Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima blokirane FINANSIJE, Lavovima jedno poznanstvo MENJA ŽIVOT, a evo koji znak ima idealnu nedelju za LJUBAV

25.02.2024. 11:00 12:42
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 25. februara do 2. marta.

OVAN — Odlična i dinamična nedelja je pred vama. Bolja saradnja sa saradnicima doneće i nove mogućnosti na radnom mestu, u vidu boljih finansija. Moguće su promene nabolje, ali morate poslušati savete starijih od vas. Dosta druženja i lepih dešavanja naglašeno je na polju ljubavi. Neko vam pokreće emocije, a to može biti uvertira u prelepu romantičnu vezu. Slušajte svoju intuiciju. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili potomstva, partner vas obasipa pažnjom. Više odmora i sna.

 

BIK — Možete da odahnete, kockice su vam se poklopile i sada je vreme da uživate u plodovima svog rada. Ostvarenje planova na polju karijere, doći će do napretka ili novi poslovnih ponuda, prihvatite onu koja je najbolje plaćena. Manje nesuglasice sa saradnicima su moguće, ali ćete to prevazići iskrenim razgovorom. Flert sa osobom sa posla je moguć, samo pazite da ne budete na meti tračeva, ako je ta osoba zauzeta. Zauzeti, manje trzavice koje brzo prolaze. Dobro se osećate.

 

BLIZANCI — Aktivna nedelja, u kojoj treba da se posvetite sebi i svom progresu. Biće vam prijatnije na radnom mestu. Međutim, manje blokade su moguće kroz polje finansija, ali imaćete snage i volje da, ako i dođe do nezadovoljstva, to prevaziđete. Promene su moguće. Svi koji posluju sa inostranstvom ili žele dodatnu edukaciju, idealan period. Uživaćete ili planirati lepa putovanja. Neki mogu ući u emotivnu vezu. Raspoloženje vam se popravlja. Mogući problemi sa koštanim sistemom.

 

RAK — Na poslu ste zadovoljni radom, fokusirajte se maksimalno na svoje zadatke i obaveze. Jedino tako ćete uspeti da izbegnete nepotrebne i besciljne rasprave. Pojačane strasti i mogućnost ulaska u neku avanturu. Savetujem da dobro razmislite kakav tip odnosa vam je potreban. Nemojte da iz svega izađete povređeni i razočarani. Nekad je bolje biti sam. Partner može biti neraspoložen, ako ste zauzeti, pa bi bilo idealno da mu budete podrška. Nervoza je moguća kod ženskih pripadnika znaka.

 

LAV — Ako je bilo blokada, mnoge stvari kreću ka boljem. Budite uporni i zasijaćete punim sjajem, jednostavno morate shvatiti da vam je potrebno vreme kako biste došli do cilja. Vreme kada se i ljubavno polje pokreće kod slobodnih. Lepo poznanstvo može promeniti vaš život. Ipak, i tu je potrebno da budete strpljivi i da gradite odnos lagano. Ne očekujte prevelike stvari na početku veze i dajte vremena i sebi i drugoj strani. Zauzeti, izbegavajte tajne veze. Radite na relaksaciji.

 

DEVICA — Usmereni ste ka poslu i obavezama, pa će uslediti dosta dinamična sedmica kod vas. Poslovi se pokreću i priliv novca dolazi, ali ga pametno iskoristite i investirajte. Suzdržite se od nepromišljenih kupovina ili pozajmljivanja novca drugima. Nije period za to. Takođe, nije period za ulazak u nove emotivne veze, ukoliko ste slobodni. Neko iz vašeg okruženja vam može privući pažnju, pa tu „plešite” i flertujte sa dozom zadrške. Zauzeti, radite na odnosu. Pojava hroničnih tegoba.

 

 

VAGA — Sada se pokrenite i uspeh je zagarantovano tu. Posao vam donosi dodatnu energiju i radost, prosto vam ništa neće biti teško. Ipak, nemojte dozvoliti da radite za više osoba i da drugi koriste vašu marljivost. Više izlazaka sledi, pa će to biti jedna uzbudljiva nedelja po pitanju emotivnih odnosa. Ako niste u vezi, radite na aktivaciji tog polja i prihvatite poziv na dejt. Ne plašite se emocija. Zauzeti, birajte reči i imajte razumevanja. Oprez na pad imuniteta i krvni pritisak.

 

ŠKORPIJA — Na poslovnom planu dosta povoljnosti. Vama fokus može biti na rešavanju bitnih stvari po pitanju karijere. Promene su moguće i kroz finansije, samo je važno da sad postavite prioritete i jasne ciljeve. Svi koji se bave privatnim poslom biće aktivni i imaće dosta obaveza. Po pitanju ljubavi, mnogi su zaljubljeni, a oni koji nisu, ući će u pogodan period za to. Biće avantura, strasti, ali i prekida veza. Zauzeti, moguće je podizanje veze na viši nivo. Oprez na lakše povrede i prelome.

 

STRELAC — Odlična nedelja za vas kad su poslovni odnosi u pitanju. Mnoge stvari će vam sada postati jasnije i moći ćete da napravite pravi izbor. Nove ideje i mogućnosti su pred vama i zatražite pomoć, ako vam je potrebna. Vreme je da se pokrenete i polako krenete ka realizaciji, jer uspeh tek predstoji. Nova iznenadna poznanstva u izlascima su moguća. Jedan kraći put ili izlet vam može biti od značaja. Zauzeti, bolja komunikacija i stabilniji odnos u domu. Dobro se osećate, unosite vitamine.

 

JARAC — Razmišljate o promenama, a sve vaše misli usmerene su ka pokretanju nekog projekta. Takođe, muči vas i pitanje funkcionalonsti sopstvenog biznisa, ako ga imate ili planirate da pokrenete. Najbolje bi bilo da, ako možete, donošenje svih odluka odložite. Vreme je da dobro razmislite o svemu. Slobodni, više se fokusirajte na ljubav, jer zbog svoje mrzovolje možete propustiti zaista divnu priliku za ljubav. Zauzeti, može doći do nerazumevanja, jer partner očekuje više pažnje. Nesanica.

 

VODOLIJA — Dobar početak radne nedelje, idealne su okolnosti za pravljenje planova. Realizacija davnih ideja i zamisli je nikad bliža. Može se reći da vaše vreme tokom ove sedmice dolazi. Sada ostanite dosledni svojim stavovima i nakupite dovoljno energije za naredne poteze. Na emotivnom polju su moguće tajne veze ili povlačenje u sebe. Ako ste u braku, postoji mogućnost da ćete partnera uhvatiti u laži, pružite mu priliku da objasni šta se dogodilo. Zdravstveno - oprez na krvni pritisak.

 

RIBE — Imaćete podršku bliskih ljudi i ostvarenje želja na mnogim poljima je tu. Svi koji se bave komunikacijom, medijima ili na neki način javnošću, imaće uspeha,. Zvezde su vam naklonjene i sledi prosperitet vrlo brzo. Idealna nedelja da se približite nekome do koga vam je stalo i da pokažete te emocije koje krijete kao zmija noge. Zauzeti, ostvarujte vaše želje sa voljenom osobom. Igrajte igre na sreću, jer je iznenadni dobitak vrlo moguć. Javiće se problemi sa koštanim sistemom.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar