Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi će rasplamsati STARI PLAMEN, Vage prevazilaze STAGNACIJU NA POSLU, a evo koji znak će se ZALJUBITI

10.03.2024. 11:11 14:33
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 10. do 16. marta.

Ovan: Imaćete izraženu želju da se povučete i ne govorite drugima o vašim planovima i namerama. Svakako sam kraj nedelje donosi dobru energiju i radost. Na emotivnom polju bez većih promena. Moguće da vas privuče neko ko nije kraj vas ili je vezan za vašu prošlost. Takođe, aspektovan je i ulazak u tajne veze. Zauzeti, potrebno vam je više pažnje i razumevanja, recite to partneru. Može doći do kraćeg razdvajanja koje vam neće prijati. Prolazno nezadovoljstvo. Problemi sa nesanicom.

 

Bik: Sedmica dobra da privedete kraju dosta toga što je započeto u februaru. Jedan prijatan glas će vas iznenaditi, pa će vam i podrška jednog Lava veoma značiti. Kad je ljubav u pitanju, moguća su lepa dešavanja. Neko vam pokreće emocije od kojih baš dugo bežite. Uživaćete u druženju, ali i ljubavi. Zauzeti, lepi trenuci i druženja sa prijateljima sa partnerom. Može vam se neko od porodice mešati u odnos, pa tu postavite jasne granice i suprotstavite se tuđem uticaju. Dobro se osećate.

 

Blizanci: Dinamična nedelja koja će biti puna izazova. Tako će vam aktivno početi mart, ipak bićete zadovoljni svojim radom i nagrada neće izostati. Bez bitnih dešavanja što se tiče emotivnih odnosa. Sam kraj nedelje donosi zanimljivo poznanstvo, ako ste slobodni pripadnik znaka. Zauzeti, manje nesuglasice se mogu javiti sa partnerom oko ispunjavanja obaveza i dogovora. Moguće su lakše prehlade i manji problemi sa bolom u leđima. Pokušajte da više odmarate i posetite lekara.

 

Rak: Mogućnost lepih promena na poslovnom polju i bolje finansije uslediće tokom ove sedmice. Osobe koje se bave edukacijom ili sarađuju na neki način sa inostranstvom doživeće prosperitet. Lepa nedelja za ljubav i emocije uopšteno. Neko ko ne živi blizu vas rasplamsaće stari plamen. Obećavajuće poznanstvo na daljem putu kod nekih pripadnika znaka. Kada je reč o zauzetima, trebalo bi da budu iskreni i otvoreno razgovaraju sa partnerom. Mogući problemi sa cirkulacijom i bolom u nogama.

 

Lav: Sve teče po planu, zadovoljni ste kako se odvijaju vaše aktivnosti i što je najvažnije sve ćete završiti u roku. Manje nesuglasice su moguće sa saradnicima, samo ostanite smireni. Takođe, odlična je nedelja za kredite i pozajmice bilo koje vrste. Bez bitnih promena na emotivnom planu. Može se dogoditi da se upustite u avanture. Pojačane su strasti kod vas, pa odaberite tip odnosa koji želite. Samo nemojte zavlačiti nikoga. Zauzeti mogu podići odnos na viši nivo. Jačajte imunitet.

 

Devica: Nove mogućnosti poslovne se otvaraju, ali će uslediti i dobri dogovori i lepa dešavanja generalno na polju karijere i uspeha. Može doći do nerazumevanja sa nadređenima, ali ćete sve prevazići ako budete igrali otvorenih karata. Aspektovano je bitno poznanstvo na ljubavnom planu, ako ste slobodni. Jedna Škorpija može vam pomutiti um. Zauzeti, manje razmirice sa partnerom. pa budite strpljivi. Moguća pojava hroničnih zdravstvenih problema, ali suštinski bez većih tegoba.

 

 

Vaga: Ako je bilo blokada i stagnacije na radnom mestu, sad dolazi povoljniji period za vas. Bićete aktivni i situacija se popravlja. Pripazite samo na prekomernu potrošnju novca i na nepromišljene investicije. Sve proverite dobro više puta ako treba. Nije period za ulazak u nove emotivne veze, ali neko iz vašeg radnog okruženja može da vam privuče pažnju. Flertovaćete i biti zanosni. Zauzeti mogu imati osećaj melanholije. Ipak, fizički se dobro osećate, pripazite na oscilacije pritiska.

 

Škorpija: Radne aktivnosti obavljaćete sa lakoćom. Rezultati su tu, a može vam biti data povišica ili unapređenje. Takođe, svima koji se bave trgovinom sjajna nedelja I na polju ljubavi veoma prijatna dešavanja. Ako se niste zaljubili, otvara se mogućnost da vam se ljubav desi i to potpuno neočekivano, možda i sa osobom s kojom vam to deluje nemoguće. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Konačno ste postigli jedan sklad i harmoniju u odnosu. Manji problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

 

Strelac: Bez većih promena u ovoj sedmici, ali svi koji se bave privatnim poslom mogu ostvariti odličnu zaradu ili sklopiti neki plodonosan dogovor. Finansije su kod vas vrlo u porastu. Avanture su moguće, kada je reč o emotivnim odnosima. Slobodnima nema nekih ozbiljnijih emocija na vidiku, barem ne do sredine marta. Zauzeti, više razumevanja i bliskosti partner očekuje od vas. Pazite da ne budete grubi i hladni u odnosu.  Bez većih tegoba kada je zdravstveno stanje u pitanju.

 

Jarac: Odlična nedelja za realizaciju vaših ideja. Planovi idu potpuno uzlaznom putanjom, pa ćete vrlo brzo biti zadovoljni postignutim. Ako čekate neki glas o razrešenju nekog pravnog pitanja, evo stižu vam lepe vesti. Nije nedelja za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Ubrzo vas ljubav očekuje, tako da nemojte srljati i donositi ishitrene odluke. Zauzeti, kod vas u odnosu mogu se javiti manje teškoće u komunikaciji. Oni u braku neka izbegavaju ljubomorne scene. Digestivni trakt osetljiv.

 

Vodolija: Ako je bilo blokada i otežanja sada se mnoge stvari pokreću. Poslušajte savet jednog Bika i budite sigurni da nećete pogrešiti. Jedina stvar koja vam je sada potrebna, da biste ostvarili uspeh, jeste strpljenje. Ako se niste zaljubili, sada je pravi trenutak za to. Poguraće vas i univerzum, pa će vam neko staviti do znanja da mu se sviđate. Od tog trenutka sve je na vama. Zauzeti bi trebalo da se pozabave monotonijom u svom odnosu. Puni ste energije, pa ćete biti poletni.

 

Ribe: Sjajna nedelja za vas, kada je posao u pitanju. Pozitivna dešavanja koja će biti praćena boljim finansijama tek predstoje. Na ljubavnom segmentu života javiće se mogućnost ulaska u avanture. Ne očajavajte, jer je  ozbiljna ljubav na pomolu. Možda čak i taj odnos preraste u nešto konkretnije, stabilnije. Nemojte ništa siliti i zahtevati brzi rasplet. Zauzeti, bez većih promena u odnosu. Pojačana nervoza se može javiti. Radite na imunitetu i pazite na ishranu i aktivnost.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar