Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DRUGA NOVOSADSKA LIGA Opštinski derbi Susečanima

13.06.2023. 10:44 10:46
Piše:
Foto: Dnevnik.rs

Borac - Susek 1:5 (0:2)

RAKOVAC: Igralište Borca, gledalaca oko 50, sudija: Backović (Novi Sad). Strelci: Čamić u 60. za Borac, a Celin u 2. i 25. Kolarov u 70. i 75. Vokić u 79. minutu za Susek.

BORAC: Lukić 5, Karanović 6, Trifunović 6, Blagojević 6, Prolić 6, Ćerlec 5 (Čamić 7), Nedeljković 6 (Bursać 6), Kardeglić 6, Miljkovoić 6, Vojnović 5 (Stepanov 6), Krnjić 6.

SUSEK: Lošić 7, Dudić 7, Radović 7, Jeremić 8, Rapić 7 (Prolić 7), Starčević 8, Kolar 8, Stojanović 7, Bakoš 8, Celin 8 (Matić 7), Morina 6 (Vokić 7).

Fudbaleri Suseka na najbolji način proslavili su ulazak u viši rang takmičenja. To su demostrirali na gostovanju u Rakovcu protiv Borca, koji je zauzeo visoko mesto na tabeli. Seriju golova otvorio je iskusni Celin, da bi u finišu Susečani preuzeli dominaciju pa je bilo pitanje koliko će još golova pasti. Malobrojna publika zadovoljna je napustila teren videvši lepe golove.

B. Starčević

Hajduk (G) - Železničar 3:0 (2:0)

GARDINOVCI: Igralište Hajduka. gledalaca 100. Sudija: Stražmešterov (Novi Sad). Strelci: Galić u 24. i 57.  i J. Radaković 40. minutu. Žuti kartoni: Tošić, Stojanović ( Hajduk).

HAJDUK: M. Radaković 7, Smiljanić 7 (od 75. N. Ćirić 7), B. Ilić 7 ( od 75. S. Ćirić 7), Rakić 8, Cvetković 7, Tošić 7, Galić 8, Vidić 7, (od 75. Poćura 7), J. Radaković 8, Stojanović 7, Asanov 8.

ŽELEZNIČAR: Pelegin 6, Vidaković 6 ( od 74. Zavarko 6), Spajić 6, Vasić 6, Tomov 6, Mrđenović 6, Beriša 6, Tot 6,( od 74. Spasojević 6), Nedić 7, Gagić 6, Mikan 6.

Od samog početka utakmice ređale su se šanse pred golom Pelegina, a vođstvo je doneo Galić sjajnim šutem sa dvadesetak metara. Pri kraju poluvremena, nabačenu loptu iz kornera glavom je sproveo u mrežu Jovica Radaković.

U drugom poluvremenu Galić ponovo uspeva da savlada golmana gostiju, iskoristivši zbunjenost u odbrani Železničara.       

Sl. Simić

Hajduk (Č) - Sloga 5:0 (prekinuto u poluvremenu)

ČURUG: Igralište Hajduka, gledalaca oko 50, sudija: Ujpal (Futog). Strelci: Srećkov u 5. Tegeltija u 10. Rosić u 30. i 40. i Mitrović u 32. munutu.

HAJDUK: Vujčić, Topić, Petrić, Marković, Lazić, Markov, Tegeltija, Rosić, Zec, Srećkov, Mitrović

SLOGA: Jojart, Cucić, Džambas, S. Vidić, A. Vidić, Danilović, Mađar, Gajić, Romčević

U Čurugu se igralo do poluvremena, a nakon pauze, gosti su odustali od igre jer nisu imali ni snage ni volje jer su na ovu utakmicu doputovali sa svega devet igrača.    

P. Bundalo

Sofeks - Čenej 6:2 (1:2)

FUTOG: Igralište Sofeksa, gledalaca 80, sudija: Ignjatić (Budisava). Strelci: Kutanjac u 43. Nemanja Popović u 47. Nikola Popović u 68. Đakić u 79. Šumar u 87. i Đurikin u 90 za Sofeks, a Tomić u 4. i Miletić u 23. minutu za Čenej. Žuti karton: Rogić (Čenej).

SOFEKS: Janjić, Nikola Popović, Milošević (Đakić), Šumar, Tokin, Kutanjac, Nemanja Popovića, Blešić, Joksimović (Đurikin), Popadić, Kutanjac.

ČENEJ: Bičkai, Dragin, Rogić, Prole, Paulinji (Vilotijević), Stojković, Maletić, Milošev, Brzak, Kovačević, Tomić.

Dok su imali snage, fudbaleri Čeneja odlično su se nosili sa Futožanima, čak su u prvom delu vodili, ali u nastavku meča ponestalo im je snage i Futožani su stigli do ubedljive pobede.

S. J.

Miletić - Borac (NS) 3:3 (3:2)

MOŠORIN: Igralište Miletića, gledalaca 50, sudija: Paštar (Veternik). Strelci: Josipović u 4. Lišić u 11. i Pavlović u 25. za Miletić, a Macakanja u 20. (iz penala) i 35. i Dukić u 60. minutu za Borac. Žuti kartoni: M. Lišić, Josipović i N. Lišić, a Popovićš, Stepanović i Svitić (Borac).

MILETIĆ: Petković, Rogić, Slavnić, Simić (P. Bagić), M. Stanković, B. Stanković, Pavlović, M. Lišić, Josipović, Trivunović, N. Lišić.

BORAC: Kizić, Popović, Kažić, Stepanović, Milanović, Perinović, Dukić, Macakanja, Rogović, Svitić, Radić.

Zanimljiva utakmica u Mošorinu, a na kraju rezultat je realan.

D. T.

Obilić - Vinogradar 2:3 (2:2)

VILOVO: Igralište Obilića, gledalaca 50, sudija: Bakić (Novi Sad). Strelci: Đukić u 16. i Ćurčić u 42. za Obilić, a Pavlović u 4. Benežan u 30. i Radin u 41. minutu za Vinogradar. Žuti kartoni: Đurić i Ćurčić (Obilić), a S. Elez i Stojanović (Vinogradar). Crveni kartoni: Đulić i LJ. Panić (Obilić), a Katona (Vinogradar).

OBILIĆ: Ćelić, Đurić, LJ. Panić, Dobrić, Đukić, Skelenyić, Milanković, Vuković, Živančev (S. Panić), Ćurčić, B. Panić.

VINOGRADAR: Sakan, Benežan, S. Elez, Predojević, Jovanović, Bjelović, Pavlović, Radin, Lalović, Gazivoda (Katana), Stojanović.  

LJ. P.

Slanobarac - Titel 0:4 (0:1)

NOVI SAD: Igralište Borca na Klisi, gledalaca 50, sudija: Veslinović (Novi Sad). Strelci: Jovanov u 26. 52. i 55. i Popović u 88. minutu. Žuti kartoni: Macakanja (Slanobarac), a Major (Titel).

SLANOBARAC: Kokanović, Pešić, Nenezić, Macakanja, Kondić, Jusufi, Umićević, Haljimi, Greku, Šekularac, Davidov (Malići).

TITEL: Jović, Štetin (Lisica), Fodor, Paunić, Pešti, Major, Nikolić, Jovanov, Popović, Vukov, Pap.

R. V.

Autor:
Pošaljite komentar