Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Nedeljni horoskop: Škorpije da predahnu

20.05.2023. 17:12 17:15
Piše:
Foto: pixabay.com

Horoskop za period od 21. do 27. maja 2023. godine.

OVAN:

Imate dobru volju i ulažete veliku energiju u sprovođenje planova koje ste zacrtali. Umesto da se izvlažete nepotrebnom riziku ili favorizujete takmičarski odnos sa okolinom, bolje je da prilagodite svoj stil ponašanja. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na reakciju, na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti. Ukoliko dobijetze priliku za kraće putovanje, iskoristite to. Zdravlje je dobro,  ali obratite pažnju na zdraviju i pravilniju ishranu.

BIK

Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da se prvenstveno oslanjate na pouzdane dogovore koje imate sa saradnicima. Sve što ste unapred detaljno pripremili i ugovorili pokazaće se kao dobitna kombinacija. Prijaće vam porodično okruženje. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu emotivnu naklonost i uzajamno poverenje. Povedite više računa o vašoj fizičkoj kondiciji. Više vremena provodite u prirodi, šetajući.

BLIZANCI

Zaokupljeni ste velikim idejama i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit i neki vid materijalnog dobitka. Stalo vam je da impresionirate svog partnera na neobičan način, vešto smišljate raznovrsna iznenađenja i novu ljubavnu taktiku. Moguća prehlada ili alergijska reakcija. vodite računa o ishrani, unosite više minerala i vitamina.

RAK

Dovoljno ste preduzimljivi i sugestivni, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Zainteresovani ste za nove dogovore i proširenu saradnju. Tajna vašeg uspeha i intimne sreće, proističe iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Upotrebite svoj zanosni šarm u skladu sa emotivnim prilikama. Vaše zdravlje je vašim rukama - pazite na ishranu i više se krećite. Mogući su manji problemi sa disajnim organima.

LAV

U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije. Zdravlje vam je odlično. Obratite pažnju na kilažu. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

DEVICA

Najbolje rešenje je da se opredelite za opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima. Potrudite se da budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa partnerom. Nema potrebe da se opterećujete „teškim mislima”. Pročitajte neku lepu knjigu, idite u pozorište ili bioskop.

VAGA

Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke korisne kontakte sa saradnicima za koje vas vezuju slični profesionalni interesi ili poslovne vizije. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta, tako da svaki vaš trenutak koji provodite uz partnera na vas deluje kao čarobna sreća. Ne budite sujetni, smanjite svoju nervozu. Ne razmišljajte unapred, opustite se uz dobru knjigu.

ŠKORPIJA

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost u idejama i da prihvatite određene rizike, kao preduslov za uspeh.

Emotivna inspiracija je neiscrpna kada sa voljenom osobom doživljavate potpunu bliskost. Uživajte u svim zajedničkim radostima. Morate da smanjite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Predahnite i usporite svoj ubrzani životni ritam.

STRELAC

Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima, jer od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise krajnji rezultati. Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti ili da rizikujete. Delujete zadovoljno i ispunjeno, pored vas se nalazi osoba koja brine o vašim emotivnim potrebama i iskreno želi da vam ugodi. Zdravlje vam je odlično i u sjajnoj ste formi. Važno je samo da kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC

Napravili ste dobru poslovnu procenu i sada vam preostaje da pokrenete inicijativu koju će podržati većina saradnika. Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost, pred jednom bliskom osobom koja dobro poznaje vašu ćud, vrline ili slabosti. Poželjno je da slobodnije izražavate svoja osećanja prema partneru. Zdravlje vam je odlično. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi, ali morate da više vremena posvetite odmaranju.

VODOLIJA

Nalazite se u sjajnoj formi, vaši saradnici očekuju da delujete vrlo uspešno i iznad prosečnih merila. Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno poverenja u vaše znanje i sposobnosti. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu. Isplanirajte neki odlazak sa društvom u prirodu ili na planinu.

RIBE

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Neko od saradnika vam nudi svu svoju podršku. Priželjkujete novi emotivni uzlet u raznim situacijama. Ako ste romantično raspoloženi, to je dobar ljubavni predznak. Zdravlje vam je solidno, ali više vremena provodite u prirodi. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Autor:
Pošaljite komentar