

Blizanci: Mnogi koji rade u zatvorenim institucijama mogu dobiti nagrade za sopstveni rad. Naravno, uz to, vrlo verovatno je da će uslediti i finansijski dobitak. Ostalima će prijati da se malo posvete sebi. Savetujem da radite ono što vas ispunjava i relaksira, pa po cenu toga da to radite sami. Prolazno nezadovoljstvo u ljubavi i mogućnost ulaska u paralelne veze kod pojedinih. Zauzeti, partner želi vašu iskrenost, pa mu priuštite to. Trebaće vam kvalitetan san. Jačajte imunitet.

 

Rak: Odlična nedelja za ostvarenje planova, ali i realizaciju odmora. Uživajte u društvu prijatelja, možete dobiti i neki predlog ili ponudu veoma bliske osobe. Prihvatite je, jer će biti pun pogodak! Zadovoljni ste finansijama, generalno posmatrano. Družićete se i kretati. Jedno prijateljstvo može prerasti u nešto više. Zauzeti, izazovi su pred vama i partnerom. Budite strpljivi i staloženi. Osećaj premora i mogući problemi sa venskom cirkulacijom. kod pojedinih pripadnika znaka.

 

Lav: Zadovoljstvo na poslovnom polju. Ako je bilo blokada, sada možete da odahnete, jer se sve stvari pokreću. Finansije dobre, posebno za ženske pripadnike znaka. Nije period za ozbiljne emotivne veze, ali svakako nedelja u kojoj emocija neće nedostajati. Tačnije, bićete ispunjeni sa drugi strana - porodično ili prijateljski. Vaši najbliži će vam pokazati koliko im značite. Zauzeti, bez promena u odnosu. Na vama je šta želite dalje. Problemi sa koštanim sistemom i zglobovima.

 

Devica: Odličan period za vas, naročito kada je polje karijere u pitanju. Puni ste ideja za naredni period, a gotovo svaka će biti plodonosna. Saradnja sa inostranstvom je moguća ili odlazak na put, ali svakako obe varijante će vam biti od koristi. I na segmentu ljubavi predstoje zadovoljstva i stvarno odlični trenuci. Uživaćete u svemu što vam se bude pružalo od strane suprotnog pola. Razmislite šta želite od jednog odnosa. Zauzeti, manje nesuglasice su moguće. Više se krećite.

 

 

Vaga: Možete očekivati iznenadni priliv novca, ako čekate na neku veću sumu već duže vreme. Bićete zadovoljni poslovnim segmentom života, jer će događaji i prilike ići vama naruku. Nije vreme za promene na poslovnom planu. Opustite se i pustite da kosmos radi za vas. Ulazak u avanture i pojačane strasti, kod slobodnih pripadnika znaka. Zauzeti, može doći do nesporazuma. Savet je da budete potpuno otvoreni sa partnerom i kažete sve što vam smeta. Problemi sa urinarnim traktom kod nekih.

 

Škorpija: Period lepih dešavanja za mnoge Škorpije. Svi koji se bave javnim poslom biće nagrađeni za svoj rad. Takođe, nadređeni će vas javno pohvaliti. Konačno onaj ko treba vidi vaš trud i zalaganje. Uživaćete i sa lakoćom provesti predstojeće dane. Sredinom nedelje dosta neočekivanih i prijatnih dešavanja na polju ljubavi. Moguće je bitno poznanstvo kod nekih, koje ima potencijal da završi vezom. Zauzeti, planiranje zajedničkog života. Oprez od virusnih infekcija i problema sa grlom.

 

Strelac: Opustite se i radite na planovima i idejama za budućnost. Morate da počnete pozitivnije da gledate na stvari, jer ste suviše pesimistični. Sve aktivnosti doneće zaradu ili bolji status. Neko očekuje vaš poziv, tačnije radi se o ženskoj osobi iz prošlosti. Možda baš neko iz vašeg radnog okruženja vas učini srećnima, ali morate i vi dati signal. Zauzeti, maštovita i emotivna dešavanja ove nedelje. Kad je o zdravlju reč, pripazite na stomatološke probleme ili komplikacije sa sinusima.

 

Jarac: Bićete zadovoljni i moći ćete da uživate i priuštite sve što želite, ovde mislim na materijalne stvari. Ako kod nekih bude došlo do manjeg preispitivanja, ne brinite. Ovi dani idu vama u prilog i univerzum će vam sam poslati neke odgovore. Javlja se mogućnost ulaska u emotivnu vezu, posebno kod mlađih pripadnika znaka. Zauzeti, uživajte kraj voljene osobe. Pokažite da brinete o njoj i da vam je stalo do njenog mišljenja. Energija vam se vraća. Oprez na oscilacije krvnog pritiska.

 

Vodolija: Vreme je da se posvetite vašim privatnim obavezama. Ako radite u privatnom sektoru, bolje finansijsko stanje će uslediti. Samo je savet da oprezno trošite novac, ma koliko ga bilo u izobilju. Uživaćete u društvu ljudi koji vam prijaju i koji vas čine srećnima. Energija drugih će uticati pozitivno na vas. Nije period za ulazak u nove emotivne veze, ali svakako će strasti biti prisutne.  Mogući hormonalni problemi kod ženskih pripadnika znaka. Posetite lekara ako se jave neke tegobe.

 

Ribe: Pozitivne vesti i razmišljanje o novim poslovnim poduhvatima. Nekako kod vas sve teče po planu. Vi ste zadovoljni rezultatima, a sve što ste pružili, neko će nagraditi i prvenstveno ceniti. Uslediće poziv osobe sa kraćeg puta ili odlazak na put koji vam može ulepšati ovu nedelju. U svakom slučaju daljina će vam doneti lepa osećanja. Zauzeti, pozitivne misli i bolja komunikacija sa vašim partnerom. Krećite se i provodite vreme u prirodi, jer će vam to veoma prijati.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar