Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

SUBOTIČKA LIGA Kobilarov promašio i ponovljeni penal

27.04.2021. 10:54 10:59
Piše:
Foto: Dnevnik.rs

Obilić - AFK  0:1 (0:0)

Borbena dinamična na momente obostrano oštra, igra  bez kalkulacija. Zmajevčani su želeli pobedu ali nisu imali sreće.

Ađani takođe otvoreni ali znatno koncentrisaniji, naročito na samom početku drugog poluvremena kad je Janjuš posle solo akcije takoreći došetao do peterca domaćih i oštrim šutem po zemlji smestio loptu u mrežu.

U nastavku gosti su igrali nešto povučenije, Zmajevčani su imali  blagu inicijativu a u 74. minutu i šansu da poravnaju rezultat. Kurtešanin je u svom šesnaestercu igrao rukom,  a sudija bez razmišljanja pokazao na penal. Šut Milana Kobilarova je Đukić  odbranio ali je zbog ranijeg kretanja golmana Ađana, sudija tražio da se penal ponovi, ponovo je šutirao Milan Kobilarov ali je sativa zaustavila njegov šut.

L. Kiš

ZMAJEVO: Stadion u rekreativnom centru, sudija Mrđenović (Vrbas). Strelac:  Janjuš u 46. minutu. Žuti kartoni : N. Kobilarov, Pavićević (Obilić), Kurtešanin, Baštovanov, Janjuš (AFK). Crveni karton Piri (AFK).

OBILIĆ: Stanković, M. Kobilarov, Štefek, Pavićević, Sivčević, Uzelac (Kalajdžija), Divjak, N. Kobilarov (Đorđić), Popin, Marković, Polovina (Živojnov).

AFK: M. Đukić, Kurtešanin, Lajko, LJ. Đukić, Morović, Šetet (Nađ), Kiš (Piri), Pinter, Kuburić, Janjuš, Baštovanov.

Radnički (B) - Eđšeg 4:0 (1:0)

Fudbaleri Radničkog su odigrali dobru utakmicu protiv Eđšega. Već u 10. minutu Todorović je pobodio za vođstvo. U nastavku je Radnički pojačao ritam i postigao tri gola. Dvostruki strelac bio je Srđan Rajić, a Maravić je stavio tačku na ovu utakmicu. 

S. St.

BAJMOK: Sportski centar, sudija: Simendić (Mol), strelci: Todorović u 10. Rajić u 60. i 79. a Marević u 81. minutu.

RADNIČKI: Rakić 7, Korponajić 7, Bujovčić 6 (Šarčević 6), Vojnić 6, Horvat 7, Todorović 7 (Jovanović 6), Maravičć 7, Stanar 7, Pajić 7, Ivošević 7.

EĐŠEG: N. Perović 5, Miljković 6, Vitković 6, D. Perović 6, Đuranović 6, Sveren 5, Stajički 5, Menglar 5, Laković 6, Kovač 6, Radoč 5.

Tornjoš - Sloga 1:2 (1:2)

Borbena ekipe Tornjoša pretrpela je poraz od gostiju iz Ostojićeva koji su u utakmicu ušli motivisanije. Solidna odbrana domaćina koja je ove sezone primila najmanje golova od svih rivala u ligi, kapitulirala je u 5.minutu kada je na nabačenu loptu Sarape iz kornera najbolji strelac lige Bauk zatresao mrežu.

Izjednačenje je usledilo u 24. minutu preko Kasaša, a dva minuta kasnije na centaršut Sarape štoper gostiju Ostrogonac skorčio je najviše i glavom poslao loptu u mrežu golmana domaće ekipe Đorđevića. U drugom poluvremenu velika borba vodila se na sredini terena, a ekipa Sloge uspela je da sačuva pobedu.      

M. Mitrović

TORNJOŠ: Igralište u Tornjošu. Sudija: Gvozdenović (Subotica). Strelci: Kasaš u 24. za Tornjoš, a Bauk u 5. i Ostrogonac u 26.minutu za Slogu.

TORNJOŠ: Đorđević, Arambašić, Njul, Deak (Gubik), Samardžija, G. Homolja, D. barna, Karačonji, Kasaš, Perković, Ž. Barna.

SLOGA: Stijović, Terzin, Ostrogonac, Ušumović 8Radosavčević), Martinović, Banov, Momčilov, Živanović, Sarapa, Popović, Bauk.

Proleter (RS) - Senta 1:3 (0:1)

U osrednjoj igri uz blagu terensku nadmoćnost, naročito u drugom poluvremenu, gosti su uspeli tri puta da zatresu mrežu Proletera, koji je još jednom na svom terenu ostavio bled utisak.

Nisu ni gosti bili blistavi ali su imali više sreće i iskoristili tri šanse, iskoristivši nepažnju odbrane domaćih, i zasluženo odneli tri boda iz Ravnog Sela.       

L. Kiš

RAVNO SELO: Igralište Proletera. Sudija Roganović (Lovćenac)). Strelci: Filipović u 58. za Proleter, a Mijić u 29. i 65. i Matić u 88. minutu za Sentu.

PROLETER: Janković, Pješevac, Sekulić, Filipović (Koačević), Maćiženski, Bodonji, Grujić, Nešković (Zdimirović), Veličković, Mitrović, Đanković.

SENTA: Tomašev, Dimić, Živković, Bajtai, Zeković, Mijić, Trnjanov (Boća), Matić, Lovre (Đeri), Černak, Dražić.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Autor:
Pošaljite komentar