Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci ulaze u TAJNE VEZE, Lavovi ulažu u RENOVIRANJE NEKRETNINA, a evo koji znak treba da pripazi kome se poverava

12.01.2024. 11:00 18:44
Piše:
Foto: pixabay.com

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 14. do 20. januara.

Ovan: Puni ste energije, samo obratite pažnju na manje nesuglasice sa saradnicima. Zadovoljstvo svakako neće izostati ako se fokusirate na svoju karijeru i lične, individualne uspehe. Na polju ljubavi partner može biti pomalo nervozan i drzak, pa imajte strpljenja, ali u granicama, naravno. Lepi trenuci slobodnim pripadnicima znaka. Moguće je neko lepo poznanstvo i avantura. Kada je zdravlje u pitanju, blagi oprez na hronične zdravstvene tegobe i probleme sa koštanim sistemom.

 

Bik: Svi koji se bavite privatnim poslom imaćete uspeha. Takođe, biće tu i većeg priliva novca. Svakako aktivna nedelja koja donosi prosperitet. Ukoliko ste u nekvalitetnoj vezi, može lako doći do raskida. Takav ishod je i bolji po vas, jer bi vas svaka dublja emocija odvela u veću povređenost. Zauzeti, uslediće magični i strastveni trenuci s partnerom. Konačno je to jedan zdrav i iskren odnos. Mogu se javiti problemi s pritiskom i venskom cirkulacijom, kad je zdravlje u pitanju.

 

Blizanci: Nema bitnih dešavanja na poslovnom planu. Vreme je da donesete bitne odluke, ali samo smireno to treba da učinite. Dobro promislite o svemu. Lepa dešavanja u ljubavi. Nekima sledi ulazak u avanture, drugima mogućnost ulaska u tajne veze. Generalno, jedna lepršava nedelja i veoma intenzivna kada su emocije u pitanju. Zauzeti, uživajte i dajte podršku voljenoj osobi. Moguće manje nesuglasice. Dobro se osećate, ali pad energije je moguć kod nekih pripadnika ovog znaka i podznaka.

 

Rak: Puni ste energije. Vreme je da menjate stvari koje vas ne čine srećnim. Na poslovnom polju su moguće promene nabolje. Izbegavajte nesuglasice sa saradnicima i nemojte isterivati pravdu. Na emotivnom polju neki pripadnici ovog znaka i podznaka mogu upoznati zanimljivu osobu. Savet je da ne forsirate odnos, već da pustite da stvari idu svojim tokom. Zauzeti, radite na boljoj komunikaciji i razumevanju. Možete dobiti vest o prinovi. Pojava hroničnih tegoba i blažih infekcija.

 

Lav: Vraćaju vam se pozitivne misli. Možete očekivati podršku najbližih. Ulagaćete u renoviranje bilo stambenog, bilo poslovnog prostora. Iskrsnuće vam jedna zanimljiva poslovna ponuda, prihvatite je. Slobodni, nije period za započinjanje ozbiljnih emotivnih veza. Strpite se do onog pravog što vas čeka i što je veoma blizu. U drugoj polovini nedelje svi koji ste u vezi ili braku očekujte prijatna dešavanja. Na trenutke ćete osećati malaksalost, ako bude trajala duže, posetite lekara.

 

Devica: Pred vama je divan period i možete da odahnete, ako je bilo problema. Prate vas pozitivna energija i euforija, pa iskoristite takve aspekte na nebu. Na poslovnom polju sve teče po planu. Finansije su dobre i imaćete dodatnu motivaciju kada vam neko od nadređenih bude uputio pohvale. Slobodnim predstoje zabavna druženja i ostvarenje želja na polju emocija. Zauzeti, uživaćete u zajedničkom planiranju, partner će vas izvesti na lepo mesto. Mogući problemi sa krvnim i očnim pritiskom.

 

Vaga: Lepo ste raspoloženi i drugi to vrlo primećuju. Možda ćete razmišljati o preseljenju ili promeni mesta boravka, ali sačekajte još samo malo, kako bi ta odluka bila u potpunosti ispravna. Slobodni će pleniti šarmom i aspektovana vam je veoma dobra komunikacija sa suprotnim polom. Javiće se i mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Pojačane strasti, ali i dinamičan odnos sa voljenom osobom, jer ćete zajedno eksperimentisati. Kada je o zdravlju reč, obratite pažnju na digestivni trakt i vid.

 

Škorpija: Ova nedelja će vam dodatno pojačati energiju, pa se pripremite za divne promene. Sigurno je da zadovoljstvo na poslovnom planu neće izostati. Kockice su se napokon poklopile i doći će do uspeha. Slobodnim se može dogoditi obnova neke prekinute emotivne veze. Zauzeti bi trebalo da se odvaže i porazgovaraju o nekim značajnim planovima za budućnost. Pripazite kome se poveravate, možda vam ne žele svi dobro. Kad je zdravlje u pitanju, mogu se javiti problemi sa cirkulacijom i želucem.

 

Strelac: Na udaru će biti porodični odnosi. Neko od ukućana ne razume vaše ideje i odbija svaki vid razmene mišljenja. Povucite se i sačekajte mirnije aspekte na nebu. Na poslu stižu novi zahtevi, ali i novi počeci. Opravdaćete nečije poverenje, a finansije će biti znatno bolje. Slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja ili na nekim mestima koje svakodnevno posećuju. Zauzeti, pokažite razumevanje, sada je vreme da se vi žrtvujete. Pazite na mokraćne kanale i infekcije očiju.

 

Jarac: Vraća vam se koncentracija, pa ćete biti fokusirani na svoj rad koji je konačno počeo da donosi prave rezultate. Naplatite svoje znanje i veštine, jer je odlična nedelja za povišice. Možda ćete poželeti da menjate nešto na poslu, ali nije trenutak za to. Na emotivnom polju slobodni mogu očekivati poneki flert, ali ne i ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Zauzetim će uslediti divni i perspektivni dani sa voljenom osobom. Kad je zdravlje u pitanju, mogući problemi sa koštanim sistemom.

 

Vodolija: Na polju posla doći će do pozitivnih dešavanja. Vi odlično znate šta radite i svaki vaš korak je dobro unapred isplaniran. Bićete aktivni i rešavati mnoge stvari koje niste dosad. Može se javiti ljubomora kod kolega. Akcenat vam je na domu i porodici u ovoj sedmici. Svi zauzeti posvetiće se partneru i odnosu koji zaista vredi. Može doći do začeća. Slobodni, vi ćete imati veoma zanimljive susrete i izlaske, a među udvaračima možda je baš ta prava osoba. Mogući problemi sa stomakom.

 

Ribe: Svima koji sarađuju sa inostranstvom ili rade sa strancima idealna nedelja za uspeh, neko će prepoznati vaš potencija. Može vam biti ponuđen i neki dodatni posao ili projekat, ali jedno je sigurno - pred vama su veoma uspešni dani. Nagrada za trud neće izostati i priliv novca će vrlo brzo uslediti. Dosta srećnih okolnosti i mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja ne živi blizu vas. Zauzeti, divni planovi usmereni ka budućnosti s partnerom. Blagi oprez od prehlada i upale grla.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar