Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima se sprema PRELEPO IZNENAĐENJE, Rakovi ulaze u PERSPEKTIVNU VEZU, a evo koji znak ima podršku ŠEFOVA I KOLEGA

10.12.2023. 11:00 12:27
Piše:
Foto: pixabay.com

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 10. do 16. oktobra.

Ovan — Dinamična radna nedelja u kojoj će biti dosta aktivnosti, ali i zadovoljstava. Blagi oprez početkom nedelje da ne dođe do manjih sukoba sa saradnicima. Bez većih promena na ljubavnom planu. Polovina nedelje donosi mogućnost ulaska u avanture i pojačane strasti. Pustite mašti na volju! Kod zauzetih se može javiti nezadovoljstvo kada su u pitanju dogovori i obećanja. Otvoreno recite partneru šta vam smeta i zahtevajte da poštuje rečeno. Kada je zdravlje u pitanju, virusne infekcije.

 

Bik — Pozitivna dešavanja na poslovnom planu, koja vas mogu veoma inspirisati i naterati da se još više posvetite ciljevima. Krajem nedelje, ako je bilo turbulencija na radnom mestu, situacija se popravlja. Opustite se malo. Mogućnost lepih dešavanja krajem sedmice u ljubavi. Zanimljivo poznanstvo ili razgovor vam može popraviti raspoloženje. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Možda vam se sprema prelepo iznenađenje. Obratite pažnju na digestivni trakt i generalno na stomak.

 

Blizanci — Bolja situacija na radnom mestu. Krajem nedelje je moguć i priliv novca, pa će se finansije poboljšati. Prijaće vam kako vas nadređeni tretiraju i doživljavaju, uslediće i pohvale. Bez bitnih događaja u ljubavi, ali neki mogu očekivati preokret kada su klimavi odnosi u pitanju. Ta osoba može ili poželeti da radi na odnosu ili ga prekinuti. Zauzeti, partneru posvetite vreme i svaki slobodni trenutak, nemojte biti sebični i neobzirni. Ako je bilo problema sa zdravljem, prestaće.

 

Rak — Od polovine nedelje pratiće vas bolja, pokretačka energija. Možete imati više posla ili više aktivnosti, ali, ne brinite, imaćete toliko elana da ćete postići i ono zadato, a i više od toga. Kada je o ljubavi reč, doći će do nekog pomaka i lepih dešavanja. Uživajte u prijatnom društvu suprotnog pola. Ako niste, ubrzo možete ući u kvalitetnu i perspektivnu emotivnu vezu. Zauzeti, manje nesuglasice su moguće, ali brzo ih prevazilazite dobrom komunikacijom. Obratite pažnju na cirkulaciju.

 

Lav — Uz malo napornog rada i truda predstoji vam pravi uspeh. Očekujte i da finansije krenu nabolje, ako je bilo problema. Ako niste zaljubljeni, vreme je da se pokrenete i poradite malo na svojim emocijama. Nekim pripadnicima znaka javiće se mogućnost ulaska u avanturu, razmislite da li želite takav odnos. Ako ste sigurni šta vam treba, prepustite se i uživajte. Zauzeti, lepi trenuci u domu, samo partner može biti pomalo nervozan. Mogući problemi sa koštanim sistemom.

 

Devica — Odlična nedelja za nove ideje i mogućnost kraćeg puta. Takođe, otvara se put i ka manjim promenama vezanim za polje karijere i nekog poslovnog napretka. Finansije su kod vas ove nedelje dobre. Ako ste slobodni, kraj nedelje i period koji tek dolazi donosi zanimljive trenutke na ovom polju. Zauzeti, bez većih promena, samo je moguć nedostatak strasti. Kada su porodični odnosi u pitanju, potegnuće se neko pravno pitanje ili problem vezan za nekretnine. Radite na imunitetu.

 

Vaga — Biće dobrih trenutaka i dodatne motivacije na vašem poslu. Puni ste ideja i odličan prosperitetan period za osobe koji se bave komunikativnim i edukativnim poslovima. Svakako, novca će biti i od kraja nedelje videćete prave rezultate svog rada. Imate podršku i šefova i kolega. Družite se, planirajte lepo vreme i radite na optimizmu. Ako ste slobodni, može vam se dogoditi da upoznate veoma zanimljivu osobu. Zauzeti, planirate put sa partnerom i uživaćete. Blagi oprez na ishranu.

 

Škorpija — Bićete zadovoljni i stimulisani radom. Ako je dolazilo do nezadovoljstva i prepreka, situacija se popravlja. Izbegavajte preteranu potrošnju novca, posebno kada je reč o električnim uređajima, jer se može dogoditi da ne budu ispravni. U ljubavi sam kraj nedelje donosi uzubuđenja i flertove. Uživaćete u dobroj energiji i pažnji suprotnog pola. Bićete otvoreni za nove ljude i emocije. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze i bilo kakva koketiranja. Oprez na stomačne viruse.

 

Strelac — Imate energije za nove poduhvate i bićete pod pritiskom velikih obaveza. Planirajte da predstojeći period posvetite radu, ali bitno je samo da budete odlučni i fokusirani. Finansije su kod vas dobre. Manje nezadovoljstvo u ljubavi će se javiti, kao i želja da se osamite i preispitate svoja osećanja. Zauzetima se može dogoditi da ih misli vraćaju u prošlost. Nemojte to raditi ni sebi, ni partneru. Usmerite se na svoj odnos. Više odmora i kvalitetnog sna će vam prijati.

 

Jarac — Razmišljate o promenama i velika radost vam predstoji na polju posla. Ako dođe do bilo kakvih noviteta, imaćete podršku uticajnih ljudi. Samo malo više strpljenja imajte kada su u pitanju finansije. Nije vreme da tražite povišicu. Ako ste slobodni, polako dolazi vreme kada će neko zagrejati vaše srce i probuditi emocije. Neki mogu sedeti i na dve stolice, presudite sami i napravite pravu odluku. Pojačana uzrmirenost na trenutke. Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba.

 

Vodolija — Veoma ste aktivni, pa će se to odraziti na vaše polje karijere. Možete da odahnete i ako vas želja za promenama ne prolazi. Polako će sve doći na svoje mesto u ljubavi i vi ćete se zaljubiti. Uradite dobre stvari za sebe kada je reč o svakodnevici i vašoj rutini. Savet je da se više družite, prihvatite izazove i ne sputavate svoju prirodu. Zauzeti, uslediće planiranje zajedničkog života i lepi trenuci sa partnerom. Oprez od oscilacija u krvnom pritisku, ali i jakih glavobolja.

 

Ribe — Produktivan period, kada ste vi u pitanju. Razmišljaćete o narednim potezima i krajem nedelje bitne odluke koje donesete mogu biti prave. Blagi oprez od manjih nesuglasica vezanih za polje karijere. Konačno vam se otvaraju nove mogućnosti. Istina i iskrenost će dominirati u svim odnosima. Slobodni, sledi vam ostvarenje želja i mogućnost da vam se neko javi ko nije blizu vas, a koga dugo priželjkujete. Zauzeti, prelepe emocije vladaju. Dobro se osećate. Radite na fizičkoj aktivnosti.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar