Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovima se svi LJUBAVNI planovi OSTVARUJU, Blizanci slušaju SAVET Škorpije,  a evo koji znak očekuje IZNENADNI  IZDATAK

03.12.2023. 11:00 14:56
Piše:
Foto: Pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 3. do 9. decembra

Ovan — Ostvarićete svoje ambicije kroz poslovni segment. Neki će razmišljati o dodatnoj edukaciji, pogotovo o kursevima koji su u vezi sa zanatom ili marketingom. Svi koji posluju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet ili potpisivanje nekih dokumenata. U ljubavi se vaši planovi i želje realizuju! Ako se niste zaljubili, opustite se i slušajte srce. Zauzeti, pred vama su lepi planovi za budućnost i proširenje porodice. Dobro se osećate. Mogući problemi sa bolom u nogama.

Bik — Lepa dešavanja na polju posla. Mnoge stvari se pokreću nabolje, vi ste uhvatili zalet i sada nema stajanja. Bićete zadovoljni finansijama i načinom na koji raspolažete njima. Izbegavajte sukobe sa saradnicima krajem nedelje. Bez bitnih dešavanja na polju ljubavi. Moguća su poznanstva i simpatije u vašem radnom okruženju. Zauzeti, bez promena u odnosu sa partnerom, samo savetujem da kontrolišete ljubomoru. Nemojte preterivati! Oprez na alergije i stomačne viruse.

Blizanci — Odlična nedelja za partnerske poslove, samo što će neki morati da izbegavaju sukobe i preuranjene reakcije. Razmislite dobro pre nego donesete bilo kakve bitne odluke. Može vam biti od koristi savet jedne Škorpije. Spustite gard i poslušajte je. Na polju ljubavi sledi dosta uzbuđenja. Neki mogu „izgubiti glavu” za osobom koju već poznaju. Doći će do lepih emocija. Zauzeti, oprez u komunikaciji sa partnerom. Više strpljenja pokažite i sve će biti kako treba. Pazite se prehlada.

Rak — Dosta poslovnih obaveza i angažovanja na radnom mestu, ali biće i solidnih rezultata. Ako je bilo problema sa nadređenima, situacija se stabilizuje. Ako ste slobodni, može se dogoditi da dobijete neke „vruće” ponude, pa ako vam takva vrsta odnosa bude prijala, prepustite se strastima. Zauzeti, lep odnos sa voljenom osobom. Kod porodičnih relacija su mogući nesporazumi i malo ozbiljnije razmirice. Ne brinite, brzo će se sve rešiti. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Lav — Mnoge dileme ćete rešiti u nedelji koja je pred vama. Ova sedmica donosi dobru energiju, pa bi trebalo da iskoristite te benefite. Generalno gledano, veoma ste zadovoljni svojim učinkom. Ipak, potrebna vam je potvrda vašeg rada. Ne brinite, uskoro se i finansije popravljaju. Pozitivna dešavanja slobodnim pripadnicima znaka. Bićete lepo raspoloženi i spremni za druženja sa osobama suprotnog pola. Ako ste zauzeti, partner vam je u svemu potpuna podrška. Blagi oprez na pritisak.

Devica — Ova nedelja neće doneti bitne promene na polju karijere. Bićete ponosni na dosad postignuto, budite skromni. Ako želite nešto da menjate na poslu, nije period za to. Finansije su dobre, neko vam može tražiti finansijsku pomoć. Zauzeti bi trebalo da obrate pažnju na komunikaciju sa partnerom. Pokušajte na lep način da izrazite svoje želje. Slobodnima se smeši flert sa kolegom ili nekim preko posla. Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih problema. Oprez na digestivni trakt.

Vaga — Polako se kod vas situacija na polju posla stabilizuje i ono što se ove nedelje bude odigralo, biće u vašu korist. Obuzeće vas neka neobjašnjiva snaga, dobićete elan i potrebnu energiju za sve što želite da savladate. U ljubavi vas očekuju sjajne vesti i događaji od kojih ćete „procvetati”. Lep period za one koji su slobodni. Neko ko ne živi blizu vas pokrenuće vaše emocije. Zauzeti, uživate u društvu voljene osobe, ali i u zajedničkim aktivnostima. Moguća je pojačana nervoza.

Škorpija — Odličan period za poslovne poduhvate svake vrste. Zvezde vam sad otvaraju puteve koji su dugo bili pod blokadom. Bićete zadovoljni reakcijama okoline ili saradnika, a sve to uticaće na neki način i na vašu zaradu. Savetujem da budete pažljivi i ne rasipate novac. Kada su emocije u pitanju, spremite se za uzbudljive događaje od samog kraja nedelje. Zauzeti, izbegavajte neosnovane nesuglasice. Ako do njih i dođe, sve probleme rešite na miran i fin način. Jačajte imunitet.

Strelac — U ovoj nedelji ćete briljirati na polju karijere. Uslediće trenuci vašeg potpunog zadovoljstva i realizovaćete ideje na koje ste već dugo fokusirani. Energije imate, samo budite obazrivi kada je komunikacija u pitanju. Na ljubavnom planu, slobodnima će se iznenada pojaviti sudbinska, iskrena i prava ljubav. Zgrabite svoju priliku! Zauzeti pripadnici ovog znaka i podznaka mogu očekivati turbulencije u odnosu, kada su odanost i poverenje u pitanju. Priuštite sebi više odmora,

Jarac — Razmišljate o promenama, a sve vaše misli usmerene su ka pokretanju nekog projekta. Takođe, muči vas i pitanje funkcionalnosti sopstvenog biznisa ako ga imate ili planirate da ga pokrenete. Najbolje bi bilo da, ako možete, donošenje svih odluka odložite. Vreme je da dobro razmislite o svemu. Slobodni, više se fokusirajte ljubav, jer zbog svoje mrzovolje možete propustiti zaista divnu priliku za ljubav. Zauzeti, može doći do nerazumevanja, jer partner očekuje više pažnje. Nesanica.

Vodolija — Ukoliko razmišljate o promeni posla, sada do toga može doći. Vi ćete „prelomiti” neke stvari u svojoj glavi u ovoj nedelji. Savetujem da svoje ideje i zamisli zadržite za sebe. Imate podršku bitnih osoba. Mogući su nenadni izdaci, ali svakako situacija nije loša kada su finansije u pitanju. Slobodne Vodolije, vreme je da vas neko opčini. Nekima se javlja i mogućnost povratka osobe iz prošlosti. Zauzeti, nesporazum, jer ne razgovarate dovoljno. Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem.

Ribe — Moguća je manja napetost i želja za dokazivanjem na poslu. Ostanite staloženi i umereni, jer nije vreme za neke naprasite postupke. Obratite pažnju na potrošnju novca i spremite se na moguće kvarove električnih uređaja u domu. Ne dozvolite da vas nešto izbaci iz takta, kada su porodični odnosi u pitanju. Malo poštedite sebe. Slobodni treba da prihvate ponudu za izlazak. Zauzeti, moguće su pojačane strasti, kao i izražena seksualna energija. Pripazite se upala respiratornih organa.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar