Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Potiska liga: Radost Oromčana u derbiju začelja

30.09.2020. 09:10 09:12
Piše:
Foto: Ekipa Hajduk iz Podlokanja, foto: M. Mitrović

Šampion - Tromeđa  4:2 (2:0)

OROM: Igralište u Oromu. Sudija: B. Ateljević (Martonoš). Strelci: Slobodan Stojičić u 32, Biro u 34, Čanadi u 63. i Malagurski u 90. za Šampion, a Mihok Kucora u 86. i Lakatoš u 88. minutu (iz jedanaesterca) za Tromeđu.

ŠAMPION: Sokola, Saša Stojičić, Šili, Kermeci, Čanadi, Mora, Žamboki (Kovač), Jo (Černak), Slobodan Stojičić, Malagurski, Biro.

TROMEĐA: Bicok, D. Pap, Horvat, K. Domonkoš, Zaboš, Bala, T. Pap, Mihok Kucora, Lakatoš, Homolja, Nemeš (Vaš).

U derbiju začelja slast prve pobede u ovoj sezoni osetili su Oromčani, koji su u prvom delu golovima Slobodana Stojčića i Atile Biroa krunisali bolju igru. Međutim, kada je u 63. minutu veteran Ištvan Čanadi postigao treći gol, domaćini su se opustili. U finišu utakmice Aleks Mihok Kucora u 86. i dva minuta kasnije sa bele tačke Danijel Lakatoš, smanjuju na 3:2, zapretivši izjednačenjem, ali u poslednjem minutu Ivan Malagurski potvrđuje pobedu Šampiona.

Horgoš  - Slavija 0:1 (0:0)

HORGOŠ: Igralište Horgoša, sudija:  D. Popov (Novi Kneževac). Strelac: Marki u 67. minutu. Žuti kartoni: Bende, Deak, Veselinov (Horgoš), Kijac (Slavija).

HORGOŠ: Bende, Deak, Sabo, Terteli, Bohata (Husar), Veselinov, Jakovleski, Zemko (N. Makra), Hoksa (Puljai), Salma, Koso.

SLAVIJA: Arsenov, Agošton (Erić), Perišić, Kijac, Feher, Marki, S. Maluckov, Slavković, Vojnić Hajduk, J. Husak, I. Husak.

U borbenoj, dinamičnoj, ali i utakmici sa dosta nervoze, dve ekipe ujednačenih kvaliteta, gosti iz Banatskog Aranđelova uspeli su da osvoje sva tri boda. Gol odluke postignut je u 67. minutu, kada je sa 25 metara dobro šutirao Marko Marki, lopta je okrznula nekog od domaćih igrača i završila u mreži Viktora Bendea.

Hajduk - Graničar 6:2 (2:1)

PODLOKANJ: Igralište Hajduka. Sudija: S. Zrim (Srpski Krstur). Strelci: Trbović u 9, Bošnjak u 28, Lakatoš u 65. i 80, Miloš Hajder u 88. i Šlejher u 90. za Hajduk, a Saša Ivanov u 30. i Savić u 76. minutu za Graničar. Žuti kartoni: Bajić i Savić (Graničar). Crveni karton: Z. Popović (Graničar).

HAJDUK: Žiškov, Bošnjak, Stojkov (Nježić), Krušić, Bodroža, Onjin (Milan Hajder), Šlejher, Trbović, Lakatoš, Horvat (Miloš Hajder), Šoklovački.

GRANIČAR: Pantelin, Z. Popović, Uverić, B. Popović (Slađan Ivanov), Savić, Bajić, Cvijić, Malenić, Jevtić, Saša Ivanov, Banjac.

Domaća ekipa je povela u 9. minutu preko Mileta Trbovića, prednost je udvostručio Danijel Bošnjak u 28, a odbranu Hajduka dva minuta kasnije nadmudrio je Saša Ivanov. Đalinci su u prvom delu donekle uspevali da pariraju domaćoj ekipi, dok iz igre zbog povrede nije morao Branislav Popović. U drugom poluvremenu dominirali su domaćini.

Jedinstvo - Čoka 3:1 (1:1)

SRPSKI KRSTUR: Igralište Jedinstva. Sudija: S. Jurić (Senta). Strelci: T. Dabevski u 18, Farago u 56. i R. Dabevski u 67. za Jedinstvo, a Keleuva u 37. minutu za Čoku. Žuti kartoni: Brzak, Zivlak (Jedinstvo), Ćinkul i Kostić (Čoka).

JEDINSTVO: Tahić, Kalmar, Brzak (Ivanov), Kašić, T. Dabevski, Milanov (Belančić), Ilić (Tornjanski), R. Dabevski, Zivlak, Farago (Rankov), B. Živkov.

ČOKA: Militarov, Ćinkul, Keleuva, Stojanović, Đurđev, Jolić, Ruža, Popov, Kostić, Srbljin (Teleki), Konculić.

Posle kornera u 18. minutu spretan je bio Toma Dabevski. Izjednačenje je usledilo u 37. minutu kada je Aleksandar Keleuva šutirao sa 35 metara, a lopta okrznula Branislava Zivlaka i prevarila golmana. Gostima je u drugom delu ponestalo snage, pa su domaćini apsolutno dominirali. Dve prilike su iskoristili Bojan Farago i Robert Dabevski potvrdivši da tim iz Srpskog Krstura nije slučajno lider na tabeli.

Jadran - Potisje 1:1 (0:0)

SANAD: Igralište Jadrana. Sudija: I. Maletin (Novi Kneževac). Strelci: S. Đurđev (iz jedanaesterca) u 90 3. za Jadran, a Balgo u 62.minutu za Potisje. Žuti kartoni: Višnjić, Budovalčev, Ž. Keseg (Jadran), Dobo i Salma (Potisje).

JADRAN: Josipović, M. Stojanović, Ž. Keseg, Č. Stojanović, S. Đurđev, Budovalčev, Bebek (Stanić), Višnjić (Zubrecki), Juhas, D. Đurđev, N. Keseg.

POTISJE: Dobo, Bagi, Domonkoš, Horvat, Tandari, Fodor, Salma, Buza, Ugri (O. Nađ), Balgo, Muhi.  

U neizvesnoj utakmici bliži pobedi bili su Kanjižani, koji su poveli golom Jožefa Balgoa, na asistenciju Lenarda Salme. Kanjižani su imali još četiri prilike i bili bliži pobedi, ali su šanse ostale neiskorišćene. Izjednačenje je usledilo u nadoknadi vremena iz penala, koji je sigurno realizovao Srđan Đurđev.        

Tisa - Bačka 0:3 (0:1)

PADEJ: Igralište Tise. Sudija: V. Lekić (Kikinda). Strelci: P. Križan u 44. (iz jedanaesterca), Siđi u 60. i Šili (autogol) u 78.minutu. Žuti kartoni: Fodor, Šili, Mojsin (Tisa), D. Stanojev i Vrbaški (Bačka).

TISA: Kovač, Zombori (Dujanović), Šili, Kun (Maletin), Jakšić (Nuber), Lenđel, Mojsin (Đukić), V. Apro, K. Apro (Magarašev), Fodor, Toto.

BAČKA: Đukić, A. Stanojev (Parabucki), Anđelković, Kuburić, M. križan, P. križan, Zlatić, Vrbaški, Radonić (Cifrić), Siđi, D. Stanojev.  

Mrežu Balaža Kovača minut pre odlaska na odmor iz jedanaestarca je načeo Peter Križan, a u 60.minutu prednost gostiju iz Mola povisio je Čaba Siđi. Za konačan rezultat peh je imao Robert Šili poslavši loptu u sopstvenu mrežu.

Pripremio: M. Mitrović

PODLOKANJ: Hajduk - Graničar (Đala) 6:2, SANAD: Jadran - Potisje (Kanjiža) 1:1, HORGOŠ: Horgoš  - Slavija (Banatsko Aranđelovo) 0:1, SRPSKI KRSTUR: Jedinstvo - Čoka 3:1, OROM: Šampion - Tromeđa (Majdan) 4:2, PADEJ: Tisa - Bačka (Mol) 0:3.    

1. Jedinstvo      5      5      0      0      16:2  15  

2. Slavija 5      4      1      0      8:1    13  

3. Bačka    5      4      0      1      23:4  12  

4. Potisje  5      3      1      1      16:5  10  

5. Horgoš  5      3      0      2      13:9  9  

6. Tisa      5      2      0      3      10:9  6  

7. Hajduk   5      2      0      3      9:10  6  

8. Jadran   5      1      2      2      10:15        5  

9. Čoka      5      1      1      3      6:12  4

10. Graničar      5      1      1      3      6:14  4

11. Šampion      5      1      0      4      5:20  3

12. Tromeđa       5      0      0      5      4:25  0

Autor:
Pošaljite komentar
Potiska liga: Debakl posle tuša rvača 

Potiska liga: Debakl posle tuša rvača 

23.09.2020. 11:49 11:51