Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Device uleću u KEŠ, Vage se prepuštaju STRASTIMA, a evo koga muči LJUBOMORA

21.01.2024. 11:30 15:19
Piše:
Foto: pixabay.com/ PNG free/ dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 21. do 27. januara.

OVAN — Možete malo da odahnete od svega što vas je opterećivalo u prethodnom periodu. Mislite o poslu, ali o rezultatima svog rada, zaključićete da imate razloga da budete ponosni i ispunjeni. Povećana potrošnja novca, pa budite oprezni. Lepa dešavanja na polju ljubavi. Slobodnim pripadnicim znaka se otvara mogućnost poznanstva sa osobom koja živi daleko. Zauzeti, uživaćete u društvu i planovima voljene osobe. Mogući problemi sa koštanim sistemom i pojava hroničnih zdravstvenih tegoba.

 

BIK — Bez bitnih promena na poslovnom planu sve do kraja nedelje, ali svakako je važno da pronađete fokus i svu svoju energiju usmerite ka tome. Značajni noviteti su na korak od vas, pa otvorite svoj um, jer lepe stvari stižu. Finansije dobre i stabilne. Mogućnost flerta i avantura na ljubavnom planu. Nije pogodan period za ulazak u ozbiljnije emotivne veze. Zauzeti, doći će do manjih nesuglasica u komunikaciji, ali svakako solidna nedelja. Tegobe sa krvnim pritiskom i cirkulacijom.

 

BLIZANCI — Odvažićete se na neke korake koji će vam kasnije doneti dobru zaradu, a možda čak i bolje funkcije na radnom mestu kroz neki naredni period. Kada je ljubav u pitanju, kod slobodnih pripadnika znaka, realizovaće se dobra komunikacija sa zanimljivim osobama suprotnog pola. Zauzeti, manje blokade u odnosu su moguće. Pokušajte da ih prevaziđete uz dobar razgovor i maksimalnu iskrenost. Takođe, imajte u vidu i to da partner može biti pomalo napet. Radite na jačanju imuniteta.

 

RAK — Dobra nedelja da ostvarite svoje zamisli, ali morate biti istrajni. Ako je bilo zastoja oko finansija, posebno oko nekih pozajmica, situacija se popravlja i zadovoljstvo neće izostati. Bez bitnih promena u ljubavi. Obratite pažnju na osobe iz svog okruženja, možda se nekome koga dugo poznajte sviđate. Zauzeti, moguće je prolazno nezadovoljstvo u odnosu. Otvoreno razgovarajte o svojim nedoumicama. Bolovi u donjim ekstremitetima. Budite aktivniji. Oprez od virusa i prehlada.

 

LAV — Aktivni i dinamični dani su pred vama. Moguće su promene u načinu rada ili pokretanje nekog novog biznisa ili projekta. Imaćete posla, ali i dobrih prihoda. Pažljivo sa novcem koji pozajmljujete drugima. Očekujte prijatan glas i izlive nežnosti, ako ste slobodni. Neko će se zaista potruditi da vas osvoji, a vaše je da se prepustite. Zauzeti, voljena osoba očekuje više vremena i pažnje. Moguć je pad energije. Više odmarajte i radite na sebi. Ako treba, posetite lekara.

 

DEVICA — Vreme je da se opustite, jer vam nagrada za uloženi trud stiže vrlo brzo. Moguć je nenadani dobitak koji će vam pomoći da rešite finansijske probleme. U ljubavnom segmentu života zanimljiv period. Bićete šarmantni i dobri raspoloženi, pa je moguć i ulazak u vezu ili avanturu. Odaberite tip odnosa koji vam više prija. Zauzeti, sledi planiranje zajedničke budućnosti i prijatna dešavanja. Rasprave zbog ljubomore su moguće, ali sve se brzo rešava. Oprez na virusne infekcije.

 

VAGA — Svi koji se bave privatnim poslom imaće prosperiteta u narednoj nedelji. Svakako uspešna sedmica u kojoj će vam se otvoriti brojne mogućnosti. Doći će do perspektivnih sastanaka, kao i realizacije planova. Osoba na kraćem putu ili iz vašeg okruženja očekuje vaš poziv. Veoma ste joj privlačni, pa se prepustite strastima. Zauzeti, fokus vam je na domu i realizaciji ličnih ciljeva. Pojava hroničnih tegoba je moguća, ukoliko imate kardiovaskularnih smetnji. Posetite stomatologa.

 

ŠKORPIJA — Odlična nedelja za realizaciju planova. Bićete aktivni i mogućnost promena u načinu rada predstoji, kao i kod mnogih. Svakako, jedna prosperitetna sedmica je pred vama. Slobodnim pripadnicima znaka uslediće pozitivni događaji, ali je potrebno da budete samo malo strpljivi. Zauzeti, uživajte u ovoj nedelji. Partner i vi ste izgradili jedan sjajan odnos, na kome svako može samo da vam pozavidi. Moguća lepa vest od ženskog člana porodice. Blagi oprez na koštani sistem i bolove u leđima.

 

STRELAC — Dosta novih ideja će vam padati na pamet i većina njih je sjajna, samo precizno razradite plan. Neki mogu započeti i paralelne poslove. Većeg priliva novca će biti, ali ipak budite oprezni kad su kupovine u pitanju i racionalno idite u šoping. Slobodni, uživaćete u lepim emocijama. Neko će vam pokloniti pažnju. Kod zauzetih se mogu javiti neke sumnje i ljubomora, ali je najbolje da razgovarate sa voljenom osobom. Sve će to biti prolaznog karaktera. Obratite pažnju na ishranu.

 

JARAC — Puni ste energije za nove početke. Jedno rasterećenje će uslediti kroz posao i vi ćete se osetiti bolje. Uskoro, ako je bilo problema i kočnica, polje posla, ali i finansija se otvara. Tako vam i predstoje veći prilivi novca, ali morate prepoznati dobru priliku. Nemojte davati novac na zajam u ovoj nedelji. Moguće su prolazne romanse. Slobodni, uskoro možete očekivati da će doći neko ko će vas zainteresovati. Zauzeti, nemojte opterećivati partnera nebitnim stvarima. Zdravlje dobro.

 

VODOLIJA — Dobro razmislite o narednim koracima i spremite se za dane koji slede, biće vrlo turbulentni. Mnogi će menjati načine poslovanja. Sada je potrebno da napravite dobru strategiju. Finansije stabilne. Odlična nedelja za ljubav. Ako ste slobodni, razmislite šta tačno želite. Jedno je sigurno, u narednom vremenskom periodu imaćete topline i divnih emocija. Moguć je ulazak u tajne veze kod zauzetih. Dobro se osećate, kontrolišite nervozu i radite na stabilizaciji promena raspoloženja.

 

RIBE — Veoma uspešna nedelja. Rasterećenje na jednom poslovnom aspektu će uslediti i stižu bolje finansije. Bićete puni energije i elana za rad, pa je samim tim i nagrada tu. Poslušajte savet jedne Škorpije, kada je posao u pitanju. Kod slobodnih pripadnika znaka su aspektovana druženja i flertovi, a jedan od tih odnosa ima potencijal da ubrzo preraste u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, doći će do zajedničkih kvalitetnih izlazaka i okružiće vas dobra energija. Problemi sa sinusima.

 

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar